The Most Grand Aastapäeva järelkajad

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

ja mitte kõk ei joonud seal üritusel õlut ja kangemat :P
oli ka piimaninasid.
Pilt
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Paistab et ma ei jäänud paljust ilma :) Mul oli siin kodus ka kangemaid jooke, höögveini ja betoonisegu :P
Aga edu teile seal, ilmselt pole pidu veel löppenud
Rennes aka Pröksuga Mülka
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jukutom »

Vabandan ametlikult kõikide ees,kellega ei saanud varajase lahkumise tõttu hüvasti jätta. Ja tänan majakaaslasi Mari Öö, Saarlane ja Käbi, et nurisemata kannatasite ära mu norskamise ja valvejoodiku töötelefoni ulgumise kõige magusamal uneajal.
Juku
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Kasutaja avatar

Zombiegirl

ei no..

Lugemata postitus Postitas Zombiegirl »

krdi kahju, et ma na vara pidin ära tulema.. pidu just siis tuliseks läkski.. aga võibolla oligi õige hetk- kõik kõige paremad mälestused:)

Aga rohkem ma seda lollust ei tee, et ööseks ei jää:D

6 Starterit annab mulgi tunda.. ma ei taha teada, mis tunne teil on:)
Vastik, aga armas...
Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

kõik oli väga kena ja kaunis. tekkis ainult üks küsimus.
kes kurat minu riideid vahepeal kandis? kõik ära räpastatud ja migi räme hais külges..... peeglisse ei hakka vaatama, seal võib äkki süüdlane vastu jõllitada.

homme panen pildid üles ja viskan siia ka lingi.
Viimati muutis Kri$o$, 11 Dets 2005, 17:44, muudetud 1 kord kokku.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

N

Lugemata postitus Postitas N »

Mingi nõme pidu oli. Kõik kohad olid mingeid m***ne tsiklimehi täis. poleks mul pudelit kogu aeg käes old, oleks neile kõigile peksa andnud rsk! Joodikud, rsk! Eriti Morris!

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

N kirjutas:
Mingi nõme pidu oli. Kõik kohad olid mingeid m***ne tsiklimehi täis. poleks mul pudelit kogu aeg käes old, oleks neile kõigile peksa andnud rsk! Joodikud, rsk! Eriti Morris!
Sa nagu ise ei olnud siis või ?
:lol:

Muidu kommenteerin siis ise ka seda üritust. Tore ilus üritus oli eriti seal mõned asjad. Järgmine aasta loodab jälle tulla.

Kellel veel pilte on siis annaksite äkki teada. Enda fotikaga ei õnnestunud kõige paremaid pilte saada.

Äitah,

Siller
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Ei noh, peab ülema, et... huvitav pidu oli. Kuigi olin õlut varunud NII PALJU, et ei peaks öösel õllepuuduses kangema kraami peale üle minema, siis... Efendi, kurat! Sind ja sinu viina. Ja muide MaNoWaRi särk on minu oma ja ma otsisin seda hommikul pool tundi kõikvõimalikest hoonetest, kuni Grahv suvatses muheda näoga lõpuks mainida, et Efendi olla öösel küsinud:"Kelle kuradi särk see mänovari särk on?" Manowari originaalsärk, kontserdilt ostetud, tahan siia lisada.

Aga ega Efendi päris kurjast pole, tema küüslaugud maitsesid ka hommikul häääääää...

