The Most Grand Aastapäeva järelkajad
Moderaator: Moded
Ei saa mitte märkimata jätta minu tagasihoidlikud tervitused kõigile. Eriti Motopaksule kes ei pidanud reedel paljuks mind üritusele tulijate nimekirja lisada. Ja Torpetsi kes ööläbi luksus, oigas-häälitses ning kämpa ukse seest lukkukeeras jne.
vötab kaua võtab, aga valmis ta saab K-55 (1956), raud on raud Qingqi cruiser 250
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
kuna ma ise nn. "perekondlikel põhjustel" juba enne õhtusööki lahkuma pidin, jäi mul kogu pidu nägemata. aga järelkaja ja piltide järgi otsustades, toimus jälle üks äge pidu ja aastapäeva tähistamise ürituse tase on jätkuvalt kõrgel.
Kui keegi mäletab, siis on mul üks küsimus:
kelle ******** hundikoer see oli? minule laenatud topispallis on 14 hambajälge
Kui omanikku ei leia, saadan koera kolmeks kuuks piirivalvesse tööle, topispalli raha tagasi teenima
Rägbi on täpselt nii hull mäng nagu te ise
Kui keegi mäletab, siis on mul üks küsimus:
kelle ******** hundikoer see oli? minule laenatud topispallis on 14 hambajälge

Rägbi on täpselt nii hull mäng nagu te ise

.
Et siis, ma jõudsin ka nüüd õnnelikult koju emsaspäeva varahommikul. Tööpäev peale sellist üritust on vist kõrgemate jõudude reeglite kohaselt keelatud.
Üritus oli parem kui ma arvasin, eriti suured tänud muidugi Credokesele, kes alati mulle nii kallis ikka on
Ja saun oli ka väga hea, üle pika aja,kuigi keegi suutis mu tossu kuskile duši alla viia.
Ah..ma ei oska midagi eriti kirjutada, ilm veits rikkus võibolla asja, aga mida rohkem öösse kiskus, seda vähem aru sai mis toimub.
Seda palli ma enam mängida ei taha. Aga see üritus jääb vist küll eluks ajaks meelde. Lisaks on paariks nädalaks ka füüsiliselt tunda seda üritust...
Tore oli üle pika aja teid kõiki näha, neid ka keda ennem näinud polnud
Head ööd
Üritus oli parem kui ma arvasin, eriti suured tänud muidugi Credokesele, kes alati mulle nii kallis ikka on

Ja saun oli ka väga hea, üle pika aja,kuigi keegi suutis mu tossu kuskile duši alla viia.
Ah..ma ei oska midagi eriti kirjutada, ilm veits rikkus võibolla asja, aga mida rohkem öösse kiskus, seda vähem aru sai mis toimub.
Seda palli ma enam mängida ei taha. Aga see üritus jääb vist küll eluks ajaks meelde. Lisaks on paariks nädalaks ka füüsiliselt tunda seda üritust...
Tore oli üle pika aja teid kõiki näha, neid ka keda ennem näinud polnud
Head ööd

-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
nii. nüüd siis lubatud link.
http://www.pilt.ee/view/667036/
kõigil kes tunnevad end puudutatuna "liiga kaunite" piltide pärast, andke es kaudu teada, jätan pärast avalikuks need pildid mis vaatajate ego ei riiva.
pildid saavad ka allkirjad, kui suudan näod ja nimed kokku viia.
http://www.pilt.ee/view/667036/
kõigil kes tunnevad end puudutatuna "liiga kaunite" piltide pärast, andke es kaudu teada, jätan pärast avalikuks need pildid mis vaatajate ego ei riiva.
pildid saavad ka allkirjad, kui suudan näod ja nimed kokku viia.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Kontakt:
no tere 
AITÄHH kõigile kes tulid
Võrratu ! Palju oli uus inimesi kelle nime ja nägu enne kokku ei osanud viia. Nüüd on sellega ka korras. Sporti, jooki, süüa, pidu, paljast pinda, tinti, veel jooki, sauna, palju sõpru, uusi toredaid tuttavid, loomi, kämpinguid, kadunud radikaid ja varahommikul kadumaläinud sõpru oli. Seega, kõik head komponendid olid olemas.
tänan veelkord!
Järgmiseks aastaks peame vist Pihelgaga veel suurema koha otsima kuhu kogu rahvs ühte tuppa mahuks. Oleks veel muhedam
NB! palun ärge sellest "ilu" voorust päris paljaid pilte üles pange. Austame inimeste privaatsust ka. Eks osalised(huvilised
) saavad ise nende piltide kättesaamiseks ühendust võtta.
paar katkist asja vaja kinni maksta ja siis on jälle kõik korras
motopaks

