Puust ratas Pealtnägijas

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Habanero

Puust ratas Pealtnägijas

Lugemata postitus Postitas Habanero »

Kas ostame Boriss Puusepa valmistatud puust customi kamba peale välja? Hindame mehe tööd ja ponnistusi.

Täna on Biker.ee listis 4470 liiget. Kui igaüks annetaks 10kr, saaks kokku märkimisväärse summa.

Tervitades,
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.

ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Kasutaja avatar

Kommionu

Re: Puust ratas Pealtnägijas

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Habanero kirjutas:
Kas ostame Boriss Puusepa valmistatud puust customi kamba peale välja? Hindame mehe tööd ja ponnistusi.

Täna on Biker.ee listis 4470 liiget. Kui igaüks annetaks 10kr, saaks märkimisväärse summa.
Njahh.... Puust nikerdised olid seal lahedad jahh?

Aga milleks seda chopperit sealt sulle vaja on???? Ta teeb ju seda NÄITUSE -NÄITAMISE jaoks... Äkki ostaksid ikka puust kombaini või HUMMERI või sõrmkübara kui kange ostuvajadus..?

Minumeelest läheb mehikesel äri niigi normaalselt ja miskeid annetusi ta ei vaja... Kui kangesti annetada tahad, siis anneta nigeeria näljahädalistele, et ned oma hirmsas näljas siia meie kodumaale ei roniks...
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

QNN

Lugemata postitus Postitas QNN »

Minu arust küll mõte, kui selline ei olekski ju halb ja ka raha saaks kogu selle massi peale kokku, AGA mis edasi?? On korduvalt rõhutatud, et Biker.ee ei ole klubi, vaid midagi sootuks muud...mida oleks meil teha selle rattaga?? Justnimelt "meil" kuna kui kõik paneks raha, siis oleks ju tiba kahju, kui see ratas jääks kaunistama kellegi kodu või garaazhi...milleks see?? Selline asi eeldaks minit ühist üritust, identiteeti ja kindlasti kohta, kus koos käia ja seda eksponeerida...
Niisama ei näe mõtet...
Kasutaja avatar

anarhismikaplan

Lugemata postitus Postitas anarhismikaplan »

[millest jutt käib- on kellegil sellest ka pilti)

pealtnägijast- reede õdagul ja laupäeva hommikul peaks kordus olema, päris lahedad nikerdised olid.

Volts

Lugemata postitus Postitas Volts »

Sellele rattale sobilik koht äkki? http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=1666
Kasutaja avatar

mart77

Lugemata postitus Postitas mart77 »

Äkki prooviks netti laadida ;)
Aga kui välja ei tule, siis tegelikult Voltsi idee vääriks arendamist. Miks mitte? Ise paneks küll kümneka (või isegi kaks) asjale alla.

Mrt@austab käsitööd ja oskajaid (eriti viitsijaid)
Viisakas Rott-Uuestisündinud XJ900
Punane Välk - Dnepr MT-11
Jawa 634 - ootab vänta
Kasutaja avatar

Teema algataja
Habanero

Lugemata postitus Postitas Habanero »

Voltsi idee on väärt. Kui saaks asja liikuma, kingiksime selle biker.ee nime all Kurtna motorrattamuuseumile.
Palju see ratas maksab üldse??
Rattal pole täna konkreetset hinda. Kui saaksime biker.ee piisavalt huvilisi, saaksime kamba peale summa välja pakkuda ja tehingu ära teha..
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.

ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

No aga paned siis "käppade" nimekirja kokku? Nõusolijad võivad Sulle ES-d saata? Lukustamise tähtaeg?
Õigekirjaoskus massidesse!

onu Reemus

Lugemata postitus Postitas onu Reemus »

Raha kogumise ja toetamise vajaduse võiksime rakendada millegi hea ja kasuliku jaoks.Iga biker paneb kümpa ja selle raha eest võiks mõnele lastekodule osta raamatuid ja arvuti,et sealt tulevad lapsed saaksid normaalseteks kodanikeks ja vähemalt nende laste pärast ei pea ma oma ratast ketiga puukülge aheldama.
Kasutaja avatar

BlingBling
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas BlingBling »

onu Reemus kirjutas:
Raha kogumise ja toetamise vajaduse võiksime rakendada millegi hea ja kasuliku jaoks.Iga biker paneb kümpa ja selle raha eest võiks mõnele lastekodule osta raamatuid ja arvuti,et sealt tulevad lapsed saaksid normaalseteks kodanikeks ja vähemalt nende laste pärast ei pea ma oma ratast ketiga puukülge aheldama.
101 % nõus sinuga, kuigi toetan mõlemat.
Jawa 350cm3, Jawa 250cm3, cž 173cm3, Roller Turist 350cm3, Jupiter 2-3, Iž Jupiter 3k, zaz 968m

raiq

Lugemata postitus Postitas raiq »

Aitab mölast! Andke arve nr. ja kohe tuleb ka raha.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

keegi nobenäpp kustutas mu postituse :evil:
mul ei ole heategevuse vastu midagi, kuid see ei lähe praegu selle teemaga kokku. tahate heategevust, osta arvuteid ja raamatuid, tehke uus teema?

