Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
Tsikelmani saabumine.
Terekest jah, mina siis eilsest kulgen Suzuki Intruder 800 ja sattusin siia ikka läbi jutuka ja huvi tsikklite vastu! 

Kõike kõige paremat jalgadega käiku vahetatavatele:D
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
- Tänatud: 1 kord
Mina olen Kristjan aka krossi2ss
.Elan Pärnumaal Häädemeestel ja sõidan krossi-minsk-iga ja muude 125ccm-idega.Sattusin siia läbi ühe pärnu sõbra ja olen 1kuu pärast 14a vana:D

Viimati muutis AbStra1t, 07 Aug 2006, 10:37, muudetud 2 korda kokku.
algaja
Hey ya! biker.ee rahvale 
Väga pro koht (Y) ja austus motopaksu vastu, kes on selle saidi pea.
Nimi on mul Roland ja vanust 14, praegune võrr on esimene elus ja selleks yamaha dt50r.
Sõitnud sellega ~2000km.
Sattusin siia saidile netis tsikliteema kolades, praegu veedan siin päevas paar head tunnikest
loodan kunagi kauges tulevikus ka teie sõitudest osa võtta 
Nael kummi tsiklimeestele/naistele

Väga pro koht (Y) ja austus motopaksu vastu, kes on selle saidi pea.
Nimi on mul Roland ja vanust 14, praegune võrr on esimene elus ja selleks yamaha dt50r.
Sõitnud sellega ~2000km.
Sattusin siia saidile netis tsikliteema kolades, praegu veedan siin päevas paar head tunnikest

Nael kummi tsiklimeestele/naistele

Hei!
Olen Raivo aka Digger. Enne praegust aastat pole sentimeetritki tsikliga sõitnud... kuigi vanust juba tiba üle 40-e
Sõiduriistaks nüüd paar nädalat selline klassikaline- Yamaha XJR1300 (tänud Gretta-Kristiinale valiku eest!). Väga kindlalt veel ei tunne aga kogun kilomeetreid ja kogemusi ehk siis võtan asja rahulikult. Tsikliga olen ülimalt rahul, natuurile sobilik. Igapäevaelus töötan AVISe autoliisingus ja võin aidata talvise sõiduvahendi otsimisel-liisimisel.
Olen Raivo aka Digger. Enne praegust aastat pole sentimeetritki tsikliga sõitnud... kuigi vanust juba tiba üle 40-e