AITÄHH kõigile kes tulid

tänan veelkord!
Järgmiseks aastaks peame vist Pihelgaga veel suurema koha otsima kuhu kogu rahvs ühte tuppa mahuks. Oleks veel muhedam

NB! palun ärge sellest "ilu" voorust päris paljaid pilte üles pange. Austame inimeste privaatsust ka. Eks osalised(huvilised

paar katkist asja vaja kinni maksta ja siis on jälle kõik korras

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Kontakt:
nii palju siis veel,
minuni on hetkel jõudnud:
Effendi särk.
Bick'a saunalina ja mingi ridikül.
Kellegi plaat. Kirjaga: "onude joogi muusika. Raivo 30)
Seda plaati peale ei julge panna sest kardan juba seda "andruse" ja "väikese poisi" lugusid
Äkki ongi sellel plaadil.
motopaks
minuni on hetkel jõudnud:
Effendi särk.
Bick'a saunalina ja mingi ridikül.
Kellegi plaat. Kirjaga: "onude joogi muusika. Raivo 30)
Seda plaati peale ei julge panna sest kardan juba seda "andruse" ja "väikese poisi" lugusid

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Meie pildid siis siin: http://www.pilt.ee/punapats
Tänan järgmisi isikuid:
Motopaks ja Pihelgas - respect!
Efendi - ei iial enam...ei tantsi ma sinuga.
Torpedo - tänan sind rahuliku ja meeldiva seltskonna eest öösel. Ilma sinu luksumise/norskamise/niutsumiseta oleks väga igav olnud. Ja muidugi oled sa kõige kõvem mees siinpool Uuraleid:D
N - sa olid päike mu autos ja jube hais meie kõigi ninas. Ma pole elu sees uskunud, et haisust lahtisaamiseks peab avama KÕIK 4 autoakent.
Intc - aitäh, et ma sinu eest kämpingu raha maksin ja sa sinna kordagi ei ilmunud.
Muidu oli nii nagu alati: midagi mäletad, midagi ei mäleta, midagi ei taha mäletada, hulle asju tuletatakse nagunii meelde ja kõige suuremad lollused võetakse tavaliselt pilti, et sa neid jumala eest ei suudaks unustada.
Tänan järgmisi isikuid:
Motopaks ja Pihelgas - respect!
Efendi - ei iial enam...ei tantsi ma sinuga.
Torpedo - tänan sind rahuliku ja meeldiva seltskonna eest öösel. Ilma sinu luksumise/norskamise/niutsumiseta oleks väga igav olnud. Ja muidugi oled sa kõige kõvem mees siinpool Uuraleid:D
N - sa olid päike mu autos ja jube hais meie kõigi ninas. Ma pole elu sees uskunud, et haisust lahtisaamiseks peab avama KÕIK 4 autoakent.
Intc - aitäh, et ma sinu eest kämpingu raha maksin ja sa sinna kordagi ei ilmunud.
Muidu oli nii nagu alati: midagi mäletad, midagi ei mäleta, midagi ei taha mäletada, hulle asju tuletatakse nagunii meelde ja kõige suuremad lollused võetakse tavaliselt pilti, et sa neid jumala eest ei suudaks unustada.
Yamaha XJ600S aka Nublu
Üllatas üritus paljud tuttavate nägudega ja ühe vana tuttavaga...
AND NOW! KASUKAS AND CO PROUDLY PRESENTS - AFTERPARTY!!!
http://www.pilt.ee/view/667577/

