Ketaspidur jääb peale.
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
Ketaspidur jääb peale.
Tere. Sai soetatud omale Suzuki DR 125. Aga selline mure, et esipidur kipub peale jääma natuke. Kas see võib olla tingitud külmast ( väljas on olnud ligi -10 kraadi, kui sõitmas olen käinud ) ? Või on viga millegis muus ? Kuidas pidur ilusti töötama saada ?
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Aitab see, et võtad suporti lahti, klotsid vahelt välja. Puhastad breke cleaneriga kõik osad ära, katsud, kas kolvid liiguvad kenasti ja paned kokku tagasi. See on abiks.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Endal sama jama olnud mis kõrtsmikumolulgi, et piduri voolik "emane" ja sellest tingituna jäi pidur peale.
Mina sain asja lihtsalt korda. Ajasin voolikust takistutraadi sisse ja natuke kuumaks ka, keerutasin seda voolikut seal ümber ette vaatlikult ja sai hakkama. Muidugi eks ta veidi rikantne on kuna võib vooliku ära rikkuda ja see võib ilmena alles siis, kui seda pidurit väga vaja oleks, aga noh praegult on ta siiamaani kestnud ja ma arvan et mul läks sellega õnneks kuna ma ei ajanud seda traati väga kuumaks.
Mina sain asja lihtsalt korda. Ajasin voolikust takistutraadi sisse ja natuke kuumaks ka, keerutasin seda voolikut seal ümber ette vaatlikult ja sai hakkama. Muidugi eks ta veidi rikantne on kuna võib vooliku ära rikkuda ja see võib ilmena alles siis, kui seda pidurit väga vaja oleks, aga noh praegult on ta siiamaani kestnud ja ma arvan et mul läks sellega õnneks kuna ma ei ajanud seda traati väga kuumaks.
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud kätte ära!!!
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.