Aga tänud korraldajatele, kelle tõttu ma pärast VÕIDUKAT ragbimängu (nr. 3 ruulib!! aitäh võidukatele tiimikaaslastele!) pidin oma kopsud peaaegu välja köhima; aitäh Intcule, kes jõi kõik mu remont-longdringid ära; aitäh Punapatsile, kes viis mu koju Koplisse Mustamäe kaudu (endiselt ma ei nõustu seda 12-kilomeetrist ringi kinni maksma); aitäh tundmatule mootorratturile, kes mu seljakotist kõik õlled ära jõi; jälle aitäh Intcule, keda ma ei suutnud vajadusel tuvastada, et talt autovõtit saada, et autost teisi õllesid kätte saada; aitäh saunalistele, kes andsid leili nii et karv lahti; aitäh Morrisele ja teistele, kes tagasiteel Viitna kõrtsist Norra turistid minema hirmutasid ja tegelikult aitäh kõigile kokkutulnuile - olete ikka ühed nõmedad karvased mootorratturid küll. Ptui. :lol: 8)
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Kasutaja avatar

MotoChick
Tsikkel: Honda CB900f Hornet

Lugemata postitus Postitas MotoChick »

Üritus oli tore ja kõik oli ilus. Kahjuks libeda tee tõttu läks tagasisõit õnnetult. Tänan asjaosalisi ( Lynxitar, Erki, Equ, Karin, Kaplan ) mõistva suhtumise, toetuse ja abi eest!
Kasutaja avatar

Habanero

Lugemata postitus Postitas Habanero »

Tänan ka kõiki toreda ürituse eest. Sain jälle suure annuse positiivseid emotsioone ja hullu igatsuse ratta järele. Läkisn täna ja vahetasin Husqvarnal õli ära ja võtsin Africa Twinil gondlid maha, et kevadeks rattad ilusad ja korras oleks.

Kes eile pipraproove tegid, neile siin väike link, et teaksite millega rinda pistsite.
http://en.wikipedia.org/wiki/Habanero

Maris ka tervitab :)
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.

ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Kasutaja avatar

lynxitar
Tsikkel: Honda VT600C Shadow

Lugemata postitus Postitas lynxitar »

Vaatamata kõigele läbielatule oli asi väärt väljatulemist. Motopaks, järgmisel korral peaks ikka selle kohustusliku pooletunnise elektrikatkestuse uuesti sisse viima , siis saavad ka pillimehed esineda :lol:
Olen endiselt arvamusel, et me oleme lahedad :P

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Vahva pidu oli aga ilm oli kehva, sain krt. mingi viiruse külge. Sümptomid on peavalu, kurgu kuivamine ja madal enesehinnang. Kui kellelgi veel sama mure siis õlu aitab päris hästi, kuigi mitte eriti kauaks.
Tänud tegijaile! (w)
Kasutaja avatar

sven

Lugemata postitus Postitas sven »

Tere, kommenteerin siis omalt poolt ka seda toredat üritust. Väga lahe oli nagu arvata võis :D
Ragbi oli ka suht tore/julm aga meie tiim võitis tänu vaprate tegelastele eesotsas saarlasele :)
Tore oli :)
Sven.
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

kõrtsmikumolu kirjutas:
Vahva pidu oli aga ilm oli kehva, sain krt. mingi viiruse külge. Kui kellelgi veel sama mure siis õlu aitab päris hästi, kuigi mitte eriti kauaks.
Avoid hangovers - stay drunk!

teate mina olen alati seda arvanud (aga mitte kunagi viitsinud seda välja öelda), et sellistel üritustel võiks mingi hommikune ees- (või õigemini taga)kava ka olla. muidu tiksu ja tiksu seal hommikul ja isegi kui kuhugile kiiret pole, lähed paremaid jahimaid otsima lihtsalt sellepärast, et kõik lähevad ;) heisatagu näiteks üks lina seinale ja tulistatagu sinna öö jooksul tehtud pilte :D

ja juku, mis telefon? helises vä? öösel vä? meie majas vä? ja, tõsi, otsisime sind hommikul voodi alt ja madratsi tagant, a ei leidnud. kussa jäid?

öö on siin soe...
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.