AND NOW! KASUKAS AND CO PROUDLY PRESENTS - AFTERPARTY!!!
http://www.pilt.ee/view/667577/
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
jah ning täna üritan netti riputamiseks treileri ka valmis saada.Raigo kirjutas:NB Aastapäeva video on alles valmimisel,sellega paluks väheke kannatust from Raigo&Piipz Company
raigo sa unustasid öelda, et raigo&tok&piipz company

ma siis kriban paar dvd-d ja eks siis vaatab, kes sellest koopiat tahab, enne lõikab asja valmis.
Mari Öö: no rääkige siis teistele ka, mis autointsident see oli! olete põnevust kütnud küll juba.
Õnnelik õnnetus oli. Olime oma paarisrakendiga (Golf ees ja Toyota taga) teel Jõgeva suunas kui umbes 7 km enne Jõgevale jõudmist oli tee kohe väga libe ja sellise mõnusa sujuva asfaldilohukesega, millest läbi sõites (kiirus oli sel hetkel kõige rohkem 80 km/h) on tõenäoline, et rataste ja teekatte vahele jääb teatav vahe...igatahes käis asi kiirelt: silm suutis fikseerida vastassuunas mööduva auto ja algas karussell: algul 180 kraadi pööre, libisemine vastassuunavööndist kõrvalistujapoolse tagumise rattaga teevalli, kokkupõrge valliga, suunamuutus 180 kraadi ja auto ninaga Jõgeva poole tagasi ja siis vaikus... hetkelise vaikuse järel küsimus: olete terved kõik? Enam ei mäleta, kes selle esitas aga vastus oli kahest suust: jah
Esiistujatel, minul ja Motochikil, olid turvavööd kinni aga taga peaaegu unele suikunud Equ lendas peadpidi juba ettenägelikult selleks otstarbeks tagaistmele kuhjatud kasukate ja välisriiete hunnikusse.
Selle aja peale kui me autost välja saime oli meie juhtauto ka avastanud, et saba on kadunud.
Nüüd siis kahjustustest: tagaratta esialgne olukord oli selline, et edasisõit ilma füüsilise sekkumiseta oleks olnud võimatu. Peaaegu kohe olid kohal kolm abivalmis meesolevust (uudistajaid ja abipakkujaid oli teisigi). Kuna poisid olid kohalikud, siis organiseeriti kohale kang, millega ratas vähe normaalsemasse asendisse kangutati ning oli võimalik sõita nende umbes km kaugusel asuvasse garaazhi. Veel nii umbes tunnike tööd kanali peal ning asi oli sellises seisus, et võisime vähemalt omil ratastel Tartu poole teele asuda. Ahjaa, kõik plekid ja tuled jäid terveks.
Loo moraal nagu ikka: kasutage ilmastikule vastavaid rehve, valige õige sõidukiirus ja taktika, kinnitage turvavöö enne auto liikumahakkamist või vahetult peale seda ja kriitilisse olukorda sattudes säilitage rahu. Talvel peaks iga juht vähemalt korra proovima oma autot jäärajal. Lihtne ju...
Kui meie seltskonnas olnutel on midagi täpsustada siis palun tehke seda nüüd
Õnnelik õnnetus oli. Olime oma paarisrakendiga (Golf ees ja Toyota taga) teel Jõgeva suunas kui umbes 7 km enne Jõgevale jõudmist oli tee kohe väga libe ja sellise mõnusa sujuva asfaldilohukesega, millest läbi sõites (kiirus oli sel hetkel kõige rohkem 80 km/h) on tõenäoline, et rataste ja teekatte vahele jääb teatav vahe...igatahes käis asi kiirelt: silm suutis fikseerida vastassuunas mööduva auto ja algas karussell: algul 180 kraadi pööre, libisemine vastassuunavööndist kõrvalistujapoolse tagumise rattaga teevalli, kokkupõrge valliga, suunamuutus 180 kraadi ja auto ninaga Jõgeva poole tagasi ja siis vaikus... hetkelise vaikuse järel küsimus: olete terved kõik? Enam ei mäleta, kes selle esitas aga vastus oli kahest suust: jah
Esiistujatel, minul ja Motochikil, olid turvavööd kinni aga taga peaaegu unele suikunud Equ lendas peadpidi juba ettenägelikult selleks otstarbeks tagaistmele kuhjatud kasukate ja välisriiete hunnikusse.
Selle aja peale kui me autost välja saime oli meie juhtauto ka avastanud, et saba on kadunud.
Nüüd siis kahjustustest: tagaratta esialgne olukord oli selline, et edasisõit ilma füüsilise sekkumiseta oleks olnud võimatu. Peaaegu kohe olid kohal kolm abivalmis meesolevust (uudistajaid ja abipakkujaid oli teisigi). Kuna poisid olid kohalikud, siis organiseeriti kohale kang, millega ratas vähe normaalsemasse asendisse kangutati ning oli võimalik sõita nende umbes km kaugusel asuvasse garaazhi. Veel nii umbes tunnike tööd kanali peal ning asi oli sellises seisus, et võisime vähemalt omil ratastel Tartu poole teele asuda. Ahjaa, kõik plekid ja tuled jäid terveks.
Loo moraal nagu ikka: kasutage ilmastikule vastavaid rehve, valige õige sõidukiirus ja taktika, kinnitage turvavöö enne auto liikumahakkamist või vahetult peale seda ja kriitilisse olukorda sattudes säilitage rahu. Talvel peaks iga juht vähemalt korra proovima oma autot jäärajal. Lihtne ju...
Kui meie seltskonnas olnutel on midagi täpsustada siis palun tehke seda nüüd

