ATM segukruvi vms... → Re: mina keerasin

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Re: mina keerasin

Lugemata postitus Postitas saqu »

arvo2003 kirjutas:
mina keerasin mõlemad kruvid 2 ja poole pööret välja ja töötab nüüd islusti. ennem paukus ja ei tahtnud töödata. aga m´ul selline küsimus ka et kas atm mil on võimalik et süüde on vale?
Soovitan ka mitte väga kruttida neid mõlemaid kruvisi lambist a'la kaks pööret välja jne. Üks kruvidest on segusiibri asendi fikseerija tühikäigul ja teine on siis tõesti segukruvi, mis minu kogemuste põhjal ATM 50-ga peab olema väga kitsalt ühes asendis +/- 0,5 pööret, et mootor korralikult töötaks ja käivituks. Kahjuks peast ei mäleta, milline oli tehase asend.
Teema algatajale soovitus, kui paak ja kraan on siis nüüd puhtad, siis arvan, et midagi jõudis sellest mustusest ka karpasse. Seega peaks sellegi uuesti läbipuhuma. Ja kui sa ei ole veel jõudnud neid kruvisi väga paigast ära keerata, siis peaks ta sul ka käima minema. Minu andmetel ei ole ATM-il süütemoment tavavahenditega reguleeritav. Selline viga, et seisab natuke ja siis käivitub ja töötab mõnda aega tundub olevat veetilk kuskil karpas.
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”