AnnikaM

Lugemata postitus Postitas AnnikaM »

Lahe üritus oli, sai ka näod ja nimed kokku panna ja rahva üle vaadata.
Aitähhid korraldajatele! :)
Omaltpoolt tervitaks veel kahelpool naabriteks olnud kämpanaabreid ja oma kämpakaaslasi Sharp´i ja Anetti :P
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Memory refresh, please! :roll:
Ühesõnaga järjekordne mälu Pilt
Suured-suured tänud orgunnijatele Motopaksule ja Pihelgale :)
Ragbi oli lagi - aitähh tiimikaaslastele.
Sellel päeval oli kaks kuuma hetke:
1)Päise päeva ajal proovitud Habanero kõrvetavat imejooki
2)Õhtul maitstud samuti Habanero pakutud Maui Hot piprakaunu... :shock: bläää...
Pidu oli mindblowing.Sai mõnusalt juttu puhutud, söödud-joodud ning öösel hevimetali järgi dzämmitud :twisted: - aitähh kaasjammijatele Pikk, Arx, Efendi, Morris :mrgreen:
A ilm oli saast.
Tänaksin veel oma norskavaid kämpakaaslasi jaxx'i ja Raigot.Andres küll ei norsanud :lol: (enda kohta ei tea)

Lagi ühesõnaga :mrgreen:
Viimati muutis Primo, 11 Dets 2005, 20:55, muudetud 2 korda kokku.
Challenge the Adventure.Ride The World

karin

Lugemata postitus Postitas karin »

Lisaks siis ka omapoolsed tänud korraldajatele, väga super pidu oli. Nii mõnigi huvitav mälestus jäi, väike autointsident sealhulgas. :roll:
Aga järgmine aasta uuesti ja sama kõvasti :twisted:

K.
Kasutaja avatar

Märkö
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K5

Lugemata postitus Postitas Märkö »

Oooooooooooooooooooooojaaa...selline siis oligi jah...ragbi oli tore...minu tiim pani kinni ja kink oli ka lahe motopaks ;) thänks VIINA eest :D
Seltskond oli veel toredam...eriti mu megaarmsad ja kallid kämpakaaslased...mwhahahha, te olete mulle nüüd midagi võlgu...mõelge ise mis see on ;)

P.S Sorry paks, et ma su radiaatori vasakule panin cämpast :D
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

no rääkige siis teistele ka, mis autointsident see oli! olete põnevust kütnud küll juba.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.

kitu

Lugemata postitus Postitas kitu »

tähh tähh tähh tequila kambale, rokkijatele, kallistajatele, saunalistele, tugedele ja muidugi tähh tähh tähh tähh korraldajatele:)

paparazzid ahju! tehke inimestest ilusaid pilte:P

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Tere!
Väga bro üritus oli,sai tuttavaks väga paljudega ning nendega kesvamärjukest rüübata.
BTW :Habanero su special jook on ikka väga haige :P Isegi õlle ei suutnud seda pipart välja loputada.

Hommikune enesetunne oli ikka väga hea ,kuigi õhtul olin täielik plätu omadega :P

Suured tänud korraldajatele,et saite hakkama taaskord väga hea üritusega.
Kasutaja avatar

Mossemees
Kontakt:

aastapäev

Lugemata postitus Postitas Mossemees »

Ma tahan tänada seda tüüpi personaalselt kes radika ära fuukis ja sellega kindlustas unustamatu öö. Offisiali ootan koju kadunud kiivrit, nokatsit ja kampsunit mis Toimi kätte jäi. Jätkuvalt olid mu enese lapse sünnipäevale tulnud maailma parimad kodanikud. Raju. Olge te tänatud. Suva tänks viina eest. Paks sulle eraldi medal mitte mäletamis ja superkõne eest, et kus sa oled...
Lugupidamisega

Teie Mossemees

pepe@biker.ee

Hakkame kütma!

OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
Pottsepp & Korstnapühkija
pepe@potipoiss.ee
5588 671

www.twitter.com/Potipoiss
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

ehh, mis siin ikka öelda. jälle ära anda 1 saunalina (neid on siin ka kurelt mõni kogunenud, kes puudust tunneb, andku teada). torpets, sinu läbult kure ajast on veel jope meite autos :oops:

saun oli väga mõnus. ja sain ka siis paganama mõnusat torkivat vihta tunda :P

ja motopaks, sa jäid seegi kord ilma. et see siis vihje, et kui ikka ei panusta ise minu jootmisse, siis ei saa ka tulemust :D:P

... küll uni oli hea koju jõudes.... aga ärgates olid mummunaatorid paraja hunniku sitta kokku keeranud :P

ok, tuleb hakata koguma raha järgmise aasta jaoks.

mumm@pole ammu nii purjus olnud
väike kuri mootorrattur

marguspp

Lugemata postitus Postitas marguspp »

Nii... Tere Hommikust! :D
Kuna öösel/hommikul sai suht viimaste seas veel üleval oldud (magama sain umbes kella 5 ajal), siis täna päeval koju jõudes tuli kohe tahtmine magama minna. Ja nii ma siis nüüd ärkasingi :)
Väga lahe üritus oli!
Kui saunas said puud otsa, siis läksime uusi otsima (vist kodanik Kaplaniga. kindel pole sest liiga täpselt ei mäleta.) ja leidsimegi kuuri üles ja peale seda oli 120 kraadi saunas.
Mida teie mõtleksite, kui mingi grupp teeb ringteel lihtsalt ringe ja sul pole üldse võimalik ringile sõita? Seekord tegime meie neid ringe ja ei saanudki teada, et mida ootajad mõtlesid. Igatahes paistis, et ka neil oli lõbus... :D
Käbile suur aitähh BUSSi teenuse eest.
Kohati oli sõit ikka päris koomiline... :D
Hetkel rohkem ei viitsi kirjutada...
Ahjaa... magama minek polnud ka kõige lihtsam. Kämpa uks oli lukus ja sees ei paistnud keegi reageerima... Lõpuks Neeme leidis läbi raskuste ukse üles ja natuke aega hiljem ka lingi ja luku ja siis sain tuppa. :)
Ja seda ka veel, et kui alguses tundus, et need kämpad küll soojaks ei lähe ja et tuleb lihtsalt rohkem juua selle tõttu, siis magama mineku ajaks oli juba mõnusalt soe toas ja hommikuks kohe päris palav.
Kasutaja avatar

InterFace
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas InterFace »

tänud potomaksule ürituse eest.

kõigile kellega sai koos oldud ja joodud.

kasukale väääga hea afterpary eest (+tänud osalejatele - eriti pikk ja efendi)

ning uuesti lisaks , et hoiame nüüd kõik efendile pöialt ja muid kehaosi , et ta homseks kaineks saaks ...
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 370 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Raigo, kelle kaamera su käes oli? Ma ei mäleta enam, sa küll ütlesid eile. Hea meelega downloadiks selle "footage" endale arvutisse, teeks sellest mingi DVD filmi. ja siis kopeeriks seda edasi soovijatele?

Mulle pidu meeldis. Kell 20.30 - 22.30 ma lihtsalt magasin, sest miskipärast oli natuke kehva olla. Pärast seda aga tirisid habanero ja maris mind sauna ja siis läks kohe jälle heaks :P

Lahedaid nägusid kohtasin, üritasin nii palju nimesid meelde jätta, kui võimalik, mõni nimi isegi jäi meelde.

Jalgpall oli cool. Väsitav aga tore :) No igat asja eraldi mainima ei hakka aga kõik oli lausa vahva.

Ning Habanero pipraviinaga läksin isegi alt. Ma tean küll misasju ta kodus kasvatab aga ikkagi võtsin lonksu nii et hing läks.

