tsikli transport
No vabandust, kui ma ennast kehvasti väljendasin, kuid just nii ma mõtlesingi. Ning ma pole teoreetik, endal krossikat veetud küll, rohkem ja enamgi veel.Pihelgas kirjutas:kuidas teile öeldagi sõbrad teoreetikud, niimoodi ühe rihmaga siit ja teisega sealt võib ratast ümber oma maja paar tiiru vedada.
Kui kärus on renn ja renni eesotsas torupiire kuhu esiratas sisse läheb, siis piisab viiest sõltumatust rihmast. Kui torupiiret ei ole on vaja kuute rihma. Esihark tõmmatakse mõlemale poole (lenksu alt) alla kinni. Koormarihma pinguti saab parasjagu amortide alla tõmbamisega hakkama. Tsikli raami tagaosa tõmmatakse samamoodi alla ära. Siis fikseeritakse mõlemad rattad renni või käru põhja külge. NB! iga koormaköis peab jooksma sirgel kinnituspunktide vahel. st. ei tohi nad omavahel ristuda ega kuskilt üle (näiteks teise ratta detaili) joosta. Kogemus: 70 km ja kodarapolt hõõrus koormarihma läbi.
Ärge andke nõu, kui pole kogemust
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab
Uudishimu tapab
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.