125cc kokkutulek
Moderaator: Moded
kui nii siis ma ka kindel tulija ei ole.
Kooli examid lõppevad alles juuli algul ja load peaxin ka enam-vähem siis kätte saama.
muidu kui korraldamisel abi vaja siis võin ka abistada millegagi ja kas lipuga nt klassik rattaga ei võix ees sõita??
kui kedagi huvitab siis need eel mainitud RMK kohtades on grillid ka olemas ja neid kohtasid igal pool yle Eesti!!!
Kooli examid lõppevad alles juuli algul ja load peaxin ka enam-vähem siis kätte saama.
muidu kui korraldamisel abi vaja siis võin ka abistada millegagi ja kas lipuga nt klassik rattaga ei võix ees sõita??
kui kedagi huvitab siis need eel mainitud RMK kohtades on grillid ka olemas ja neid kohtasid igal pool yle Eesti!!!
No ok, kuupäeva jätab peale jaani aga täpsemalt ütlen päeva ära mais, siis, kui käin seal koha peal ära kus saaks ööbida ja olla ning saan asja kokkulepitud sealsete inimestega. Selleks ajaks tahaks selgust saada millal kellegil vaheaeg algab, et saaks asja ikkagi enne juuli kuud ära teha, siis näiteks juuni vimmastel päevadel. Tahaks ju võimalikult palju rahvast kokku saada. (pakuks välja nädalavahetuse 25 ja 26 juuni siis, nädalavahetusel saavad enamus tulla ju)
Need ranna kohad jätke välja, nagu targemad mehed juba rääkisid läheb rataste turvamisega seal jamaks ära. Võõrad hakkavad seal näppima ja lammutama. Keegi rääkis ka mulle, et millalgi oli valgerannas siukses kohas olnd asi ja siis olid võõrad hakkand ratastele ronima ja lammutama ning ilge kepp oli olnd.
Esimese ürituse teen mina seal kohas ära mis üttlesin.
Need ranna kohad jätke välja, nagu targemad mehed juba rääkisid läheb rataste turvamisega seal jamaks ära. Võõrad hakkavad seal näppima ja lammutama. Keegi rääkis ka mulle, et millalgi oli valgerannas siukses kohas olnd asi ja siis olid võõrad hakkand ratastele ronima ja lammutama ning ilge kepp oli olnd.
Esimese ürituse teen mina seal kohas ära mis üttlesin.

Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
direktor kirjutas:Pärnu sai 8 häält.
Pärnu poolt hääletasid: silver, motie, ivar, whitebalance, Ronk, sulu13, kaska14, No_name.
Saaremaa sai 6 häält.
Saaremaa poolt hääletasid: No-name, john179, tuulavend, raunts005, active, HannesN
Mina hääletasin nagu ka saaremaa poolt
Hm! Millegi pärast see minuni ei jõudnud!

Tark ei torma!
See hääletus hääletueks, oleks mode kustutaks selle mõtetu hääletuse seal üldse ära
.
Ei taha kedagi solvata, aga kes ei taha ärgu tulgu. Igatahes mina ja ronk lubas ka aidata, teeme lihtsalt vot selles kohas ja see kuupeäv asja ära, TULEB KES TULEB. Selle teema üle pole mõtet vaielda, järgmise 125cc kokkutuleku võib ju keegi teine teha ja teies kohas
(kes pole veel lugenud, siis eelmisel lehel see minu hirm pikk post)
Kui kellegile koht ei meeldi, siis ärgu võtku lihtsalt selle üle sõna, siuke mõtetu arutus muidu kustutatakse üldse ära varsti.

Ei taha kedagi solvata, aga kes ei taha ärgu tulgu. Igatahes mina ja ronk lubas ka aidata, teeme lihtsalt vot selles kohas ja see kuupeäv asja ära, TULEB KES TULEB. Selle teema üle pole mõtet vaielda, järgmise 125cc kokkutuleku võib ju keegi teine teha ja teies kohas

(kes pole veel lugenud, siis eelmisel lehel see minu hirm pikk post)
Kui kellegile koht ei meeldi, siis ärgu võtku lihtsalt selle üle sõna, siuke mõtetu arutus muidu kustutatakse üldse ära varsti.
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
No seal saab kahekordse palk maja küll suht odavalt kätte, kirjas on küll et 6 kohta, aga ma lähen mais ja vaata oma silmaga üle, usun et mahutame ennast kas või põrandale madratsitega ära
nagu tikud topsis 
Kui mina käisin viimati seal, siis väljast oli see maja küll pirakas ja selle kõrvale saab rattad ka panna nii, et see idee läheb käiku kui inimesed nõus on aga täpsemalt paneb paika mais.

Kui mina käisin viimati seal, siis väljast oli see maja küll pirakas ja selle kõrvale saab rattad ka panna nii, et see idee läheb käiku kui inimesed nõus on aga täpsemalt paneb paika mais.
-
- Kontakt:
:D
Mina võin maapeal ka magada, kui selle mõttetu palkmaja asemel saaks hea sauna
:D Aga äkki on saun seal majaga koos ? Siis veel sellised asjad, et kas me teeme mingi lõkke ka või ei !! Siis nagu võiks lõkke ümber oma toidupoolist teha, aretab midagi tellistest kuhu peale panna või mida iganes. Loomulikult ei võta UFO hind ka tükki küljest! Siis, kui tuleb lõke siis on mingid normid särgid värgid kuhu võib kuhu mitte, et peaks nendele ka tähelepanu pöörata !