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

MIks mitte osta puust mootorratas ja see annetada Kurtna mootorrattamuuseumile , kus see koos Biker.ee nimega ühte seinatagust kaunistaks. Mina oleksin käpp.
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

Piipz kirjutas:
keegi nobenäpp kustutas mu postituse :evil:
mul ei ole heategevuse vastu midagi, kuid see ei lähe praegu selle teemaga kokku. tahate heategevust, osta arvuteid ja raamatuid, tehke uus teema?
ta lihtsalt avaldas arvaamust oma raha paigutuse suhtes, ütles lihtsalt viisakalt, et tema selle alla oma raha ei paigutaks paneks selle mõne muu asja N: kodutute laste fondi :wink:
Have a nice day !
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Jah, sry, mul ei olnud plaanis pahandada.
Mis puutub sellesse puust rattasse, siis mina oleks raudselt käpp ka rohkem, kui 10 krooniga. See 10 võiks olla miinimumsumma ja sealt edasi südametunnistuse järgi. Endal mul nii palju algatusvõimet vist ei ole, et seda raha koguma hakata, küll aga sügeleb näpp kuskile üle kandma.

arnoldal
Tsikkel: HD Custom

Lugemata postitus Postitas arnoldal »

Üks puujumal võiks ju bikerirahval olla, mille ees otsaesist vastu maad taguda-- mina käpp!
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

10-ne annaks vähemalt kui selle rattale leiaks ka mingi kindla koha kus seda alati vaatamas võib käia... :) oleks tore vahest pilku peale visata ! seal eespool pakuti juba mingit kohta ega poleks vastu aga peab sell juhul leidma talle sobiliku ja ühe meelse koha...
Have a nice day !

RadYx

Lugemata postitus Postitas RadYx »

teoreetiliselt annaks ka ikka mingi summa selle ratta heaks......kui see bikeri nimel muuseumi läheks....nii, et käpp :twisted:
Kasutaja avatar

ziim911

Lugemata postitus Postitas ziim911 »

btw, sattus kätte uus ajakiri Motorrad, seal on pilt taolisest puust tsiklist, tundub et masinadi on rohkem kasutatud aga põhimõte sama, ja hind on seal 20000€
Suzuki Kingquad 700 - >Suzuki gsx-r 600 K5 - > BMW G650GS -11

.A.G.

Lugemata postitus Postitas .A.G. »

olen ka nous annetama selle heaks, aga selline kysimus kust naeks pilte sellest rattast :P tahaks ka neha. ple leidnud selle kohta pilti ja pialtnägijat ei naind ka

Tonuk

Lugemata postitus Postitas Tonuk »

Vaata SL Õhtulehe tagakaant 31.03.2006
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Äkki ostaks kamba peale puu ? Ning istutaks selle motopaksu või mõne muu mode maja taha ?

Prismades ja muudes kaubandus keskustes on olemas heategevuse jaoks mõeldud raha kogumise kastid kuhu saad raha panna. Kui raha on üle siis lükka see sinna kasti ning selle summa saavad need kes tõesti seda vajavad......kas see puust tsikkel teeb kellegil elu kergemaks..paremaks ?....mõttetu raha raiskamine ja mõttetu idee :wack:

Nüüd ma siiralt loodan ,et kõik kes siin oma rahaga liputasid ning lubadusi tegid....lähvad homme hommikul kaubandus keskusesse ja panevad sinna kasti selle raha :) ...

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

alar
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas alar »

korke kirjutas:
Äkki ostaks kamba peale puu ? Ning istutaks selle motopaksu või mõne muu mode maja taha ?

Prismades ja muudes kaubandus keskustes on olemas heategevuse jaoks mõeldud raha kogumise kastid kuhu saad raha panna. Kui raha on üle siis lükka see sinna kasti ning selle summa saavad need kes tõesti seda vajavad......kas see puust tsikkel teeb kellegil elu kergemaks..paremaks ?....mõttetu raha raiskamine ja mõttetu idee :wack:

Nüüd ma siiralt loodan ,et kõik kes siin oma rahaga liputasid ning lubadusi tegid....lähvad homme hommikul kaubandus keskusesse ja panevad sinna kasti selle raha :) ...
Nõus korkega. Esiteks see teema, et miks peaks bikeri seltskond selle ära ostma.. umbes nagu päästma selle skulptuuri..? Kuhugi jõuab see ratas kindlasti. Ja teine teema on see, et pole mõtet jahuda, et 4000+.. kasutajat ja iga tüüp paneb kümpsu.. kui tõesti reaalseks raha kogumiseks löäheks, olen enam kui kindel, et oma poolt panuse andjaid oleks tagasihoidlik kahekohaline arv.

marcus

Mis viga?

Lugemata postitus Postitas marcus »

Minu arust on idee hea! Ja kuigi ma panen muuks otstarbeks raha kõrvale, annaksin mina ka RAHA!

Aga pilt ja jutt on: http://www.sloleht.ee/2006/03/31/elu/194769/

:twisted:
Viimati muutis marcus, 11 Mai 2006, 23:15, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Pilt
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Selle puust ratta ostmise ja muuseumi annetamise mõte on edasi mõtlemist väärt. Sellega saaks ka biker.ee veidi jäädvustatud. Selline virtuaalseltskond on ju ka tükike eesti motoajalugu.
Harva kodus

Roosteuss

Lugemata postitus Postitas Roosteuss »

Rahvas kui tahate annetada kandke oma raha sellele kontole (1106831994) ning toimetan Teie raha annetus kastidesse. Teie jalavaeva vähendamiseks.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”