Õnnetus täna 28.05 Tartu maanteel.

roadriders
Tsikkel: Gold Wing 1500 SE
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas roadriders »

Huvitav , miks 90% juhtudel satuvad avariidesse biked.Ja just põhjusel, et mingid "mölakatest" autojuhid keeravad ette. Võib-olla tuleks pea kõikidel juhtudel tõmmata paraleele eelmisel aastal Tulika tn. juhtunud avariiga kus vaene kaubiku? mees ei osanud elus ette näha, et bike vend lendab 3 kordse lubatud kiirusega. Kõik kes me autoga-tsikkliga sõidame teame, et liiklus on pidev situatsioonide hindamine ja analüüsimine ja see tuleb aastatega. Värskete autojuhilubadega rase naine (Tiskre ettesõit, ärge võtke isiklikult, see on lihtsalt meelevaldne näide) käitus arvatavasti täpselt nii nagu autokoolis õpetati. "Näen biket (võibolla-isegi ei näe), tee on mõlemalt poolt vaba, isegi kui kauguses on mingi sõiduk siis on teada, et kiirus on seal piiratud 70km/h tunnis nii, et ma jõuan igal juhul, vaade käigukangile, et õige käik sisse saada, igaksjuhuks pilk ka tahavaate peeglisse kas soeng on korras, vaikselt kohaltvõtt ja hopplaa-bike on küljepealt sees". Ning seda suure tõenäolsusega just põhusel, et bike sõitis autojuhi poolt eeldatavast kiirusest märgatavalt suurema kiirusega. Ja siis on bike meeste poolt nutt ja hala, näe tsikkel katki hea, et ise terveks jäin jne., arvestamata seda, et ka avarii teise poole sõiduk on lõhutud ning peres mure.Viimasel ajal on selliseid juhtumeid pea iga päev. Ja nüüd ei ole vaja tatti hakata pritsima, analüüsige sõbrad oma sõidumaneeri ja te leiate , et kõik ei ole nii must ja valge nagu siin foorumites räägitakse. Sõidan ise juba üle 25 aasta autoga ja 6 aastat tsikkliga, ausalt öeldes ei tule küll mulle meelde, et mõni autojuht oleks ette keeranud või muud moodi avariiohtlikke situatsioone tekitanud minu jaoks. Võib-olla on asi ka selles, et olen kogu aeg sõitnud suurte kroomidega ja need on paremini nähtavad-ei tea.
P.s. Käesolevat kirjatükki ajendas mind kirjutama ükspäev nähtud situatsioon kus täielikult rappeks sõidetud (tuled purud jne.) linnaenduuro tegi Tallinna südalinnas selliseid lollusi , et näha oli- vend lausa otsis probleeme.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”