Mootorratta muuseum Kurtnas
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja

müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871
-
Teema algataja

-
Teema algataja

Igatahes on hea uudis see, et peagi pidi muuseum laienema -- avatakse teine korrus. Seega on hiljemalt sügisel põhjust kõigil, ka neil kes muuseumis juba käinud, ratas jälle Kurtna poole liikuma ajada.

Ärataks vana teema üles! Oleks huvi muuseumi külastada, kodulehel(www.unic-moto.ee) küll kõik lahtioleku ajad olemas, aga ma kardan, et need pärinevad 2006. aastast nagu sealt lehelt viimaseid elumärke leiab. Või oleks äkki huvi suurema rahvaga üks väljasõit Kurtna poole teha?
Re: Mootorratta muuseum Kurtnas
Mina täna käisin. Väga bro koht! Tallinnast 15-20min sõidu kaugusel. Kes ei ole käinud, see ei ole paljut näinud!
-
Teema algataja
Et lahtiolekuajad on kus siis üleval? MIna küll unic-moto.ee lehelt kottigi ei leidnud..
Tasub näiteks laupäeval tripp ette võtta või mitte? Ja millal, et kinniste uste taha ei jõuaks?
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Minu viimane külsatuskogemus koos 3-4 inglismaalt pärit motomatkajaga näitas, et kui uks on kinni, siis tuli helistada sildil olevale numbrile ja 5-10 min pärast oli vanem härra , minu teada Urmase isa, platsis ja uksed tehti valla pluss veel põgus asja tutvustus.
Asjalik ja vajalik koht!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.