rollerite kiirendus võistluse

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
hevylboy

rollerite kiirendus võistluse

Lugemata postitus Postitas hevylboy »

Point ma ei saa aru miks korra see teema kustutati. Aga lugu oli siis selline, et kas keegi pole mõelnud, et keegi võiks kuskil korraldada rollerite kiirendus võistlusi. Et muidu on suht igav tuunida ja aretada oma rollerieid... Ma rääkisin sellel teemal hellishiga ja siis mõtlesin, et teen selle kohta teema. RockRace'il oleks kõige kõvem seda kiirendus võistlust pidada, aga endal pole kuskil sellisel alal käppa sees nii et äkki keegi uurib ja räägi. Ja mida te üldse sellest arvate?
Yamaha Neo's :)
Kasutaja avatar

Gert250
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Gert250 »

Ma saatsin eile tqhq.ee-sse selleteemalise kirja, et võiks hakata korraldama ja mainisin, et Rock Racel oleks kõige parem koht.
Võiks Eesti meistrid selgitada klassides 50cc ja 70cc.
Lisaks kirjutasin veel, et korraldajatel oleks sellest suht suur tulu ka kuna pealtvaatajaid oleks rohkema ja osavõtuimaksud.
Ja siis kirjutasin, et reedel võiks olla kasvõi kvalifikatsioonisõidud, kui osavõtjaid liiga palju nt. :lol:
MBK Nitro 70cc (w)
tuuningjupid odavalt!

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

On teist keegi mõõtnud ka, et mis nendel tuunitud aparaatidel need 400m ajad tulla võiks?
Kasutaja avatar

Teema algataja
hevylboy

yes

tore! mina arvan küll, et siis tuleks kasumit neile päris palju juurde sest rolleri hunte on Eestis päris palju ju ja see olek täiega lahe..! aga jah kas on waja just 400m rada sest rollerite kiirused ju pole nii suured kui autodel ja teistel masinatel..!
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

huvitav miks rockrace just see kõige parem koht oleks ?

alustuseks kui teil kõigil selline himu on korraldage kasvõi oma klubide vaheline võsitlus kuskil, teete väike osavõtu maksu ja parimad saavad mingi väikse rahalise auhinnagi.
teil endil võib küll põnev olla aga publikul ? enamus publikut on ikka selline kes tahavad näha tuld, suitsu ja kiireid aegu mitte pinisevaid rollereid venimas 400-dat meetrit.
või panen ma väga mööda ?
Kasutaja avatar

Teema algataja
hevylboy

he

aga vaata siis mingu need tule vaatajad mujale 8) ja rollerihundid lendavad tribüünidele ja ongi korras kuigi jah ega kõik just pole huvitatud rollerite vaatamisest...
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Tassikese kohvi jõuab ära jõua küll :P
Fazer kirjutas:
On teist keegi mõõtnud ka, et mis nendel tuunitud aparaatidel need 400m ajad tulla võiks?

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Re: he

Lugemata postitus Postitas Säga »

hevylboy kirjutas:
aga vaata siis mingu need tule vaatajad mujale 8) ja rollerihundid lendavad tribüünidele ja ongi korras kuigi jah ega kõik just pole huvitatud rollerite vaatamisest...
rollerite kiirendus rock raceil oleks küll 1 suur naljanumber
SYLB
Kasutaja avatar

Gert250
Kontakt:

Säga kirjutas:
hevylboy kirjutas:
ma ju mainisein, et võik olla enne suurt võistlust kvalifikatsioonisõidud e. eliminaator ainult kiiremad rollerid võistlusele :shock:
MBK Nitro 70cc (w)
tuuningjupid odavalt!
Kasutaja avatar

Säga
Kontakt:

Gert250 kirjutas:
Säga kirjutas:
hevylboy kirjutas:
ma ju mainisein, et võik olla enne suurt võistlust kvalifikatsioonisõidud e. eliminaator ainult kiiremad rollerid võistlusele :shock:
ennem lööks läbi mingi "demoversioon", kus max 5 taburetti sõidaks hästi ruttu oma sõidud ära ja antaks igaühele pakk kommi kätte ning siis saaks normaalse võistlusega edasi minna.

katsuge ikka vähe madalamalt alustada. Rock Race peale mõelge alles hiljem
SYLB

Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Njah, see on siuke teema et ma küll ei hakkaks kohe algul kuskile autodele mõeldud areenidele trügima. Ma usun et nii ei lase mitte keegi sellist ideed läbi kuna keegi ei tea kas see toimib või mitte.

Ma usun et nii oleks poole õigem teha sellist värki et sa pead ise asja ajama hakkama, mingi võistluskoha välja vaatama, koostama etappide kava vms. Asi peaks olema ametlik, osavõtumaksud, piletid, siis mingi rada rentida, ohutus tagada, reeglid sätestada jne. Ja siis vaatad kas on pubikut või ei. Ma usun et tegelt bublikut leidub küll, kui seda jälle reklaamida osata.