Musid ja kallid ja gimme-a-fived kõikidele ning näeme varsti jälle :)
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jukutom »

Kellele kuulub must T-särk Evestuse graafikaga "Peale lahingut tuleb alati pidutseda",suurus "L". Leidsin selle täna hommikul oma seljast. Ühtlasi tänan seda, kes kodustas minu musta T-särgi kirjaga "viru veri ei värise,takusärk ei kärise"! Loomulikult särke teist korda enam ei vahetata :lol: ja kõik jääb sinna,kus ta on. Ja mina imestasin kogu selle lühikese aja,mis mul pikutada lasti,et miks see säng nii kitsas tundub... Särk,kurat,oli hoopis mitu numbrit väiksemaks jäänud :shock: Ju ikka saun pesuvahetuses süüdi oli :wink:
Muide! Kes kõik teadaolevad peldikud lukku keeras hommikuks? :oops:
Mari! Öö oli tõesti kuum,aga õige kuum saabus siis,kui elektrivõrk teatas,et ma pean kibekähku Kuusallu sõitma riket likvideerima.Panin robinal koos ulguva moblaga kämpast plehku.Kiidan issandat teie sügava une eest.
Ja kõige lõpuks: KARUJÄNES! Kirjuta,palun,kuidas sul õnnestus ragbimängu ajal mulle käsivarde "maasikas" hammustada?!? Ma pidin naisele kõvasti aru andma :idea: :oops: :roll:
Viimati muutis jukutom, 11 Dets 2005, 22:14, muudetud 2 korda kokku.
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Kasutaja avatar

Zombiegirl

Lugemata postitus Postitas Zombiegirl »

kitu kirjutas:

Aa... muide, kitu! Tuttavad fotograafid ütlevad selliste kommentaaride peale: ega ikka sitast saia ei tee.. ole sa nii hea fotograaf kui tahes:D

ärge võtke siis isiklikult:D
Vastik, aga armas...
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Tore üritus, meelde jääv üritus! Üks suur ruum oleks võind olla aga ajas asja seegi ära, tissishow oli väga hea! Respect kõikidele naistele ja ega tätuude esitleminegi alla jäänd.. lihtsalt väike nagu ma olen ei näind tagant reast hästi välja! :P

Saun oli superjonx kuuseviht laksas kõvasti ja paarist poolkõvast tutakast piisas :D Nagu näha tegi saun ka teistega imesid ning pani mu hea sõbra Viixi luuletusi jahvatama.. loodetavasti on ta mõistus praeguseks taastund! :lol:

Eriti spesial tänks läheb Saarlasele, kes pidas hirmus kiftiks ragbi ajal minu tossuga minema joosta.. selleasemel, et pall võtta. Hea, et see toss talle liiga kalliks ei saanud :D

Ühesõnaga aitähh teile toreda ürituse eest!

kitu

Lugemata postitus Postitas kitu »

Zombiegirl kirjutas:
kitu kirjutas:

Aa... muide, kitu! Tuttavad fotograafid ütlevad selliste kommentaaride peale: ega ikka sitast saia ei tee.. ole sa nii hea fotograaf kui tahes:D

ärge võtke siis isiklikult:D
ja minu tuttav fotograaf jagab minu arvamust: koledamaks oskab igaüks inimest pildistada aga isiku naturaalset ilu välja tuua oskavad vaid meistrid ja õnnelikud juhused.

aga muidu.. silmas pidasin ikkagi neid pilte mis kellelegi liiga võivad teha mitte kõiki.. teadupärast jahivad paparazzid just kompromiteerivaid pilte:) jajah ma tean.. kollane tõmbab publikut aga ma ikkagi arvan, et eriti tuttavate valu hinnaga ple asi väärt.

ma lihtsalt alati seisukohal olnud, et kohalolnud võivad vaadata teistele ei ole nagu põhjust:)

see läks nüüd teemast väga välja aga teemast:

kui kellelgi on aimu kahest musta värvi riideesemest mis sauna jäid ja hommikuks sealt kadunud olid palun anda privaatselt teada:)

*oli vist ka ikka veidi udune:P*

k.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”