Palun abi: suzuki starter

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
-innu-87-
Tsikkel: aprilia sxv 550

Palun abi: suzuki starter

Lugemata postitus Postitas -innu-87- »

jutt suzuki gs500e

Selline mure, et peale talvepuhkust tahtsin üks päev masina käima panna, laadisin aku ära, aku peale ja starterit. Käis üks plõks ja enam mootorit järgi ei võta starterile. Starter käib ringi aga mootor mitte. Mootor muidu lükates käib ringi aga ei saanud käima lükata kuna tee liiga libe.
Milles võib olla probleem???
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Äkki on katki läinud? Kui kohvipaksult ja kaartidelt ennustamine ei too tõde päevavalgele tuleb ikkagi masin lahti võtta.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

ee, ma võin väga valesti seda osa nimetada, kuid minuteada on selle asja nimi tõmberelee, mis sul ei tööta, ehk siis pendiksit ei suruta vastu hammasvööd, et mootorit vedada. nii olen mina starteri tööst aru saanud. külma ilmaga on vast midagi ära jäätunud. kui on võimalik tsiklit soojas hoida mõned tunnid ja uuesti proovida, ehk aitab. teine variant - koputada veits vastu starterit. kolmas variant - lahti võtta ja vaadata, et mis kala on.

kui enne talve läks käima, siis ei tahaks uskuda, et hammasrattad kuskilt maas on. (samas see "plõks" mis käis, võib olla just murdunud hammakas")

Teema algataja
-innu-87-
Tsikkel: aprilia sxv 550

Lugemata postitus Postitas -innu-87- »

ai K****T ma selle peale ei tulnudki. ->PING sa oled ebaviisakas

mis viga on all mõtlesin et järsku kellegil on kogemusi mis seal otsad annab mingi võll või hammakad, kuhu see starteri hammakas jõudu edasi rakendab.[/quote]
Kasutaja avatar

ping

Nii väiksel starteril ei ole tavaliselt tõmbereleed. On lülitus relee. Kui rootor pöörlema hakkab siis pendix läheb inertsjõu mõjul hambumisse. Kirjutad, et starter töötab aga mootor ei käi ringi. See tähendab, et elektriliselt asi toimib ja tegu mehaanilise purunemisega või on mingi takistav tegur mis ei lase hammasratastel kokku saada.
On veel üks varjant: pärast laadimist vahetasid akul + ja - juhtmed ära. Kontrolli.
Kasutaja avatar

afs

Lugemata postitus Postitas afs »

Tere!

Kas kellegil on juhtunud sellist asja, et peale talvepuhkust, kui starterit anda käib plõks, aga kui teemaalgatajal käis starter ringi, siis minul ei käi. Koormus tuleb igatahes starterile taha, sest tulukesed kelladel kustuvad. Kindlasti mitte pole aku tühi. Rattaks GSX 600 f '92. Sama asja olen näinud ka ühel 750-sel GSX f-il. Kui keegi on kogenud, siis milles on asi olnud?
Suzuki GSX 600 F
Kasutaja avatar

ping

Kõigepealt tuleb kontrollida kas väntvõll liigub vabalt ja starteri rootor(käega pöörates). ND starteri staatorisse on liimitud püsimagnetid. Starterisse pääsenud niiskus tekitab roostet. Rooste paisub ja surub magnetid liimist lahti. Kui katsetuste käigus pole rootorit üle kuumutatud siis aitab puhastus ja tagasi liimimine. Magnetid on erinevad , enne laialipuistamist vaja nad märgistada. Kui magnetid purunenud eemaldada väiksed tükid.

-metsik-

Lugemata postitus Postitas -metsik- »

:wink:
Viimati muutis -metsik-, 20 Dets 2006, 20:14, muudetud 1 kord kokku.

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Ahoi,
Ei tea kas see nüüd aitab kedagi aga minul on selline kogemus, et eelmisel kevad oli ratas sellises seisus, et starterit andes käis plöks ja ei midagi, mõtlesin siis esimeseraskuga, et ok laen veel akud aga see ka ei aidanud. Siis hakkasin uurima et mis veel olla võb.
Õnneks on VS800 strateritõmberelee ratta paremal pool küljekarbiall (selline ümmargune vidin, akupealt tuleb jäme juha sinna ja siis muud peenevad juhtmed) Ühesõnaga lühistasin nagu persses autopuhul otsad kruvikaga kokku ja ratas käis. Seega viga sai tuvastaud, starteri tõmberelee persses. Uurisin siis igaltpoolt, et kus saaks ruttu tõmberelee motodeposs üks oli sees, kuid testida seda ei saanud ja ei suudetud mulle ka usaldusväärset mulje jätta et asi on testitud (ainult testriga oleks saanud testida aga mida kuradit sa ilma pinget seal testid, mina persses relee oleks ka testi läbinud) Ühesõnaga Raudsepp tegi imet, tõi Fedexi või DHL iga mulle vidina kohale KAHE päevaga.
Üldiselt kui keegi mõtleb et tahab tõmbereleed remoda siis äkki suudan garaasist oma persses tõmberelee üles leida ja õlle eest selle ära anda.

Rider*RR

Lugemata postitus Postitas Rider*RR »

Suzumen kirjutas:
Ratas Suzuki GS5000E.
Tohoh- mingi eriti raju mudel :wink:

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Kummaline mis kuradi imelik ratas sul on
Suzuki pulga kataloogis vaadates on tõmbereleed kuni xx-800 kuupi täpselt identsed ja tonnistel ning rohkem on nad natuke võimsamad.
Igastahes, kui härra on nii kindel et tal viga tõmberelees ei ole siis jõud vaheta starter, pendiksid jms.
Järjekordne moraal proovi inimest natuke oma kogemustega aidata ja kohe karatakse turja. Igastahes minu jaoks on teema lõppenud ja tegu on erilise imerattaga siis soovitan foorumist ültse mitte murele lahendust hankida vaid ise nurgas istudes, nutted ja limpsi juues oma tarka pead kasutada.

-metsik-

Lugemata postitus Postitas -metsik- »

:wink:
Viimati muutis -metsik-, 20 Dets 2006, 20:13, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

Kui vajad starterit, siis palun:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-G ... 6055QQrdZ1

Kui aga midagi muud starteriga seoses siis vaata siit:

http://search.ebay.com/suzuki-starter_W ... QQsaprcloZ

Kui ise Ebayst osta ei oska, siis helista mulle Tel. 52 50 146 - Fredy või saada mail: fredy11@hot.ee ja ma ostan asja ära ja lasen otse sulle saata.

Fredy.

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Kui väga häda on käes,siis Kawasaki kasutab suzuki startereid oma mootoritena :D:D
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”