Distants peaks tõesti natuke lühem olema, sest rollerid saavutavad oma "tippkiiruse" suht kiiresti, ja oleks igav vaadata kui poole maa pealt masin piirajasse jookseb.

Säga jõudis jutu mõttega ette
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Kasutaja avatar

Gert250
Kontakt:

ma eriti ei usu, et piirajatega rollerid sihukesele üritusele ronivad aga säga mõte alla 10 rolleri on õige küll
MBK Nitro 70cc (w)
tuuningjupid odavalt!
Kasutaja avatar

Säga
Kontakt:

Gert250 kirjutas:
ma eriti ei usu, et piirajatega rollerid sihukesele üritusele ronivad aga säga mõte alla 10 rolleri on õige küll
piiraja piirajaks, ega siis taburett lõpmatuseni ei jookse...

Aga siis jääb ainult üle korraldajatega ühendust võtta ja oma idee välja käia... ja loota,ehk läheb läbi väike demo korraldada.... Jõudu tööle
SYLB

Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Gert250 kirjutas:
Ma mõtlesin väljendi "piirajasse" all masina max pöördeid, bike´dega ikka mõnikord juhtub seda kiirendades, kui käiguvahetus hiljapeale jääb.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Kasutaja avatar

deadend

Raul90 on ainuke kes seda asja mõistusega võtab
kohe rockracele ja publiku arv kasvab meeletult :wack: sellise arusaamaga inimesi ei tohiks rajale lastagi.
hevylboy kirjutas:
aga vaata siis mingu need tule vaatajad mujale ja rollerihundid lendavad tribüünidele ja ongi korras kuigi jah ega kõik just pole huvitatud rollerite vaatamisest...
mine arene kuskil, eestis on küll palju nn. rollerihunte aga ega nad siis kohe kõik rockracele sõida taburettide kiirendust vaatama, eestis on enamusel inimestel pereautod aga keegi ei viitsi kiirendusel pereautode sõite vaadata, publik tuleb siis kui showd on, minule küll rollerite kiirndamine huvi ei paku, sõita on muidugi tore aga seda venimist vaadata ??? võibolla mõnele meeldib

alustada võiksite ikkagi kuskil omaette
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Põhimõtteliselt siis niipalju minu poolt et kes pärnu rolleri klubis on(klubi hakkab paremini tööle järgmine suvi) võiks nagu omavahel proovida. Ja siis nagu et kui paremad on selgunud siis võibolla mingi teise klubi parematega võistelda jne...
Aga siis on ainuke probleem koha suhtes. Võimalik oleks tänavatel kiirendada aga sellega rikuks me rolleristide maine täiesti ära.

rockrace on küll jah liiga suur võistlus minuarust, aga pärnus see kes korraladab sauga ringrajal sõite korraldab ka vahest kiirendusi lennuväljal.
Seal oli üleeelmine aasta kõige võimsam auto 2 liitrise mootoriga.
Seal oleks päris normaalne proovida ja kui publikule ka selline asi peale läheb siis juba edasi proovida.

Kiirenduse maa peaks jah olema rolleritel mingi 200m näiteks, sest tunitud rolleritel kiirendus päris hea ja see on küll igav kui esimese 100m on tippkiirus käes ja siis põristatakse veel 300m.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

Kuulge rolleristid, Rock Race omanikule tähendab teie kaasamine suuri väljaminekuid. Näiteks peab korraliku kalendri ostma, sest kuidagi on vaja ju aega võtta.

Äkki rolleristid oleks hoopis eeskujulikud ja tegeleks enda sõiduoskuste lihvimisega mitte mingi kiirendamisega mis rolleritega on eriti mõtetu ja kus see tihend seal lenksu ja tabureti vahel suurt midagi ei määra.
saan aru kui oleks suured tsiklid ja jõud taga...

Tahate meesteks (tsiklimeesteks) saada või on unistus olla tulevikus autopede kes millekski võimeline pole peale oma masina p*** ?

Dt - Rider

Lugemata postitus Postitas Dt - Rider »

mina arvan, et keegi kiirendusvõistluste korraldajatest ei taha rolleritele eraldi võistlusklassi teha. võib-olla pääseksite võistlema "vaheaegadel", sest siis oleksite rahva meelelahutajad.

