Automaat fotokaamerad ja radarid eu's
Mõttetu populism. Kui jagada 650 000 EEK 3000 politseiniku vahel (on vist umbes niipalju neid?), saame 216 krooksu ühekordset palgalisa. See on mõttetu number, saab igaüks aru.Ja selle asemel, et neid juurde osta, võiks ju liikluspolitseinikel palka tõsta, arvestades politseinike äravoolu tasuvamate ametite peale.
Aga üks kaamera on parem kui mitte midagi. Mul pole midagi selle vastu, kui ta püüab päevas kinni ütleme näiteks kasvõi kümme kiiruseületajat. Kui keskmiselt kasseeritaks igalt neist sisse ~5000 eeku, oleks iga päev viiskend tonni nagu maast leitud. Mis on hea, sest tühise kahe nädalaga oleks aparaat end tasa teeninud ja kogu ülejäänud kähh voolaks otse riigituludesse.
Pealegi, sellise kaamera siginemine taltsutaks ehk natukenegi meie tänavatel ja teedel vohavat mõttetut teisi liiklejaid ohustavat jõhkrat kiiruseületamist. Ja üldse, minu arvates on Eesti kõige mõttetumad ja igavamad teed tsiklisõiduks need kolm Tallinnast normaalse Eesti suunas kulgevat nn kiirteejuppi. Mingi mõttetu konstantse kõvatamise pinnas. Pandagu sinna neid kaameraid mu poolest kasvõi iga kolme meetri tagant, raha tuleks nagu raba.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.