Tere,
minu nimi on Kristel. Olen lugenud seda foorumit juba mõnda aega ning avasin kasutajakontogi, kuid alles nüüd teen oma esimese postituse. Lõpetasin äsja Tallinna Tehnikaülikooli ehitusteaduskonna. Igapäevaselt olen hõivatud detailplaneeringutega. Olen nüüdseks moto huviline juba poolteist aastat.
Tervitustega,
Kristel
minu nimi on Kristel. Olen lugenud seda foorumit juba mõnda aega ning avasin kasutajakontogi, kuid alles nüüd teen oma esimese postituse. Lõpetasin äsja Tallinna Tehnikaülikooli ehitusteaduskonna. Igapäevaselt olen hõivatud detailplaneeringutega. Olen nüüdseks moto huviline juba poolteist aastat.
Tervitustega,
Kristel
Hei.
Heigo aka medved. Ise veel kaherattalist ei oma ( Ma loodan, et see siin foorumis suur patt ei ole ), sest vanusest ning finantsist natuke puudu jääb ( Vanuseks siis 16 ). Kunagi plaan kindlasti endale kaherattaline soetada ( Kui finants lubab, siis võibolla ka mõni lahjem ratas, kuid kaugemal silmapiiril, nö unistustemaal on praegu Yamaha FZ6 S ).
H.
Edit: Ma ei suuda vastu panna ning pean tegema märkuse teemaalgatajale: Nimelt ei ole uustulnukate puhul tegu newbiedega vaid näiteks newcomeritega. Newbied on need inimesed, kes millestki ise aru ei saa ning oma küsimustele ise never ever vastust otsida ei viitsi ( kasutades selleks näiteks manuaali ).
Heigo aka medved. Ise veel kaherattalist ei oma ( Ma loodan, et see siin foorumis suur patt ei ole ), sest vanusest ning finantsist natuke puudu jääb ( Vanuseks siis 16 ). Kunagi plaan kindlasti endale kaherattaline soetada ( Kui finants lubab, siis võibolla ka mõni lahjem ratas, kuid kaugemal silmapiiril, nö unistustemaal on praegu Yamaha FZ6 S ).
H.
Edit: Ma ei suuda vastu panna ning pean tegema märkuse teemaalgatajale: Nimelt ei ole uustulnukate puhul tegu newbiedega vaid näiteks newcomeritega. Newbied on need inimesed, kes millestki ise aru ei saa ning oma küsimustele ise never ever vastust otsida ei viitsi ( kasutades selleks näiteks manuaali ).
Tervist kõigile !
Aadu olen, elan Tallinnas, vanust veel 16.
Olen olnud kahe rolleri omanik ja kunagi väiksena sõitsin iseehitatud minimopeediga ringi. Hetkel pole ühtegi sõidukit peale jalgratta aga kindel plaan on talvel/kevadel endale mõni suurem kaherattaline osta ja suvel ka A ja B kategooria load ära teha.
Nael kummi!
Aadu olen, elan Tallinnas, vanust veel 16.
Olen olnud kahe rolleri omanik ja kunagi väiksena sõitsin iseehitatud minimopeediga ringi. Hetkel pole ühtegi sõidukit peale jalgratta aga kindel plaan on talvel/kevadel endale mõni suurem kaherattaline osta ja suvel ka A ja B kategooria load ära teha.
Nael kummi!
Eks ole loetud seda foorumit nii mõnigi kord, kuid kuna omal tänavapill puudus (ma olin rohkem kinniste radade võistlusmees) siis ei hakanud ka niisama tühja kaagutama. Nüüd aga sai omale huvi pärast üks motikas ostetud ja tekkis juskui arusaam, et mul nüüd ka õigus siin sõna võtta
. Igatahes päikest kõigile kaaslastele siin!
PS: Minu armuobjektiks sai Yamaha TDM850 2001.

PS: Minu armuobjektiks sai Yamaha TDM850 2001.
tervist!
nimeks siis tauno ja hetkel ka piiluja rollis
nimelt müüsin hiljuti enda imeilusa ja meeldiva kõlaga IŽ Planeta Sport `74 maha ja uut pole jõudnud veel muretseda...
Enne seda omasin ka mõned aastad uuemat IŽ Planetat, mida aga tihemini remontida tuli, kui sõita sai. ja nagu uuelt omanikult kuulsin, olevat mootor jälle kokku jooksnud, kuigi kolvid-rõngad jne sai kõik vahetatud...
ja kuna suur tehnikahuviline ei ole siis otsingi nüüd korralikku custom-cruiserit, millega kahekesi ka kaugemale sõita julgeks kohe käsi õliseks tegemata
esialgu igasugu foorumeid lugedes on silma jäänud Kawasaki EN500 ja Kawasaki Vulcan VN 750, kuna ilmselt Kawasaki Vulcan 1600 Classicu jaoks ei jagu (veel) finantse ...
nimeks siis tauno ja hetkel ka piiluja rollis

nimelt müüsin hiljuti enda imeilusa ja meeldiva kõlaga IŽ Planeta Sport `74 maha ja uut pole jõudnud veel muretseda...
Enne seda omasin ka mõned aastad uuemat IŽ Planetat, mida aga tihemini remontida tuli, kui sõita sai. ja nagu uuelt omanikult kuulsin, olevat mootor jälle kokku jooksnud, kuigi kolvid-rõngad jne sai kõik vahetatud...
ja kuna suur tehnikahuviline ei ole siis otsingi nüüd korralikku custom-cruiserit, millega kahekesi ka kaugemale sõita julgeks kohe käsi õliseks tegemata

esialgu igasugu foorumeid lugedes on silma jäänud Kawasaki EN500 ja Kawasaki Vulcan VN 750, kuna ilmselt Kawasaki Vulcan 1600 Classicu jaoks ei jagu (veel) finantse ...

