Mootorrataste hooldus/remont
rix125 kirjutas:miks sa arvad et kaasaegseid rattaid ei tasu sinna viia. On sul temaga üldse mõni kogemus (hea/halb), mina näiteks olen alati tema käest abi saanud ja soodsalt.
Loomulikult ma räägin oma kogemustest! Pole siin mõtet päris üksikasjadesse laskuda, aga amordi simmeri vahetusega ta hakkama ei saa... Vähemalt Aprila Upside-down asjandustega.... Ühe suutis kuidagi korraks lekkevabaks nikerdada ja teisega ei saanud kohe üldse hakkama...
Praeguseks hetkeks (motika läbisõit vahepeal ~600km... RINGRADA) on aga mõlemad amordid käinud Hr. Siku juures ja seega korras... Eesti parima amordispetsialisti sõnul oli töö tehtud lohakalt, mõtlemisvõimetute isikute poolt ja kasutatud amordis sinna mittesobivat (Liiga paksu) õli... Seega jäi mulle mulje kui suht motovõhikust amordiparandajast...
2. kogemus on ühe virago karpade puhastuse/sünkroniseerimisega.... Nohh ratas kuidagi töötas (enne sinna viimist ei töödanud), aga midagi head minu meelest polnud... Kuna üüsin ratta kohe maha, siis ei oska ka õelda mis tasemel see töö päriselt tehtud oli....
Vähemalt tipptasemel kvaliteeti sealt kindlasti ei saa... aga eks selliste vanemate ja ürgsemate rahvaratsate (GS, XJ, CB, Jawa, jne.) parandamisega saab ta hakkama küll... Nende omanikele julgen soovitada
Uute ja kaasaegsete rataste parandamiseks on ikka teised ja ka kallimad kohad...
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.