-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Tikud topsis?Len kirjutas:No seal saab kahekordse palk maja küll suht odavalt kätte, kirjas on küll et 6 kohta, aga ma lähen mais ja vaata oma silmaga üle, usun et mahutame ennast kas või põrandale madratsitega ära
nagu tikud topsis

Teiseks tuleb arvestada ka sellega, et kuidas me asjad sinna veame. Kujutab keegi ette UFO-t oma rattale ära mahutamas, kõige selle muu kõrvale? Ei usu hästi. Samas tuleb küttepuud ja muud kohe ära vaadata, et kas pakutakse kohapealt. Ise peab ka ikka ju staffi kaasa vedama. Arvan, et seljakott kaasa igaüks ja tulek, ei tule midagi välja. Keegi võiks autoga kasvõi kuidagi aidata. AZA pärnust pakkus ennast autoga abistama, kuid seda ainult pärnu ringis.

Ronk ma monteerin su rattale külg korvi, mis viga puid vedada ja igast pahna
jaa küll ronk krt kobi msni, räägime seda teemat...
Ja ärge pabistage igasugu siukse asja pärast, võtsin korralduse endale ja pean asjaga toime tulema.

Ja ärge pabistage igasugu siukse asja pärast, võtsin korralduse endale ja pean asjaga toime tulema.
-
Teema algataja - Postitusi: 729
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Pärnu on väga hea idee ja jumal tänatud et Len korraldamise enda peale võttis
. ainult asi nii et kui korraldaks äkki selle nädalavahetusele siis saaksid töö inimesed ka ikka tulla.Usun et paljudel plaanis endale bensiini raha teenima hakkata.Muidu võin võibolla isegi kleepsudega toetada, pean asja uurima. Andke ideid mida kleepsul kujutada.Kas lihtsalt 125cc koosolek 2006 ?!?

Jah 125cc esimene kokkutulek 2006 või mdiagi sellist võiks olla;) siis jääks tsiklile märkjanis kirjutas:Pärnu on väga hea idee ja jumal tänatud et Len korraldamise enda peale võttis. ainult asi nii et kui korraldaks äkki selle nädalavahetusele siis saaksid töö inimesed ka ikka tulla.Usun et paljudel plaanis endale bensiini raha teenima hakkata.Muidu võin võibolla isegi kleepsudega toetada, pean asja uurima. Andke ideid mida kleepsul kujutada.Kas lihtsalt 125cc koosolek 2006 ?!?

NSR
See sauna värk on päris hea mõte.
Lihtsalt niisama ple vist mõtet või mis ?
Mingi jalust rabav lause võiks olla. Või mingi välja mõeldud logo.janis kirjutas:Pärnu on väga hea idee ja jumal tänatud et Len korraldamise enda peale võttis. ainult asi nii et kui korraldaks äkki selle nädalavahetusele siis saaksid töö inimesed ka ikka tulla.Usun et paljudel plaanis endale bensiini raha teenima hakkata.Muidu võin võibolla isegi kleepsudega toetada, pean asja uurima. Andke ideid mida kleepsul kujutada.Kas lihtsalt 125cc koosolek 2006 ?!?
Lihtsalt niisama ple vist mõtet või mis ?
Nii
Nüüd sai, siis suur kava moodi asi teha ehk eraldi neti leht kohe, kus kõik kirjas. PS. see on nö. kava, et näeksite ära mis mõtted mul ja ronkal liiguvad. Nüüd tuleb need punktid üks haaval ette võtta ja 3 kuu jooksul korraliklt läbi mõelda, KINDLASTI TULEB SINNA LEHELE PALJU PALJU TÄIENDUSI.
Kui olen millalgi küsitluse teind, et kes kindlad tulijad, siis saadan iagle ühele kaardi ka, kuidas saab pärnu linna piirilt kohtumispaika ning paneme asjad paika kuidas platsi rahadega jääb, need peab kindlasti enne ära korjama, muidu pärast võib vähe maksjaid leiduda.
LEHT ON: http://www.hot.ee/kokkutulek125cc/

Kui olen millalgi küsitluse teind, et kes kindlad tulijad, siis saadan iagle ühele kaardi ka, kuidas saab pärnu linna piirilt kohtumispaika ning paneme asjad paika kuidas platsi rahadega jääb, need peab kindlasti enne ära korjama, muidu pärast võib vähe maksjaid leiduda.
LEHT ON: http://www.hot.ee/kokkutulek125cc/
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Ütleme nii, et see on kiiresti valmistatud BETA variant. Lihtsalt kiiruga tehtud ja ülesse tõmmatud. Kirjavead parandatakse ja lehte täiustame veel kindlasti rohke infoga.Siller kirjutas:No nii sai asi seal läbi loetud.
Asi teil kubises seal kirjavigadest.![]()
Parandage need esimesel võimalusel ära.
Enamus asjad kirjutatakse seal siiski kokku.
Praegu ei oska midagi lisada.
Jääme siis suve ootama.
Mingit tatikate kokkutulekut ka nüüd ei taha.

-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Nuh mulisemise asemel võiks aidata õigekirjaga kui sellise spetsiga tegemistSiller kirjutas:No nii sai asi seal läbi loetud.
Asi teil kubises seal kirjavigadest.![]()
Parandage need esimesel võimalusel ära.
Enamus asjad kirjutatakse seal siiski kokku.
Praegu ei oska midagi lisada.
Jääme siis suve ootama.
Mingit tatikate kokkutulekut ka nüüd ei taha.

Kraaksuda oskab vares katusel ka.
Aga mulle meeldib.