Jõujuurikad

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Teema algataja
Kasjok
Tsikkel: YZ450F

Jõujuurikad

Lugemata postitus Postitas Kasjok »

Ei oskagi kohe arvata, kui sportlik on siinne rahvas, et kas siin jõusaali mehi ka on? Kui on siis ehk räägite natuke, et kaua olete käinud ja näiteks palju surute rinnalt ning oma kehakaal. Ise teeks siis otsa lahti. Pool ise meisterdatud vahenditega olen 2.5 aastat jõudu teinud, kuigi suve kuudel on asi soiku jäänud. Praeguseks olen 186cm pikk, 92kg ja rinnalt surun 130kg.
Viimati muutis Kasjok, 06 Mär 2006, 22:33, muudetud 1 kord kokku.

andreas

Lugemata postitus Postitas andreas »

mina olen käinud trennis nii vahelduva eduga aga köige rohkem järjest 5kuud kaal on mul 100kg pikkus 186 ja rinnalt surumine tuleb nii sinna 100 kannti ja rohkemgi vanus on muide 17 :wink:
Kasutaja avatar

3m
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 3m »

Oleneb kui madalale sa lased, kas päris vastu või jätad natuke ruumi vahele?
Viimati muutis 3m, 06 Mär 2006, 23:18, muudetud 1 kord kokku.
Aprilia Rs 125 '01-> Aprilia Rs 125 '04-> Z750-> FZ1S-> Tiger 800XC
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Ma nii kõva spordimees pole, aga oskan õigekirja!
P.S.
... ja alla ma ei lase üldse!
Viimati muutis pritsu, 06 Mär 2006, 22:32, muudetud 1 kord kokku.
Õigekirjaoskus massidesse!

Teema algataja
Kasjok

Ikka päris alla ning vanuseks unustasin märkida 16 aastat

erkip

Re: Jõujuurikad

Lugemata postitus Postitas erkip »

Kasjok kirjutas:
Ei oskagi kohe arvata, kui sportlikud on siinne rahvas, aga kas siin jõusaali mehi ka on? Kui on siis ehk räägite natuke, et kaua olete käinud ja näiteks palju surute rinnalt ning oma kehakaal. Ise teeks siis otsa lahti. Pool ise meisterdatud vahenditega olen 2.5 aastat jõudu teinud, kuigi suve kuudel on asi soiku jäänud. Praeguseks olen 186cm pikk, 92kg ja rinnalt surun 130kg.
sai ka käidud aasta korralikult trennis,100 jäi piiriks,siis tuli küünarliigese põletik 2 kuud jäi vahele ja enamvähem oleks tulnud otsast peale alata ,ei viitsinud enam.Kaalud ja mõõdud olid muidu täpselt samad.
Kasutaja avatar

WR

Lugemata postitus Postitas WR »

:D :twisted: :D ma ei tea kas tundub ainult mulle, et foorumites on tihti sellised rambod koos, et hoia alt...selliselt lehelt nagu www.amazon.ee võib kaa kohata selliseid a'la 15 aastaseid kutte, kes rinnalt 130kg suruvad ja seda seeriates, mitte maksimumina...
PS. sellest tõotab tulla suht naljakas teema ;)
SM

Teema algataja
Kasjok

Noh ega midagi teha ei ole, kui kellelgi on vaja valetada, et ennast paremini tunda. Mul ka vanaema N- liidu ajal surus 150kg.
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Heh, kell on peaaegu üksteist õhtul. Lugesin teema postitused 3 korda läbi ja mõtlesin 5 korda, kas kirjutan või mitte. Ilmselt võiks tõsta teema kuskile huumori alla ja kirjutama ajendas, mind lõplikult viimane WR posti lause.

