Mootorratta muuseum Kurtnas

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Sander870

Mootorratta muuseum Kurtnas

Lugemata postitus Postitas Sander870 »

kas keegi on k2ind ja kui on siis kuda mulje on , tasub minna? :roll:

Teema algataja
Chromed

Lugemata postitus Postitas Chromed »

Küll käinud. Stiilne koht ja muljed jäid head. Vähemalt on vanad rattad kuuridest/garaasidest välja toodud huvilistele näha. Igal juhul jõudu muuseumi asutajatele selle koha vedamisel :) . Minna tasub sinna küll, vähemalt mina ei kahetsenud. Seda enam et see koht on minu teada ainuke omataoline Eestis. Ahjaa...Kurtna asub Tallinnast u. 10-15 km Rapla poole, umbes samas kandis toimuvad Kurtna moto ja vanakraami laadad.
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

no aga te võiksite siis ju kogu rahvaga sinna minna.. ärge vana kraami laadale minge muidu kui ratta juurest eemal korra sis vanakraami müüjad veavad kogu kroomi ära :lol:

Teema algataja
Sander870

ah jaa vanakraami laat on tulekul on vist see pühapäev :)
Kasutaja avatar

vx800
Tsikkel: Zr7
Asukoht: tallinn-rapla / Jawa suzuki vx800 honda nx650 suzuki dr350 suzuki xf650 tdm850 zr7
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas vx800 »

Jutt jumala õige laat toimub sell pühapäeval ja ilm pidi kah ilus olema :D Kõik üle liigne moto nodi kaasa ja müüma.
mees jääb alati iseendaks

Teema algataja
Sander870

mida parem ilm seda parem kuna tavaliselt on unicu ajal alati kylm ilm olnd ja siis ei ole eriti tore seal olla :P

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

mine kohe kindlasti! seal on väga ilusaid käsitöid. :wink:
Viimati muutis Siller, 24 Mär 2006, 11:10, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
188mad

Lugemata postitus Postitas 188mad »

:!: Kurtna mootorrattamuuseum on viimase peal koht. See väärib toetamist vähemalt seeläbi, et iga ennast tsiklihuviliseks pidav inimene seda vähemalt kord aastas külastab. Vaatamist jätkub ja 20 kr piletiraha saab kindlasti olema üks mõistlikumaid väljaminekuid, mida sa pika aja jooksul teinud oled. Ja juba kohal olles ei tohiks käed taskus mööda minna ka kohe piletilaua vastas posti küljes olevast kogumiskarbist "muuseumi toetuseks". Iga eestimaalase taskust on 600 kr riigikassa vahendusel juba maetud uude kunstimuuseumi, Kurtnasse aga peab tsiklirahvas oma raha isiklikult kohale viima, sest muidu ei jõua see sinna mitte kunagi.

Igatahes on hea uudis see, et peagi pidi muuseum laienema -- avatakse teine korrus. Seega on hiljemalt sügisel põhjust kõigil, ka neil kes muuseumis juba käinud, ratas jälle Kurtna poole liikuma ajada. 8)
Kasutaja avatar

3m
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 3m »

Ärataks vana teema üles! Oleks huvi muuseumi külastada, kodulehel(www.unic-moto.ee) küll kõik lahtioleku ajad olemas, aga ma kardan, et need pärinevad 2006. aastast nagu sealt lehelt viimaseid elumärke leiab. Või oleks äkki huvi suurema rahvaga üks väljasõit Kurtna poole teha?

Aprilia Rs 125 '01-> Aprilia Rs 125 '04-> Z750-> FZ1S-> Tiger 800XC
Kasutaja avatar

3m

Lugemata postitus Postitas 3m »

Tõstaks veel korra teemat, leidub huvilisi mingi pundiga muuseumi külastada?

Aprilia Rs 125 '01-> Aprilia Rs 125 '04-> Z750-> FZ1S-> Tiger 800XC
Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke

Re: Mootorratta muuseum Kurtnas

Lugemata postitus Postitas MrR »

Mina täna käisin. Väga bro koht! Tallinnast 15-20min sõidu kaugusel. Kes ei ole käinud, see ei ole paljut näinud! 8)

Teema algataja
reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Et lahtiolekuajad on kus siis üleval? MIna küll unic-moto.ee lehelt kottigi ei leidnud..

Tasub näiteks laupäeval tripp ette võtta või mitte? Ja millal, et kinniste uste taha ei jõuaks?

Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke

Lugemata postitus Postitas MrR »

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Lugemata postitus Postitas miilits »

Minu viimane külsatuskogemus koos 3-4 inglismaalt pärit motomatkajaga näitas, et kui uks on kinni, siis tuli helistada sildil olevale numbrile ja 5-10 min pärast oli vanem härra , minu teada Urmase isa, platsis ja uksed tehti valla pluss veel põgus asja tutvustus.
Asjalik ja vajalik koht! :bsmile:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”