Pidu nagu alati ikka üle mõistuse, muideks, kuhu kadusid siis saunas Jawaka bikiinid? Hea küsimus, kes kurat seda teab
Mõned mehed sattusid vict pidusöögil natuke hoogu, selleks ajaks kui lauda jõudsin (mis polnud kuigi hilja) oli kartuli-või-misiganes salat juba otsas
järelikult tuligi leppida võileiva ja kõrvitsa-misiganes-salatiga. Käbile suurimad tänud sõidu eest, ära arva et sulle selle raha võlgu jään, järgmisel üritusel saame ju jälle kokku. Kämpade külm olek lõi algul tummaks aga hommikuks oli meil seal saun (väikse kuriteo tulemusel, mille jätame vargsi enda teada
) Ragbis sai aga moodustatud eraldi desertööride meeskond...lõbu laialt, eriti kui kogu see mängijate kamp ähvardas kõige täiega kaela sadada. Veidi mõitsmatuks jäi see kuidas raffas suutis juba suht varakult enamuses oma kämpadesse pugeda või mujale laiali valguda. Järgmiseks aastaks soovitus tõmmata kämpade vahele nöörid mida mööda roomates saaks ebakaines olekus lihtsalt koikuni jõuda
Muidugi on ka variant et sellel juhul palju raffast lihtsalt ninali lendab... Tutvustus-staff oli väga kasulik, küllalt oli nägusid kellega polnud veel au kohtuda. Nüüd väiksed pöördumised:
To Viix: jäta minu tagant sõlmitavad topid rahule,
To Raigo ja teised asjaosalised: kloppige see video kiiresti kokku,
To Motopaks: ma tean kes radika pihta pani
SUURIMAD TÄNUD KORRALDAJATELE. Näeme siis joome

To Viix: jäta minu tagant sõlmitavad topid rahule,
To Raigo ja teised asjaosalised: kloppige see video kiiresti kokku,
To Motopaks: ma tean kes radika pihta pani

