NSR korrastamisel

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
active

NSR korrastamisel

Lugemata postitus Postitas active »

Nii siis sai omale soetatud selline masin nagu honda nsr125. Mul tekkis siis selline küsimus et kuna see masin on 2t kas siis peab bensiini õliga segama või ei pea?Tal on küll olemas minig õlipaak aga see on paagi all ja ma ei usu et igakord kui tahad õli panna siis pead paagi ära võtma.
Tegin ka pildi kus seda paaki näha on http://www.zone.ee/l22ne/minu%20NSR/Pilt054.jpg?2 . Oleks tänulik ka näiteks elektrisüsteemi joonise eest kui keegi leiaks kusgilt!
Viimati muutis active, 14 Apr 2006, 23:19, muudetud 1 kord kokku.
NSR
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

JAAAAAAaa seal õli paagis peab alati õli sees olema!!
ja bena paagi sisse ainult puhas bena.

Ja ära kasuta mingit suvalist õli... võta manual kätte ja loe!

Mis küsimused.... (slap)
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

Ega see midagi ei teeks ju kui ta panekki Bena ja õli segamini :roll:
Suzuki Katana Lc

kaska14

Lugemata postitus Postitas kaska14 »

Justice kirjutas:
Ega see midagi ei teeks ju kui ta panekki Bena ja õli segamini :roll:
Siis hakkab tossama masin . Saab liialt õli kätte.
active kirjutas:
Tal on küll olemas minig õlipaak aga see on paagi all ja ma ei usu et igakord kui tahad õli panna siis pead paagi ära võtma.
Igakord? Palju sul neid kordi siis on? paned paagi täis ja rahu majas pikaks ajaks!
Tark ei torma!
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

No aga samas mis see toss ikka teeb?!
õlitab ju paremini mootorit :roll:
Suzuki Katana Lc

joosep90

Lugemata postitus Postitas joosep90 »

Kõigepealt võtad sadula ära. Ja siis lähed paagi kallale. Sa ei pea paaki ära võtma küljest. Paagil on eespool seal üks polt, mida saab kuuskantvõtmega keerata. Selle keerad lahti ja võtad üldse sealt ära, siis tõstad paagi lahti, nagu auto kapoti ja paned "jala" peale seisma. Siis täidad õlipaagi ära ja paned kõik jälle tagasi ja kinni.

Kui aru ei saanud, siis järgneval lingil on ka pildid, kuidas seda teha.

http://nsr125.com/twostroke.htm
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Kutid, uurige sutsu mismoodi NSR-l õlitus toimub.. siis teate, miks ei tohi õli otse bena paaki panna.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

madone, ega sa vägivallaga midagi ei saavuta. Kui mees TAHAB siis ta PANEB õli bensupaaki ja asi jokk.
Kasutaja avatar

Teema algataja
active

Lugemata postitus Postitas active »

Selle sõitmisega on veel aega. Praegu tekkis siis selline küsimus et milleks on see http://www.zone.ee/l22ne/minu%20NSR/projekt%20002.jpg?2 see tross jookseb kuhugi silindri juurde mis seal on. Siis on veel selline küsimus et kuna mu nsril läheb gaasi tross kaheks. Üks jookseb karpuraatorisse ja teine õli segajasse. Kuidas ma saaksin neid sünkroseerida nagu et mõlemad annaks piisavalt peale vms. kas sellel gaasi trossil peab mingi kindel pikkus olema vms :o
NSR

andreas

Lugemata postitus Postitas andreas »

ise ei saagi sa sünkroniseerida kui sa just pole asja pulk sellel alal :?: aga see tross mis sul läheb sinna silindri juurde , kui nüüd mälu ei petta siiis see peaks olema powervalve ehk juhib vällja tõhusamalt heitegaase ( mingi klappi värgendus on :D
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

:d

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Jahm see on power valve klapp olenevalt pööretest avab ja sulgeb väljalaske ava, et mootori töö kõige tõhusam oleks.
PS! Panin ise enda NSRi just 3 õhtut kokku umbes 14 h. Soovitan soojalt, et tee digikaga pilte kõigest sest pärast kui tahad hakata kokku panema siis võib osade trosside kinnitustega jama tekkida, et kuidas täpselt käisid. Loomulikult ma ei tea kui lahti sa kavatsed võtta oma masina! Mul oli päris juppideks.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”