korke Kawa zx10r otsas... korke ise on terve ja korras..
Moderaator: Moded
korke Kawa zx10r otsas... korke ise on terve ja korras..
seal juba mainitud...
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=215333#215333

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=215333#215333
paar pilti:madeinussr kirjutas:Just praegu, kell 22.05 Põles Tallinnas Kadakatee ja Akadeemiatee risti lähedal Hiinarestorani ees üks salatiroheline tsikkel. Mudeliks pakun Kawat, uuem bike, äkki ka Ninja, eeskondlil oli number 60. Kolelugu.
Viimati muutis manager2, 05 Juun 2007, 00:30, muudetud 1 kord kokku.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
..
Viimati muutis vilosius, 05 Juun 2007, 05:01, muudetud 1 kord kokku.
"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
+358458693818
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
korke! head paranemist su rattale ja hoia lipp kõrgel 
küll sa varsti juba sõidad...
ning keegi pliis muutke pealkiri ära, ma näiteks lugesin ainult "rip korke" kui linki klikkisin, et nagu täitsa wtf moment korraks

küll sa varsti juba sõidad...
ning keegi pliis muutke pealkiri ära, ma näiteks lugesin ainult "rip korke" kui linki klikkisin, et nagu täitsa wtf moment korraks
Viimati muutis Piipz, 05 Juun 2007, 00:08, muudetud 1 kord kokku.
-
-
kui teate korke korralikku sõiduvarustust, siis see piirdub seljakaitse, saabaste ja kiivriga.vilosius kirjutas:Pange koos piltidega meile algajatele kohustuslikuks lugemiseks/vaatamiseks rõhutamaks korraliku sõiduvarustuse tähtsust..
tõesti imekombel on vend normaalselt ühes tükis, need marrastused seljal ja käel pole midagi. eriti siis, kui seljas pusa ja ilma kaitsmeteta püksid.
... ja mis juhtus... valgusfoori tagant kiirendades väike nokk... ja üle ta läks...
aga niipea kui sepp levisse ilmub, on head materjali oodata. Sepp filmis seda, kuidas see pill 2 meetrise leegiga põles...
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ma rohkem ei oska hetkel.westel kirjutas:Põrka veelsepp kirjutas:korkest kahju,aga pole vaja siis hondat pyyda fooritagant kiirendades
olgu see teistele õppetunnix!![]()
kindlasti ma ei naerax siin,aga kuna korke ise naeris koguaeg ja rebis kildu kohapeal teemal a`la rsk seda ratast ei saa enam nipukatega ka korda, ;D
siis suht savi.. peaasi et mees terve.. äkki lõi kolksuga isegi mõistuse paika.

"haamer"sepp kirjutas:ma rohkem ei oska hetkel.westel kirjutas:Põrka veelsepp kirjutas:korkest kahju,aga pole vaja siis hondat pyyda fooritagant kiirendades
olgu see teistele õppetunnix!![]()
kindlasti ma ei naerax siin,aga kuna korke ise naeris koguaeg ja rebis kildu kohapeal teemal a`la rsk seda ratast ei saa enam nipukatega ka korda, ;D
siis suht savi.. peaasi et mees terve.. äkki lõi kolksuga isegi mõistuse paika.

Korke on jah hämmastav vend. Mõni teine tema asemel oleks kõik ümberkaudsed läbi sõimanud ja masendunud kuhugile minema. Aga Korgits kasutas kõrvalasuva idamaise söögikoha külalislahkust ja kummutas aga tundmatu lahjendajaga segatud viinuskat ja läbisegi tequilat kurgust alla....
ning kuna tema laptop seljakotis saba andis, siis vaevalt et ta täna end levisse ilmutab. eks homme kuuleme tema muljeid kah.

ning kuna tema laptop seljakotis saba andis, siis vaevalt et ta täna end levisse ilmutab. eks homme kuuleme tema muljeid kah.
No aga tal on ju arvatavasti kindlustus ka tehtudmanager2 kirjutas:Korke on jah hämmastav vend. Mõni teine tema asemel oleks kõik ümberkaudsed läbi sõimanud ja masendunud kuhugile minema. Aga Korgits kasutas kõrvalasuva idamaise söögikoha külalislahkust ja kummutas aga tundmatu lahjendajaga segatud viinuskat ja läbisegi tequilat kurgust alla....

Pealegi, kuidas on võimalik, et ületõmbamisest ratas põlema läheb!?!
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
vaata artemidekene - plekki ja kivi omavahel hõõrudes tekkivat säde millest ka isegi besiin pidavat põlema minema... bensiin aga pidavat paagist välja saama kui sinna auk sisse kulub. Loodan, et sa enda esimest lauset vaadates ka pisuti häbi tunned.
Sitaks kurb lugu ja see juba vähemalt teine ratas sel hooajal. Tunnen kaasa korke, hoia kõva!
Sitaks kurb lugu ja see juba vähemalt teine ratas sel hooajal. Tunnen kaasa korke, hoia kõva!
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Peale seda posti saab must kohe kõigi kiirendajate ja rinkameeste vihkamisalune...
Tavajuhus: Vend tõmbab linnas noka üle ja lõhub ennast ja/või ratta. Kommentaarid siin foorumis - lollakas! Ei oska ikka üldse sõita! No on siis vaja tänaval eputada! No korralik sõiduvarustus võiks ju ikka olla! jne.
Korkejuhus: Vend tõmbab linnas noka üle ja lõhub ennast ja/või ratta. Kommentaarid siin foorumis . Äge vend! Tunneme kaasa! Orgunnime korjanduse!
Ikka juhtub! No oli ikka äge vend, et pärast veel nalja viskas ja napsu võttis!
Minu arusaamise kohaselt sõidab ta ju nii rinkat kui kiirendab. Aga ikka vaja veel tänaval ka...?
Aga selle üle on mulgi hea meel, et ise terve.
Julge@ ei salli silmakirjalikust
Tavajuhus: Vend tõmbab linnas noka üle ja lõhub ennast ja/või ratta. Kommentaarid siin foorumis - lollakas! Ei oska ikka üldse sõita! No on siis vaja tänaval eputada! No korralik sõiduvarustus võiks ju ikka olla! jne.
Korkejuhus: Vend tõmbab linnas noka üle ja lõhub ennast ja/või ratta. Kommentaarid siin foorumis . Äge vend! Tunneme kaasa! Orgunnime korjanduse!

Minu arusaamise kohaselt sõidab ta ju nii rinkat kui kiirendab. Aga ikka vaja veel tänaval ka...?
Aga selle üle on mulgi hea meel, et ise terve.
Julge@ ei salli silmakirjalikust
julge > ei saa sinust midagi vaenlane. korke lihtsalt on ilmastikunähtus, järjekindel idikas, keda juba aastaid liivaannus enda juurde ei taha. kui aga see aasta ta ka vabakal minust vasakult poolt mööda kihutab 120'ga samal ajal kui mina olin vasak suund sees tegemas vasakpööret, siis 9x9mm sõber teeb selle töö ära.