Jõujuurikad
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Heh, kell on peaaegu üksteist õhtul. Lugesin teema postitused 3 korda läbi ja mõtlesin 5 korda, kas kirjutan või mitte. Ilmselt võiks tõsta teema kuskile huumori alla ja kirjutama ajendas, mind lõplikult viimane WR posti lause.
Niisiis, oman kehapikkust 190cm kaalunud olen pikemat aega 64,5 kg aga peale viimast töökohavahetust võtsin tohutult juurde. Kui kehakaal oli juba ähvardav ja esimeseks numbriks lugesin kaalult 6 asemel seitse, siis mõtlesin, et kunagi sai tippsporti tehtud ja on aeg taas end liigutama hakata. Olen viimase kuuga saanud jälle kaalu normi
67 kg kanti. Nüüd rinnalt surumisest. Käte pikkust pole ma endal kunagi mõõtnud aga olles kogenud, et nad ulatuvad suht kaugel paiknevate esemeteni, siis tundub, et on pikad. Ja teatavasti mida pikem on jõuõlg, seda rohkem peab olema jõudu, et kangi suruda. No mina ketastega koos küll pole julgenud proovida
Aga ilma ketasteta kangi võin suruda küll. Kui see mingi näitaja on, siis kätekõverdusi suudan miski 50-nd jutti ära teha (mulle endale sellest igatahes jagub) ja selle juures lasen ikka põhjalikult alla. Mitte öösiti - tavaliselt hommikuti enne tööle jõudmist. Klubi tehakse 6.30 lahti ja siis 8-ni saab seal ikka erinevates asendites alla lastud.
Niipalju siis minu tohututest jõuvarudest - aga sellest hoolimata sai kunagi headel aegadel kergejõustikus ka Eesti meistri tiitleid koju toodud
Kes see teine ikka saba liputab, kui mitte koer ise... Aga HEAD ÖÖD teile unetud!
Niisiis, oman kehapikkust 190cm kaalunud olen pikemat aega 64,5 kg aga peale viimast töökohavahetust võtsin tohutult juurde. Kui kehakaal oli juba ähvardav ja esimeseks numbriks lugesin kaalult 6 asemel seitse, siis mõtlesin, et kunagi sai tippsporti tehtud ja on aeg taas end liigutama hakata. Olen viimase kuuga saanud jälle kaalu normi

Niipalju siis minu tohututest jõuvarudest - aga sellest hoolimata sai kunagi headel aegadel kergejõustikus ka Eesti meistri tiitleid koju toodud

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.