Niisiis, oman kehapikkust 190cm kaalunud olen pikemat aega 64,5 kg aga peale viimast töökohavahetust võtsin tohutult juurde. Kui kehakaal oli juba ähvardav ja esimeseks numbriks lugesin kaalult 6 asemel seitse, siis mõtlesin, et kunagi sai tippsporti tehtud ja on aeg taas end liigutama hakata. Olen viimase kuuga saanud jälle kaalu normi :) 67 kg kanti. Nüüd rinnalt surumisest. Käte pikkust pole ma endal kunagi mõõtnud aga olles kogenud, et nad ulatuvad suht kaugel paiknevate esemeteni, siis tundub, et on pikad. Ja teatavasti mida pikem on jõuõlg, seda rohkem peab olema jõudu, et kangi suruda. No mina ketastega koos küll pole julgenud proovida :D Aga ilma ketasteta kangi võin suruda küll. Kui see mingi näitaja on, siis kätekõverdusi suudan miski 50-nd jutti ära teha (mulle endale sellest igatahes jagub) ja selle juures lasen ikka põhjalikult alla. Mitte öösiti - tavaliselt hommikuti enne tööle jõudmist. Klubi tehakse 6.30 lahti ja siis 8-ni saab seal ikka erinevates asendites alla lastud.

Niipalju siis minu tohututest jõuvarudest - aga sellest hoolimata sai kunagi headel aegadel kergejõustikus ka Eesti meistri tiitleid koju toodud :) Kes see teine ikka saba liputab, kui mitte koer ise... Aga HEAD ÖÖD teile unetud!
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

iff
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas iff »

kodus saab ikka teinekord vaikselt trenazööri liigutatud ning nädalavahetuseti krossirajal käia
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Käin jõusaalis.
Olen käinud juba üle 3 kuu. Rinnalt surun u. 75 ära.
Ise olen u 180 pikk ja 72-76 kilo :P kuidas kunagi.

Ja hetkel olen 16 aastane.
Viimati muutis hellish, 07 Mär 2006, 11:56, muudetud 1 kord kokku.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D

onu Reemus

Lugemata postitus Postitas onu Reemus »

Ma olin ka kunagi 16 aastane
Kasutaja avatar

WR

See teema siin on mind igatahes mõjutanud...võtsin kätte ja tegin endale uue trennikava valmis (jõusaali jaoks siis) ;) algus seegi.
Täitsa võiks kunagise vormi taastada...annan siis teada millal reaalselt saali ka jõudsin ;)
SM

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Ma lükkasin GSX750F-i käima :P Nii kõva mees olen :)
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Krt, proovisin ka, kaal 93, pikkus 187 ja rinnalt surusin kaks kilost kannu lahjat hollandi õlut sisse nii et asigi ei olnud!
Harva kodus

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

kõvad mehed tõesti siin :shock: Ma pole lamades kehakaalust rohkem surunud ja pole ka selleks vajadus nagu olnud. Aga keska lõpus tõukasin 7kg kuuli 11m, vast 75kg kaalu siis. Hiljem vast olen meetri jagu juurde saanud aga pole võistelnud. Aga ega jõusaalis punnitamine sul tervist suurt paremaks ei tee, mis selle jõuga ikka teed? pigem on jooksmine, ujumine ja rattasõit tervisele kasulikud.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Rinnalt surun vast enda kehamassi pluss kopikad. Kaalun palju. Mis veel surumisse puutub, siis mõnikord surun muremõtted maha.
üldiselt surun ma käppa, kui väga teretuju on.

sõjaväes lükkasin kõige kiiremini VW Iltist aga see on vist rohkem jalgade teema?

mis puutub kangide tõstmisesse, siis see teeb tugevaks, kuid mitte vastupidavaks. "jõusaal" tegelt on lai mõiste, sa võid seal näiteks ainult ergomeetrit tirida, see on ka väga kasulik, või siis rattaga sõita.

ujumine, rattasõit & suusatamine ruulib, jooksmine on ka vist hea aga mulle üldiselt joosta ei meeldi.

