rollerite kiirendus võistluse
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
ringraja värk on muidugi palju parem tegevus... kiirendada oskab ju igaüks. kuid rada sõita on hoopis teine asi- seal peab ikka oskusi kah olema ning ega see sõiduoskus mööda külge maha ei jookse...
teame küll, kuidas taburetid linnavahel liiklevad... ei kuule, ei näe ja siis on pärast häda, et nendega ei arvestata, kuigi ise sõidavad pead laiali otsas
isegi vene päritolu võrridele korraldatakse ju täitsa võistlusi ja minu mäletamistmööda on neil isegi mingi "karika"moodi asi olemas võtke parem sellest eeskuju
teame küll, kuidas taburetid linnavahel liiklevad... ei kuule, ei näe ja siis on pärast häda, et nendega ei arvestata, kuigi ise sõidavad pead laiali otsas

isegi vene päritolu võrridele korraldatakse ju täitsa võistlusi ja minu mäletamistmööda on neil isegi mingi "karika"moodi asi olemas võtke parem sellest eeskuju

SYLB
Noo, aga kui seal nüüd ümber ringi inimesed on, et kas see siis kuidagi ei mõjuta? Ebanormaalne oleks juu see kui mingi 17 aastane tüüp läheks 2000HP autoga seal kiirendama, mis siis et tal load ja sõiduoskused puuduvad. Sellisel juhul ma ei riskik oma eluga ja vaatakse seda, siis hiljem kordusena telekastxes kirjutas:kui tal 14sek oli siis oli küll väga kõva aeg tal ju:):D aga...ma olen vbla valesti aru saanud, aga lennuväli ei ole mingi tee või avalik koht, autoga ei pea ka ju jääraja peal sõitmiseks lube olema(kui tiigi või merepeal sõidad) et ma ei kujuta etta aga lennuväljaga ja kardirajaga peaks sama lugu olema. See ei tähenda et ma seda rockrace projekti õigustaks, enne tuleks enda hoovis postide vahel slaalomit sõitma õppida, gaasi oskab igaüks vajutada.

Aga seda ma tean, et kui autoga kiirenama lähed, siis küsitakse lube küll.
Aga sama, ega keegi seda rollerit ju sinna kohale ei lükka, tavaliselt ikka sõidavad ja kui sa teed, siis 400m peal endale ajaks ntx 90km/h siis soovitaks pärast see asi käekõrval koju lükata, sest politsei järelvale peaks ikka seal olema ju!
Oled selles ikka nii kindel? Loomulikult on kerge kiirendada masinaga mis sõidab maksimaalselt 14-15 sekundit, aga sa proovi sõita alla 10 sekundi aegu ja siis tule rääkima kui lihtne või raske see on. Ei ürita siin eputada või midagi, aga ma tõesti ei kujuta ette mis tunne on sõita kasvõi madalaid kaheksaid, kuid loomulikult tahaksin ma seda tunnet kogeda.Säga kirjutas:ringraja värk on muidugi palju parem tegevus... kiirendada oskab ju igaüks.
~1,8 sekundiga 100km/h ja 5,5 sekundiga 200km/h - ma võibolla olen loll, aga ma arvan, et need ajad ja kiirused ei ole just väga lihtsalt saavutatavad.
Selle jaoks ei ole vaja eraldi ajavõtusüsteemi. Andurid paigaldatakse kaugustele: 18m(60ft), 100m, 200m ja 400m.deadend kirjutas:oi, vot seda nalja tahaks ma näha, rockrace korraldajad ostavad endale teise komplekti ajavõtuseadmeid juurde, üks paigutatakse 400 m peale sutodele ja tsiklitele ja siis teine 200 m peale spetsiaalselt rollerite jaoks, ja siis on tervel publikul jõhkralt põnev jälgida kuidas taburetid 200 m venivad.
Järjekordselt tuleb tõdeda, et rahvas on väga pealiskaudsete teadmistega dragracingust!
krdi taburetid
miks selle kiirendamisega niipalju vaeva näha.arvutage parem kokku kuipalju keegi on mamma-papa käest pappi küsinud ja mis imevigureid selle eest oma taburetile ostnud, kuna Do It Yourself tegelasi on küll rollerdajate seas minimaalselt ja seega kõik tuuning mis on tehtud, on võetud otse pappkarbist ja healjuhul vähemalt ise külge kruvitud.
Mingit turbotaburetti oleks juba palju huvitavam uurida (eeldusel et seda juba netist osta ei saa)