Welcome to esto.....Biker.eeCheehad kirjutas:Karel nimeks. Kuressaarest. Endal veel pilli pole millega sõita. Aga plaanis on koos autojuhilubadega ka mootorratta load ära teha
Eks siis vaatab mis ratas osta. Alguses oli plaanis 125 bike osta
Igatahes Tere

Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik 

Kulgeja
Tere
Siin elu rahulikult võttev ja mitte kiirustav Peeter, kes muretseb rohkem sellepärast, et veerev ratas alati stardikõlbulik oleks. Sellised teemad, nagu "kui kiiresti keegi mingit teejuppi läbib" vms jätavad suht külmaks. Seepärast rohkem üksi kulgev, kuid mis ei tähenda seda, et heast seltskonnast ära ütlen
Kaherattalisi on olnud igasuguseid, 150-900 kuubikuni välja. Praegu on suksuks Tenere 660 '97, mis on päris mõnus ja mind vajadusel suurema higistamiseta igasugustesse urgastesse viib.
Vot.
Siin elu rahulikult võttev ja mitte kiirustav Peeter, kes muretseb rohkem sellepärast, et veerev ratas alati stardikõlbulik oleks. Sellised teemad, nagu "kui kiiresti keegi mingit teejuppi läbib" vms jätavad suht külmaks. Seepärast rohkem üksi kulgev, kuid mis ei tähenda seda, et heast seltskonnast ära ütlen

Kaherattalisi on olnud igasuguseid, 150-900 kuubikuni välja. Praegu on suksuks Tenere 660 '97, mis on päris mõnus ja mind vajadusel suurema higistamiseta igasugustesse urgastesse viib.
Vot.
-
- Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2
Tere siis ka minu poolt
Tere
Nimeks Mikk, töötan tallinnas kuid liigun tihti ka Tallinn-Pärnu-Lihula-Risti-Tallinn ringil, alates 26.maist sõidan Super Blackbird'iga enne sõitsin CBR600F'iga, kodus veel Yamaha TZR 125, söeraja 125 Minsk.
Nimeks Mikk, töötan tallinnas kuid liigun tihti ka Tallinn-Pärnu-Lihula-Risti-Tallinn ringil, alates 26.maist sõidan Super Blackbird'iga enne sõitsin CBR600F'iga, kodus veel Yamaha TZR 125, söeraja 125 Minsk.
Hommik
Õnneliku ~kuu aega olen bike omanik.
See on siis esimene post siinses foorumis
Minu kaherattaline(Yamaha xj 600S n diversion '92 a):
http://www.artur.ee/web/images/zoom/ZZRRRY/7.jpg
http://www.artur.ee/web/images/zoom/ZZR ... size/5.jpg
http://www.artur.ee/web/images/zoom/ZZR ... size/6.jpg
Elan keilas ja liigun ringi üle eesti, võtan suvest ja siklist niipalju kui võtta annab.
Maal on veel 59 aasta Pannonia - uunikum mis liigub vabalt
Õnneliku ~kuu aega olen bike omanik.
See on siis esimene post siinses foorumis

Minu kaherattaline(Yamaha xj 600S n diversion '92 a):
http://www.artur.ee/web/images/zoom/ZZRRRY/7.jpg
http://www.artur.ee/web/images/zoom/ZZR ... size/5.jpg
http://www.artur.ee/web/images/zoom/ZZR ... size/6.jpg
Elan keilas ja liigun ringi üle eesti, võtan suvest ja siklist niipalju kui võtta annab.
Maal on veel 59 aasta Pannonia - uunikum mis liigub vabalt

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.