Sekopää

Lugemata postitus Postitas Sekopää »

mina olen muidu väga tugev noormees, aga käed-jalad on nõrgavõitu.
jõusaalis eriti tihti ei käi, sestap ei ole ka mingit sellist testosteroonist lõhnavat tulemust kirja panna. mis aga raskustesse puutub, treenin üsna hea tihedusega parema käe biitsepsit tavaliselt klaasist raskustega, mis trenni alguses kaaluvad 0,5 kg kanti, lõpupoole vähem. peamiselt toimub treening sõprade seltskonnas kas kodus või mõnes avalikus kohas, kus inimesed koos käivad samamoodi treenimas. vahetevahel olen isegi üksi kodus teleri ees niimoodi treeninud. hea asi sellise treenimise juures on see, et peale biitsepsi treenid oma kandmisvõimet ning meesterahva uhkust- saku lihast.
:bsmile:

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Ma lükkasin GSX750F-i käima Nii kõva mees olen
Ma lükkasin Dnepri käima:)

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Freak@ iga hommikk 50 kätekõverdust tegemas ja 100 korda iga käega sellist asja surumas Pilt ja iga kolmapäev ujulas käimas. (1 km rekord nats alla 21 min)
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)

priito

Lugemata postitus Postitas priito »

<<< surub end naise rindade vahele
Kasutaja avatar

jami

Lugemata postitus Postitas jami »

Aga mina olen nii kõva mees, et juba mitmendat aastat surun endas alla tahet kohe hommikust jooma hakata.
Vahetevahek pole aga selleks jõudu :(
Aprillis Pegasuses!!!
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

tundub, et talv hakkab pikaks venima...

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Üks hästi teemasse sobiv lugu:

Üks vanamees räägib teisele: "Kui ma olin 20 aastane ja kõvaks läks, ei suutnud ma isegi kahe käega seda alla suruda. 40 aastaselt juba kõva pingutusega surusin alla. 50-selt suutsin juba ühe käega selle alla tagasi suruda. Ei tea kui tugevaks ma veel lähen...?"

Ei tea kas siinse rahava seas Arctic Spordi Tallinna klubi liikmeid ka on?

Fazer
PS. Ma vaatan, et selles teemas sõnavõtjatest on väga vähestel meestel oma arvamus olemas. Teatavasti tekib meestel oma arvamus alates 100 kg-st... :-)
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Fazer kirjutas:
Ei tea kas siinse rahava seas Arctic Spordi Tallinna klubi liikmeid ka on?
Leidub :P eriti just hommikuti
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

.. ah jaa unustasin lisada, et rinnalt ei suru halligi .... biitseps kah väikse võitu .... kõht valutab peale trenni juba kolmandat päeva ja 17 aastased 130 kilo mehed võiks metaka laksu panemata jätta ja parem oma tervisele mõelda....

Rasvaprotsent hetkel tähtis ...
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

WR

Ei tea kuhu on kadunud teemaalgataja ise ja kutid kellel vanaema liidu ajal rinnalt 150kg surus :D
Hea kui siin ikka selliseid lõbusaid teemasid kaa on...kõik metaani mugima nüüd, suveks vaja ju vormi saada 8)
SM
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Ülikooli ajal käisin ka jõusaalis, pikkust oli 175cm, kaalu 62 kg ja rinnalt surusin miski 50 kilo. Noh, siis elasin ka makaronidieedi peal... Aga jõusaalist sai kopp ette. Viimastel aastatel olen rohkem pühendunud oma tsikli kickstarteri surumisele vaheldumisi käekõrval lükkamisega suvistele motokokkutulekutele. Sel kevadel jätan ka selle treeningu maha ja alustan starterinupu surumise treeningutega.

Ah jaa, pikkust on vahepeal lisandunud 2cm ja kaalu 13kg.
Tundus vajalik täpsustus. :lol:
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Mees-mees-mees, tseki seda kino...ma surun rinnalt sadakaheksakend kilo :mrgreen:

Muidu olen ma laisk nigu kapsauss, aga siiski on vaja ennast kätte võtta ning natuke kaalu alandada :)
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

15 ja 16 kohta on teil kõvad saavutused, ei tahaks kohe uskudagi.

ma ise 30 praegu 195 pikk ja kaalun nii 103-109 kg jõutrenni teinud nüüd kuskil juba 14 aastat ja surun 15-sed seeriad nii 4 tk ja 120kg kangiga max olen korra lükanud 164 kg.

16 aastaselt alles alustasin ja siis oli ikka piiriks kuskil 85-90 kg.

tahaks teiega kohe kätt suruda või nii aga bikerfest tulemas vast saame seal kokku.

õlle surumisest ei hakka siin pajatama bikeri seltskonnaga olen ikka kogu rahva 3x laua alla joonud.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”