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Mul pole midagi muud öelda, et tehke proovi kas saate kellegiga enne jutulegi sellega ja kui üritus toimub, siis võite märku anda juu siin ka. Ja küll siis on pärast näha, kas kohvi osteti rohkem kui Rockrace pileteid.
Aga fakt on see, et kõik teist on lubajad, et tuleme kohale jne, aga palju teist pärast kohal on on juba teine asi.
Aga edu teile ikkagi.

zuzuki
Kontakt:

KIIRENDUS

Lugemata postitus Postitas zuzuki »

Njh minu arust on ka ROCKRACE liialt suur võistlus kus rolleritega osaleda ,kuid see oleks just rahvale show ja pealegi see kiirendus rada kus rollerid kiirendavad võiks olla minu arust 200m.Aga jh roller jääb rolleriks:D:D
speedfight2 100cc// aprilia rs 125// kawasaki ninja zx 6-r (636)
Kasutaja avatar

deadend

oi, vot seda nalja tahaks ma näha, rockrace korraldajad ostavad endale teise komplekti ajavõtuseadmeid juurde, üks paigutatakse 400 m peale sutodele ja tsiklitele ja siis teine 200 m peale spetsiaalselt rollerite jaoks, ja siis on tervel publikul jõhkralt põnev jälgida kuidas taburetid 200 m venivad.
Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

Aeg ajaks,kuid vaadake kui põnev oleks näiteks siis kui "tuunitud" rolleritega ülepea pannakse ja käntsa käiakse siis oleks fun või näiteks dragster sõidab taburetist 18 korda üle sõidavad.
Kasutaja avatar

hellish

nii selline küsimus siis et miks te arvate et see kohe kuidagi võimalik pole?

Saksamaal sõidetakse rolleritega ringarada ja ka kiirendusi korraldatakse neile.
Kasutaja avatar

Teema algataja
hevylboy

heh

Jah rockrace on jah liiga suur üritus, aga ma ainult mainisin, et see oleks kõige kõvem koht kuid mitte rahva poolt, kes seda vaatama tulevad... Nii et ära hakka kohe ajama mingit teemat, et nagu ma loodaksin kohe kuskile rockrace'le saada ralleritega. Aga see et rollerite kiirendusvõistlused kuskil toimuksid oleks tore ja loodan, et see asi hakkab suvel arenema. Igal juhul PRK hakkab seda teemat ajama pärnus...
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Aegadest nii palju, et 70ccm Aerox(mareki oma) tegi ära 125ccm Honda NSR-ile mis oli forsseeritud.(400m) - kiirenduse vennad teavad mis 125ccm ajad on?
Viimati muutis xzburnoutzx, 27 Dets 2005, 19:46, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

hellish

Nojah see ka võimalik aga eks see üsna keeruline neid asju ajama hakata aga eks vaatab siis.

Pange siis teema lukku. Vaatab mis sellest asjast edasi saab.

xes

Lugemata postitus Postitas xes »

mina arvan kiirendus võistlus rolleritele on sisuliselt ajuvaba, näitab ainult seda kui kiire roller on, siis võiks rollerid kokku koguda ja üks erapooletu vend sõidab igarolleriga 400m ja see mis kõige kiirem oli võidab. Palju parem üritus oli see ringraja sõit kardiradadel, see oli palju mõistlikum, seal peab taburetil istuja ka midagi tegema, seal ei aita sellest kui mitu tuhat sa enda rollerisse oled paigutanud. Aga rockracele võiks siis võrride ja jalgratta kiirendus võistluse ka korraldada ja mootoriga tõukeratastele ka:)

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

aga kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis põhimõtselt võistlus oleks võrdne, sest 50ccm tohib liikuda ainult 45km/h ja kui mõlemad sõidavad 400m 45km/h siis oleks ikka vahva küll.
Aga tegelt teil ei ole lubegi, et te võiksite kiirendada sellise kiiruse juurde :roll: no mõnel üksikul ehk on, aga enamustel pole ja vaata, et paljudel ei ole 50ccm lubegi!
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

stop kirjutas:
aga kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis põhimõtselt võistlus oleks võrdne, sest 50ccm tohib liikuda ainult 45km/h ja kui mõlemad sõidavad 400m 45km/h siis oleks ikka vahva küll.
Aga tegelt teil ei ole lubegi, et te võiksite kiirendada sellise kiiruse juurde :roll: no mõnel üksikul ehk on, aga enamustel pole ja vaata, et paljudel ei ole 50ccm lubegi!
:D Hea mõte aga siis oleks ainult reaktsiooni mats..kumb kiiremini reageerib võidab.
Raisk kui ma õigesti mäletan siis Kaska sõitis oma Rs50 ga 400m it ja aeg oli miski 14?Aga tal 80ccmiseks tehtud.

xes

Lugemata postitus Postitas xes »

kui tal 14sek oli siis oli küll väga kõva aeg tal ju:):D aga...ma olen vbla valesti aru saanud, aga lennuväli ei ole mingi tee või avalik koht, autoga ei pea ka ju jääraja peal sõitmiseks lube olema(kui tiigi või merepeal sõidad) et ma ei kujuta etta aga lennuväljaga ja kardirajaga peaks sama lugu olema. See ei tähenda et ma seda rockrace projekti õigustaks, enne tuleks enda hoovis postide vahel slaalomit sõitma õppida, gaasi oskab igaüks vajutada.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”