uus rihm?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
uus rihm?
vahetasin rolleril rihma ära ja roller muutus väga uimaseks.varem oli roller väga äkiline ja tõmbas ratta igal pool ilusti all ringi aga nüüd lihtsalt ei jõua enam.Kui vajutad kohapeal gaasi põhja ja hoiad esi pidurit peal siis pöörded lähvad veidi kõrgemaks aga ratast ringi ei tõmba.kas võib olla selline asi,et rihm tahab natuke sissesõitu ja kulumist?
-
-
- Kontakt:
Ega sa kogematta midagi vahelt ära ei jätnud kokkupannes. Ma mõtlen et lisaseibe, mis rihivad esimest taldrikut paika. Foorumis hellish´il on nii et tal seal seibid (mitte piiraja seibid sellised hästi õhukesed) mis panevad esimese taldriku täpselt õigele kaugusele. Kui need ära võtab läheb kiirendus kohe sitemaks.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Seda pead lihtsalt jälgima, kui seal on ükskõik missugune seib, et esimene taldrik ei jääks lahti, kuigi mutter on täiesti kinni.cpipower kirjutas:Et kas ikka kõik seibid peavad olema mis sellele võllile kus rihm on ei ulatu?
Sellepärast müüaksegi selliseid seibide kitte http://scooter-center.com/catalog/produ ... a85b9e2d56
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Siis kui taldrik korralikult kinni ei jää siis tuleks jah panna mutri ja taldriku vahele, sest siis ei ole seda probleemi et vindid ära lõppeks ja mutter kinni ei hoia.
Aga mul on just kahe taldriku vahel need seibid ja kui ma proovisin teistpidi panna, siis kadus jõud ära(roller muutus üsna uimaseks) ja kiirus jäi samaks.
Aga mul on just kahe taldriku vahel need seibid ja kui ma proovisin teistpidi panna, siis kadus jõud ära(roller muutus üsna uimaseks) ja kiirus jäi samaks.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

Ku juures mul sama jama sai mingi nõks pikem rihm ja tõmme läx sitemaks kui vana rihmaga 

Oman ka uunikumi 1957 a http://www.u-pop.ee/autoline/car/1972/
-
Teema algataja
Aga pakendi taga on ka kirjas et mis rolleritele just see rihm sobib.
Seal on rolleri nimi ja taga on kood. Vaata kas ikka oli õige see, sest kui raul90 veel bali oli siis ta ostis kummigrupist malossi rihma ja sealt anti talle natuke pikem(arvati vist et sobib).
Raul hakkas peale proovima ja vaatas et liiga pikk.
Seda kas ta sinu rollerile sobib siis või ei saad pakendi tagant kontrollida ja ära vaata selle järgi et pakendi taga kõik rollerite nimed on. Vaata ikka et kood oleks õige mis sinu rolleri nime taga on.
Seal on rolleri nimi ja taga on kood. Vaata kas ikka oli õige see, sest kui raul90 veel bali oli siis ta ostis kummigrupist malossi rihma ja sealt anti talle natuke pikem(arvati vist et sobib).
Raul hakkas peale proovima ja vaatas et liiga pikk.
Seda kas ta sinu rollerile sobib siis või ei saad pakendi tagant kontrollida ja ära vaata selle järgi et pakendi taga kõik rollerite nimed on. Vaata ikka et kood oleks õige mis sinu rolleri nime taga on.

Ei ole. See oleneb sellest kuhu vaja panna on. Kui rihm on liiga lai siis tuleks panna kahe taldriku vahele. Aga on ka selline võimalus et panna pikem puks mis seal võlli peal on, aga seibidega on ikka lihtsam.ivar kirjutas:loomulikult mutri ja esimese taldriku vahele..cpipower kirjutas:Aga kas parem oleks seib panna kahe taldriku vahele või muttri taha siis?

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.