Lõhutud kiivriklaas (muu varustus)
-
- Tsikkel: Honda SLR650 / Honda XL1000
Sõitsin mööda mereranda ja tegin väikse peatuse. Otsisin küll parajalt suure kivilahmaka toe alla, kuid paistis et mitte piisavalt suure. Olin üks paarkümmend meetrit tsiklist eemale jõudnud, kui kuulen äkki kolksu ja vaatan selja taha, kiiver oli istme pealt maha kukkunud (ei tea mis pähe tuli, et sinna jätsin). Aga samal hetkel näen, et tsikkel vajub aeglaselt muudkui rohkem kaldu. Need olid kiireimad meetrid mis ma tegin, kuid asjatult. Tsikkel vajus sumpsiga mu uue Nolani peale. Tulemuseks vigastatud peegel. Kuid õnneks mitte ühtegi kriimu kiivril.
Sai suvel tsiklil karbusse timmitud ja muudkui proovimas käidud. Väljas soe ka, haarasin nagist ettejuhtuva tuulejope (isa oma muidugi).
Lendasin hea hooga ristmikule ja vasakpööret sooritades veel pidurdasin vähe ja ei tea mis juhtus, kui viskas järsku alt minema ja ma tagumiku peale maha. Kõik käis nii kiiresti, et lenksustki ei jõudnud lahti lasta ja tsikkel tegi ümber minu tiiru peale. Tulemuseks tagant lõhki keeratud jope ja ärakriimustatud jalaraua ots.
Aga vähe mark oli, sest sõber juhtus ka parajasti mööda kõnniteed tulema. :
Sai suvel tsiklil karbusse timmitud ja muudkui proovimas käidud. Väljas soe ka, haarasin nagist ettejuhtuva tuulejope (isa oma muidugi).
Lendasin hea hooga ristmikule ja vasakpööret sooritades veel pidurdasin vähe ja ei tea mis juhtus, kui viskas järsku alt minema ja ma tagumiku peale maha. Kõik käis nii kiiresti, et lenksustki ei jõudnud lahti lasta ja tsikkel tegi ümber minu tiiru peale. Tulemuseks tagant lõhki keeratud jope ja ärakriimustatud jalaraua ots.
Aga vähe mark oli, sest sõber juhtus ka parajasti mööda kõnniteed tulema. :

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.