Eesti Liiklus Bikeri jaoks - ohtlik?
Eelmine suvi oli endal küllaltki ehmatav olukord.. Ise omasin KTMi supermoto ratast ja Kakumäe rannas vahetasin sõbraga rattad ära, et koos koju sõita ja teise rattast ka aimu saada. Sõbral oli CBR 600. Algul lasin Kakumäe teelt rahulikult tulema, kuid ühel hetkel oli spidomeetril u 140 km/h (jah, ma tean, et ise olin idioot seal teel 140ga!). Silmasin juba varakult, et ühelt kõrvalteelt tuleb tore blond naine oma X5-maasturiga, kuid millegipärast mulle tundus, et ta ei jää seisma... Vastassuunast tuli ka auto. Ja nii siis oligi. Mina kiirust maha ei olnud lasknud, neiu arvas, et ta keerab veel vastutuleva auto ette! Ainus liigutus, mida teha sain, oli vasakule tõmmata - ehk siis kõnnitee ja vastutuleva auto vahelt läbi, sest noor blondike märkas mind ühel hetkel ja ees ära sõitmise asemel pani keset teed pidurit. Tore-tore.
Õnneks oli kogu sündmuse kulminatsiooniks minu kõnnitee ja vastutuleva auto vahelt läbi sõitmine ligi 110-120 km/h-ga viimase tugeva signaali saatel... Pärast seda sündmust enam sellistes oludes kihutada tahtnud ei ole ja kõrvalt lähenevat autot arvestan kümme korda tõsisemalt.
Jutu moraal: võtke minu lollusest õppust ja ärge sõitke 50 piiranguga teel autode vahel 140-ga!
Päikest!
Õnneks oli kogu sündmuse kulminatsiooniks minu kõnnitee ja vastutuleva auto vahelt läbi sõitmine ligi 110-120 km/h-ga viimase tugeva signaali saatel... Pärast seda sündmust enam sellistes oludes kihutada tahtnud ei ole ja kõrvalt lähenevat autot arvestan kümme korda tõsisemalt.
Jutu moraal: võtke minu lollusest õppust ja ärge sõitke 50 piiranguga teel autode vahel 140-ga!
Päikest!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.