rollerite kiirendus võistluse
Moderaator: Moded
rollerite kiirendus võistluse

Võiks Eesti meistrid selgitada klassides 50cc ja 70cc.
Lisaks kirjutasin veel, et korraldajatel oleks sellest suht suur tulu ka kuna pealtvaatajaid oleks rohkema ja osavõtuimaksud.
Ja siis kirjutasin, et reedel võiks olla kasvõi kvalifikatsioonisõidud, kui osavõtjaid liiga palju nt.

tuuningjupid odavalt!
yes

-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
alustuseks kui teil kõigil selline himu on korraldage kasvõi oma klubide vaheline võsitlus kuskil, teete väike osavõtu maksu ja parimad saavad mingi väikse rahalise auhinnagi.
teil endil võib küll põnev olla aga publikul ? enamus publikut on ikka selline kes tahavad näha tuld, suitsu ja kiireid aegu mitte pinisevaid rollereid venimas 400-dat meetrit.
või panen ma väga mööda ?
he

-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

Fazer kirjutas:On teist keegi mõõtnud ka, et mis nendel tuunitud aparaatidel need 400m ajad tulla võiks?
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Re: he
rollerite kiirendus rock raceil oleks küll 1 suur naljanumberhevylboy kirjutas:aga vaata siis mingu need tule vaatajad mujaleja rollerihundid lendavad tribüünidele ja ongi korras kuigi jah ega kõik just pole huvitatud rollerite vaatamisest...
ma ju mainisein, et võik olla enne suurt võistlust kvalifikatsioonisõidud e. eliminaator ainult kiiremad rollerid võistluseleSäga kirjutas:rollerite kiirendus rock raceil oleks küll 1 suur naljanumberhevylboy kirjutas:aga vaata siis mingu need tule vaatajad mujaleja rollerihundid lendavad tribüünidele ja ongi korras kuigi jah ega kõik just pole huvitatud rollerite vaatamisest...

tuuningjupid odavalt!
-
- Kontakt:
ennem lööks läbi mingi "demoversioon", kus max 5 taburetti sõidaks hästi ruttu oma sõidud ära ja antaks igaühele pakk kommi kätte ning siis saaks normaalse võistlusega edasi minna.Gert250 kirjutas:ma ju mainisein, et võik olla enne suurt võistlust kvalifikatsioonisõidud e. eliminaator ainult kiiremad rollerid võistluseleSäga kirjutas:rollerite kiirendus rock raceil oleks küll 1 suur naljanumberhevylboy kirjutas:aga vaata siis mingu need tule vaatajad mujaleja rollerihundid lendavad tribüünidele ja ongi korras kuigi jah ega kõik just pole huvitatud rollerite vaatamisest...
katsuge ikka vähe madalamalt alustada. Rock Race peale mõelge alles hiljem
Ma usun et nii oleks poole õigem teha sellist värki et sa pead ise asja ajama hakkama, mingi võistluskoha välja vaatama, koostama etappide kava vms. Asi peaks olema ametlik, osavõtumaksud, piletid, siis mingi rada rentida, ohutus tagada, reeglid sätestada jne. Ja siis vaatad kas on pubikut või ei. Ma usun et tegelt bublikut leidub küll, kui seda jälle reklaamida osata.
Distants peaks tõesti natuke lühem olema, sest rollerid saavutavad oma "tippkiiruse" suht kiiresti, ja oleks igav vaadata kui poole maa pealt masin piirajasse jookseb.
Säga jõudis jutu mõttega ette
-
- Kontakt:
piiraja piirajaks, ega siis taburett lõpmatuseni ei jookse...Gert250 kirjutas:ma eriti ei usu, et piirajatega rollerid sihukesele üritusele ronivad aga säga mõte alla 10 rolleri on õige küll
Aga siis jääb ainult üle korraldajatega ühendust võtta ja oma idee välja käia... ja loota,ehk läheb läbi väike demo korraldada.... Jõudu tööle
Ma mõtlesin väljendi "piirajasse" all masina max pöördeid, bike´dega ikka mõnikord juhtub seda kiirendades, kui käiguvahetus hiljapeale jääb.Gert250 kirjutas:ma eriti ei usu, et piirajatega rollerid sihukesele üritusele ronivad aga säga mõte alla 10 rolleri on õige küll
-
kohe rockracele ja publiku arv kasvab meeletult

mine arene kuskil, eestis on küll palju nn. rollerihunte aga ega nad siis kohe kõik rockracele sõida taburettide kiirendust vaatama, eestis on enamusel inimestel pereautod aga keegi ei viitsi kiirendusel pereautode sõite vaadata, publik tuleb siis kui showd on, minule küll rollerite kiirndamine huvi ei paku, sõita on muidugi tore aga seda venimist vaadata ??? võibolla mõnele meeldibhevylboy kirjutas:aga vaata siis mingu need tule vaatajad mujale ja rollerihundid lendavad tribüünidele ja ongi korras kuigi jah ega kõik just pole huvitatud rollerite vaatamisest...
alustada võiksite ikkagi kuskil omaette
Aga siis on ainuke probleem koha suhtes. Võimalik oleks tänavatel kiirendada aga sellega rikuks me rolleristide maine täiesti ära.
rockrace on küll jah liiga suur võistlus minuarust, aga pärnus see kes korraladab sauga ringrajal sõite korraldab ka vahest kiirendusi lennuväljal.
Seal oli üleeelmine aasta kõige võimsam auto 2 liitrise mootoriga.
Seal oleks päris normaalne proovida ja kui publikule ka selline asi peale läheb siis juba edasi proovida.
Kiirenduse maa peaks jah olema rolleritel mingi 200m näiteks, sest tunitud rolleritel kiirendus päris hea ja see on küll igav kui esimese 100m on tippkiirus käes ja siis põristatakse veel 300m.

Äkki rolleristid oleks hoopis eeskujulikud ja tegeleks enda sõiduoskuste lihvimisega mitte mingi kiirendamisega mis rolleritega on eriti mõtetu ja kus see tihend seal lenksu ja tabureti vahel suurt midagi ei määra.
saan aru kui oleks suured tsiklid ja jõud taga...
Tahate meesteks (tsiklimeesteks) saada või on unistus olla tulevikus autopede kes millekski võimeline pole peale oma masina p*** ?
Aga fakt on see, et kõik teist on lubajad, et tuleme kohale jne, aga palju teist pärast kohal on on juba teine asi.
Aga edu teile ikkagi.
KIIRENDUS
-
heh

-
- Kontakt:
Aga tegelt teil ei ole lubegi, et te võiksite kiirendada sellise kiiruse juurde

stop kirjutas:aga kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis põhimõtselt võistlus oleks võrdne, sest 50ccm tohib liikuda ainult 45km/h ja kui mõlemad sõidavad 400m 45km/h siis oleks ikka vahva küll.
Aga tegelt teil ei ole lubegi, et te võiksite kiirendada sellise kiiruse juurdeno mõnel üksikul ehk on, aga enamustel pole ja vaata, et paljudel ei ole 50ccm lubegi!

Raisk kui ma õigesti mäletan siis Kaska sõitis oma Rs50 ga 400m it ja aeg oli miski 14?Aga tal 80ccmiseks tehtud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.