Trahvid
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
See, kas räägid mendi pehmeks, oleneb ikka inimesest (mendist), kuna rikkumine on siiski rikkumine...bash kirjutas:Tahaks ka seda asjapulka teada ? Ma usun, et mendid vaatavad seda ka, kui palju ta üle on. Ma olen koguaeg arvanud, et näiteks 37 kw-ga annab politsei pehmeks veel rääkida. Aga 50-60 kw on juba täiesti teine maailm. Äkki keegi targem komenteeriks asja ? On kellelgi üldse selliseid kogemusi ?
Natuke offtopicut ka: väga raske on ju tsiklit osta, kui mingid kw piirangud on sellised ulmenumbrid, et sellist tsiklit naljalt tehase seades ei leia mis neile vastaks. Ainuke variant ongi piiramine või siis leppida sellise tsikliga millega sa üldse rahul pole. Liikluseeskirjad ja tehnika ei klapi nagu üldse.
Ja see jutt, et liikluseeskirjad ja tehnika ei klapi, jäta vanaemale. Liikluseeskirjad ongi selleks, et 17 aastased uljaspead end kiloste baikidega kohe surnuks ei sõidaks. Ka veoauto rooli ei lubata enne teatud kogemuste saamist

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.