SUURIMAD TÄNUD KORRALDAJATELE. Näeme siis joome

-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Tänud minugi poolt. Jagan nädalavahetuse enda jaoks kaheks: Üritus ja järelüritus (üritamine).
1. Üritus on hea. Enne topise loopimist pidi küll kahjuks meeskonna numbri tõttu külma kannatama aga poolest mängust alates oli soe sees kuni hommikuni. Peab ütlema, et saunas magama ei jäänud (kes saab aru, millest jutt, see saab) aga oli esimene kord kui pidin kõiki oma riideid ükshaaval mööda sauna, maja, kämpat ja krt teab mida veel taga otsima. Ja teate mis - ma leidsin kõik oma riided lõpuks jälle üles aga õllest läbi ligunenud seisukorras. Üldse näitas see AK mittenägemise õlu (motopaksu väide) sellel üritusel minu jaoks oma "kangust". Kõigepealt oli 1 pudel pagassis sõiduga puruks kolksunud ja seega leidsin oma auto pagassimaterjalidest 0,5 liitrit 7,5% ollust, mis jääb sinna ilmselt osaliselt igaveseks. Pühapäeval ärgates leidsin, et sama asja järgi haiseb enamik mu riietusest: pluus, fliis, jope, püksid ja müts. Kõik nad olid ilmselt erinevas keskkonnas saanud tunda seda kangust. Aga hea pidu oli ja jääknähtustest otsustasin koju jõudes vabaneda 2 tunnise Männikutiiruga.
2. Sain enda jaoks selgeks pühapäeval 3 asja. a) parim kainestaja on kickstarteriga 600-ne eriti siis kui lausjääs metsavaheteel kuskil männiku ja pääsküla vahel bensiin lõppenud on. b) korkkummiga veekihiga kaetud lausjääl on lihtsam sõita kui tsiklit käekõrval lükata c) ära kunagi välju kodust tankimata kui sa ei tea kus asendis on kraanil RESERV ja kus ON. Aga kokku läbisin liivas, lumel ja jääl 45 km olen rahul.
Järgmise korrani
1. Üritus on hea. Enne topise loopimist pidi küll kahjuks meeskonna numbri tõttu külma kannatama aga poolest mängust alates oli soe sees kuni hommikuni. Peab ütlema, et saunas magama ei jäänud (kes saab aru, millest jutt, see saab) aga oli esimene kord kui pidin kõiki oma riideid ükshaaval mööda sauna, maja, kämpat ja krt teab mida veel taga otsima. Ja teate mis - ma leidsin kõik oma riided lõpuks jälle üles aga õllest läbi ligunenud seisukorras. Üldse näitas see AK mittenägemise õlu (motopaksu väide) sellel üritusel minu jaoks oma "kangust". Kõigepealt oli 1 pudel pagassis sõiduga puruks kolksunud ja seega leidsin oma auto pagassimaterjalidest 0,5 liitrit 7,5% ollust, mis jääb sinna ilmselt osaliselt igaveseks. Pühapäeval ärgates leidsin, et sama asja järgi haiseb enamik mu riietusest: pluus, fliis, jope, püksid ja müts. Kõik nad olid ilmselt erinevas keskkonnas saanud tunda seda kangust. Aga hea pidu oli ja jääknähtustest otsustasin koju jõudes vabaneda 2 tunnise Männikutiiruga.
2. Sain enda jaoks selgeks pühapäeval 3 asja. a) parim kainestaja on kickstarteriga 600-ne eriti siis kui lausjääs metsavaheteel kuskil männiku ja pääsküla vahel bensiin lõppenud on. b) korkkummiga veekihiga kaetud lausjääl on lihtsam sõita kui tsiklit käekõrval lükata c) ära kunagi välju kodust tankimata kui sa ei tea kus asendis on kraanil RESERV ja kus ON. Aga kokku läbisin liivas, lumel ja jääl 45 km olen rahul.
Järgmise korrani

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Jahh, hea pidu oli. Saun oli hea, söök oli hea, loomade ragby oli hea. Loomulikult oleks esimene võistkond võitnud, kui meid oleks kolmandaga finaali kokku lastud:) No aga vähemalt ma skoorisin. Ja kuhu jäid kõik meie võistkonna naisolevused ?:)
Ja tänud Jaxx´ile kämpingus esmaettekandele tulnud fantastilise öökonterdi eest:)
Nähes, kui ruttu habanero vägijook mõnel mehel samat teedpidi välja tuli, tänan jumalat, et seda igaks juhuks ei proovinud.
Ja tänud Jaxx´ile kämpingus esmaettekandele tulnud fantastilise öökonterdi eest:)
Nähes, kui ruttu habanero vägijook mõnel mehel samat teedpidi välja tuli, tänan jumalat, et seda igaks juhuks ei proovinud.
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
ühinen andresega, esimene tiim õunis korvragby's täiega. mis siin salata, meid ei lastud järgmistega kokku, kuna polnud vastaseid ja korraldajad ei tahtnud teistel kohe alguses peotuju ära rikkuda 

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.