Õnnetus täna 28.05 Tartu maanteel.
Moderaator: Moded
olles siis kah "tabureti" kasutaja peaks mainima , et meie elu on ilmselt kõige raskem.
kui tsikleid veel vaadatakse ja kardetakse ja mõeldakse , et äkki tuleb kiiresti siis autojuhtide arust on roller asi millega ei sõideta kiiremini kui 30km/h. Eilne näide jälle pärnu mnt'lt järve selveri juurest kus kõrvalteelt tulev papi vaatab mulle otsa ja siis vaikselt veereb teele välja ja alustab oma sõitu - nagu mina ei tulekski tema suunas.
eile kadrioru keskuse juures suunaga pirita poole sõites otsustas kõrvalt reast mingi tropp et tema tahab sõita nüüd seal reas kus mina ja hakkaski julmalt tulema - ei ma ei sõitnud üldse täpselt tema ukse kõrval.
järvevana teel ei viitsinud iga kolmas auto möödasõitu teha teisest reast vaid vaid 20cm kaugusel minust. vabandust , et mu aparaat ei liigu kiiremini kui 75km/h ja ma neile jalgu jään.
ma ei ole endaarust nähtamatu ja ma ei liigu 30-40km/h.
Jätke kõik see omale MEELDEPikk kirjutas:Kiivrid pähe!

Kiiver on Hädavajalik Turvaliseks sõitmiseks nii maanteel kui krossi-rajal
ilma selleta saad trahvi ja ega õnnetus ei hüüa tulles

endalgi mitu korda krossi rajal isa tzikliga kukutud ning kiiver on pmst mind päästnud 2-3 korda

Minu siiras soovitus: Tao ilma kiivrita pead vastu seina. Kui valus hakkab, siis pane kiiver pähe ja tao edasi. Oled targemaks saanud.kertsman kirjutas:Kiiver on endajaoks. ilma selleta sõites saab trahvi ju!Pihelgas kirjutas:Kas kiiver on politsei jaoks?kertsman kirjutas:Aga mina ütlen selle kohta. Täiesti Loll!!Ilma kiivrita kohas kus on mendid.
-
- Tänatud: 5 korda
Ei saanud siin päris hästi aru. Kas see oli iroonia või koolides nii õpetataksegi?vaade käigukangile, et õige käik sisse saada
Ime, et ei õpetata, et ennem kui pidurit vajutada, vaadake alla, kas vajutate õiget pedaali.

-
- Tsikkel: Gold Wing 1500 SE
- Tänatud: 20 korda
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Maanteeameti andmetel 60% mootorratastega juhtunud õnnetustes oli süüdi mootorratur, seega 40% olid lihtsalt süütud kannatajad või ehk osaliselt ka sellised kogenematud inimesed, kes ei oska kaasliikleja käitumist "lugeda" ja kui viimane siis eeskirju rikub sattuvadki need kogenematud ohvriks.
Mis nüüd puudutab neid õnnetuid juhtumeid kus mootorrattur autole vasakusse külge sõitis, siis neid situatsioone on auto-autoga variandis ka ohtralt. Mina näiteks lihtsalt ei lähe möödasõidule, isegi veoautoga mitte kui on vähimgi kahtlus, et eesliikuja võib hakata ükskõik mis manöövrit sooritama. Eeesõitja ja olukorra "lugemisoskus" tuleb aastate ja kilomeetritega ja eksimisvõimalus on alati olemas. Padjaklubi, kroomilembus jms tuleb samuti aastate ja kilomeetritega. Kui ei tule, siis on põhjust muretsemiseks

Igatahes üks on selge : 40% tsiklitega avariste on ohvrid ja 60% ise süüdi. Seega on teoreetiline võimalus avariide hulka vähendada rohkem kui poole võrra kontrollides oma käitumist ning eelgi rohkem õppides vältima kolmandate isikute vigu. Lehest mingit liiklusteadet lugedes ei tohi mingil juhul auomaatselt ühte või teist osapoolt sõiduki alusel süüdistama hakata.
Padi
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
korke kirjutas:
......algab, et autodevahel sõelunud mootorrattur.
kurb.... meenub eestlaslik kadedus / õelus.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
kas mitte 60 km/h-ga viiekümne alas sõit pole TEGELIKULT eeskirjade rikkumine????Rennes kirjutas:Tulgem nüüd maa peale tagasi, tegelikult on siiski sõelumine eeskirjade rikkumine. Kadedus on teine asi. Kui tahad rikkuda, siis tee seda oskuslikult.
Või kas keegi on näinud Tallinna linnas mõnda autojuhti 50-ga sõitmas???
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Mitte väga ammu aega tagasi pidas mind lugupeetud korravalvur peale seda kinni, kui olin pärnu mnt.-l temast natukene kiiremini mööda veerenud.triplekix kirjutas:kas mitte 60 km/h-ga viiekümne alas sõit pole TEGELIKULT eeskirjade rikkumine????
Küllaltki pahaselt ütles, et näidaku ma talle liikluseeskirjades see lehekülg ette, kus on kirjas, et linnas tohib 60-ga sõita.
Ega osanud näidata, jah on rikkumine.
Hiljuti nägin õuealal, kus 10 km/h oli lubatudtriplekix kirjutas:Või kas keegi on näinud Tallinna linnas mõnda autojuhti 50-ga sõitmas???
Ääremärkusele lisaks: teatavasti võib liikluskorraldusvahenditega liikumiskiirust ka suurendada või vähendada, on õuealasid kus on ka 30 märgid kasutusel. Kui LE-d lugeda, siis asulas on ka ju suurim kiirus 50 km/h aga miks siis Pirita teel 70-ga võib sõita?ziim911 kirjutas:Ääremärkus:Pikk kirjutas:Hiljuti nägin õuealal, kus 10 km/h oli lubatud
teatavasti on õuealal lubatud 20km/h või jalakäijate olemasolul nende liikumiskiirus.

Ka ridade vahel sõelumisega on sama asi: seda on mõtet teha siis, kui sa sellega ei häiri üldist liiklusvoolu. Kui sa iga hinna eest tõmbled autode vahel ja sunnid järjest juhte pidurit muljuma või suunda muutma, siis oled sa värdjas. Kui aga su eesmärgiks on kedagi segamata ummikuridade vahelt ettepoole saada, siis on kõik bro.
Lisaks on liialt palju inimesi, kes alatasa viitsivad viriseda ja inisega. Mis asja te inisete? Minge parem sõitma ja proovige seejuures mõistusega asja juures olla. Kui mõistust ei ole, siis käige jala!
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Ma ei saa paanikast aru.
Ja mis minu statistika siis näitab? Kinnitab üldist reeglit?
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Mõnes kohas ripuvad liiklusmärgid!!!! Kui seal on kirjas 10, siis tohib seal 10-ga sõita. Mõnikord on mõnes postis irooniat, katsuge see üles leida, mitte ärge hakake kohe targutama. Ja nagu |Maku| ütles, minge sõitma ning võtke oma ääremärkused kaasa.ziim911 kirjutas:Ääremärkus:Pikk kirjutas:Hiljuti nägin õuealal, kus 10 km/h oli lubatud
teatavasti on õuealal lubatud 20km/h või jalakäijate olemasolul nende liikumiskiirus.
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=18802
Postimees

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.