Mingit turbotaburetti oleks juba palju huvitavam uurida (eeldusel et seda juba netist osta ei saa)

-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
vabandan eelpool öeldu pärast, tõesti ei teadnud, et ajavõtu punkte on ka rajal.
to Nigga: ma tean küll, et tsikliga kiirendamisel pole vaid gaasi keeramine kuid siin käib jutt 50-80 cm3 rollerite kiirendamisest, mis ei nõua erilisi oskusi.
muidugi on ka neid rollereid mis kohalt võttes on võimelised ilusti üle tõmbama, kuid ega nad kõik siis kohe eesti ühte punkti kokku sõida kiirendama.
tegelt teeb selle teema lugemine nalja, algul olid kõik rolleristid kõvad kiirendajad ja lubati kohe ennast suurtele võistlustele tutvustega võistlema sebida, kuid peale väikest kriitikat oli jutt hoopis teist masti, äkitselt oli see ainult mõte mis kunagi võiks juhtuda kui eestis sellise alaga tegelema hakatakse ja tegelikult pole rockracel võistlemisest keegi rääkinud, seda kujutame me aint endale ette.
ja seda 80 cm3 paigaltstardist 400m. 14 sekundiga ei tahaks eriti uskuda, keskmine kiirus jääb sinna 100 kanti
igatahes suured kummardused teile rollerdajatele kes nii toredaid ideid välja käivad (rockrace ja 400m. 14 sek.)

to Nigga: ma tean küll, et tsikliga kiirendamisel pole vaid gaasi keeramine kuid siin käib jutt 50-80 cm3 rollerite kiirendamisest, mis ei nõua erilisi oskusi.
muidugi on ka neid rollereid mis kohalt võttes on võimelised ilusti üle tõmbama, kuid ega nad kõik siis kohe eesti ühte punkti kokku sõida kiirendama.
tegelt teeb selle teema lugemine nalja, algul olid kõik rolleristid kõvad kiirendajad ja lubati kohe ennast suurtele võistlustele tutvustega võistlema sebida, kuid peale väikest kriitikat oli jutt hoopis teist masti, äkitselt oli see ainult mõte mis kunagi võiks juhtuda kui eestis sellise alaga tegelema hakatakse ja tegelikult pole rockracel võistlemisest keegi rääkinud, seda kujutame me aint endale ette.

ja seda 80 cm3 paigaltstardist 400m. 14 sekundiga ei tahaks eriti uskuda, keskmine kiirus jääb sinna 100 kanti

igatahes suured kummardused teile rollerdajatele kes nii toredaid ideid välja käivad (rockrace ja 400m. 14 sek.)

-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: rollerite kiirendus võistluse
kas nüüd said aru?hevylboy kirjutas:Point ma ei saa aru miks korra see teema kustutati.
Mis me siin ikka vaidleme reaktsiooni aegadest, mootori võimsusest, ajast, jne. Mina tahaks rohkem tegusid näha...las keegi organiseerib eraldi rollerite kiirendusvõistluste klassi ja sõidab oma 14 sec. aja välja. Minu arust oleks küll suhteliselt fun vaadata kuidas väikse kubatuurilised taburetid elu eest kimavad seda 400meetrit 
Ja pealegi kui rolleri ei jookse välja vähem kui 45 km/h viska kaubiku peale või järelhaagise ja too masin kohale
siis pole küll mingit probleemi politseionudega.

Ja pealegi kui rolleri ei jookse välja vähem kui 45 km/h viska kaubiku peale või järelhaagise ja too masin kohale

Aprilia RST 1000 Futura
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.