Pidurite õhutamine
Moderaator: Moded
Pidurite õhutamine
kindlast siin juba kusagil on olnud sarnane teema...
kas keegi oskaks yksik asjalikult seletada lahti kuidas see käib??
on proovitud jne ega ple akkama saanud...
ja kasutaja SFK esipidurist kah jagu ei saanud samamoodi õhutati tykk aega aga funksima ei hakkanud...enne töötas aga halvastii...

kas keegi oskaks yksik asjalikult seletada lahti kuidas see käib??
on proovitud jne ega ple akkama saanud...
ja kasutaja SFK esipidurist kah jagu ei saanud samamoodi õhutati tykk aega aga funksima ei hakkanud...enne töötas aga halvastii...
ma keerasin selle mutri lahti millel peal kumm on ja tegin ka pidurivedeliku topsi lahti ja siis lasin sealt mutri august muudkui õlil tulla valasin muudkui õlitopsi õli juurde ja mutri august tuli muudkui välja...mul tuli ikka kõvasti õhu mulle sealt mutri august välja..ja mul hakkas asi lõpuks funksima.
aerox
mina tegin nii, et võtsin alt selle lahti, lasin natuke joosta, siis kallasin õli peale keerasin selle kruvi kinni sealt ja siis pumpasin pidureid nii umbes et läks raskemaks, siis hoidsin pidureid peal tugevasti, keerasin kruvi lahti(pidurit hoidsin peal) hoiudsin lahti nii 3 seci. siis keerasin kinna ja j2lle sama asi tegin nii 4 korda ja siis lõpus oli ainult vaja pumbata, muidugi panin koguaeg õli juurde.
võibolla liiga segane jutt aga vact aru saab.
Mina igastahes sain aru, sest ma teen ise ka sama moodi.algaja14 kirjutas:mina tegin nii, et võtsin alt selle lahti, lasin natuke joosta, siis kallasin õli peale keerasin selle kruvi kinni sealt ja siis pumpasin pidureid nii umbes et läks raskemaks, siis hoidsin pidureid peal tugevasti, keerasin kruvi lahti(pidurit hoidsin peal) hoiudsin lahti nii 3 seci. siis keerasin kinna ja j2lle sama asi tegin nii 4 korda ja siis lõpus oli ainult vaja pumbata, muidugi panin koguaeg õli juurde.

Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
Endal sai ka täpselt samamoodi tehtudsann361 kirjutas:ma keerasin selle mutri lahti millel peal kumm on ja tegin ka pidurivedeliku topsi lahti ja siis lasin sealt mutri august muudkui õlil tulla valasin muudkui õlitopsi õli juurde ja mutri august tuli muudkui välja...mul tuli ikka kõvasti õhu mulle sealt mutri august välja..ja mul hakkas asi lõpuks funksima.

Cpi pealt Aprilia Sr70ccm peale
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.