50 cm3-sed endurod?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
50 cm3-sed endurod?
Tere, plaan soetada 50cm3-ne enduro. Millist siis valida? Olen lugenud palju derbide kohta. Neil pidi väga hea kvaliteet olema. Samuti kaalun cpi sx või sm ostmist. Nende kohta pole kuskilt infot leidnud. Kui keegi ei tea mida need cpi omad endast kujutavad siis pilti näeb siit: http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... ct_id=2890
http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... ct_id=2889
Kindlasti ei sooviks jännata mingite pocketbikede taoliste masinatega. Ootan siis huviga teie soovitusi ja arvamusi 50-ste endurode kohta.
NB! Jutt ei käi ainult cpi-st ja derbist.
http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... ct_id=2889
Kindlasti ei sooviks jännata mingite pocketbikede taoliste masinatega. Ootan siis huviga teie soovitusi ja arvamusi 50-ste endurode kohta.
NB! Jutt ei käi ainult cpi-st ja derbist.

-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
-
Teema algataja
Hetkel vaatan tutikaid rattaid aga heast kasutatud rattast ka ära ei ütleks. Hind võiks jääda sinna 50000-st ikka allapoole(tutika puhul). Selge on ka see et 50-sse ei ole mõtet üle 50000.- kindlasti sisse tampida ju
Muidugi hinnaga on nii et mida odavam seda parem aga päris ronti masinat ka ei ole ju mõtet osta. Kõige mõttekam oleks vist öelda et otsin kõige parema hinna ja kvaliteedi suhtega ratast 

-
Mine tee proovi sõitu! Eks need on kõik ülekäigutatud masinad!
proovisin seda CPI-d(SM) pulli pärast. No krt annad gaasi ja kohe lapid käike ülesse, kuues juba sees max kiirus 43km/H
no eks see jookseb piirajasse. Samasugune leegitorupiirja on nagu rolleritelgi! Aga jah kahjuks neile ei tehta sportsummuteid!
Lükkad 80 cc silindri peale ja suurem karburaatori ja liigub küll. Ärge parem tuunige!
proovisin seda CPI-d(SM) pulli pärast. No krt annad gaasi ja kohe lapid käike ülesse, kuues juba sees max kiirus 43km/H

no eks see jookseb piirajasse. Samasugune leegitorupiirja on nagu rolleritelgi! Aga jah kahjuks neile ei tehta sportsummuteid!
Lükkad 80 cc silindri peale ja suurem karburaatori ja liigub küll. Ärge parem tuunige!
Sportsummuteid tehakse, ja mitte vähenon-smoking kirjutas:Mine tee proovi sõitu! Eks need on kõik ülekäigutatud masinad!

Uus ülekanne, sportsummuti,uus karburaator, koonusfilter ning asi teeb 125cm3 4taktilisele ära.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
-
Teema algataja
to yammu: hetkel veel pean nõu ja vaatan. Huvi tekkimisel võtan kindlasti ühendust
Muidu käike ise nii probleemiks ei pea. Arvan et see on suht harjumise asi. Sõidad kuu aega ja käed juba automaatselt vahetavad käike
. Äkki sul on kogemusi ka teiste ratastega, kuidas oli võrreldes teistega? Eks proovisõitu tuleb teha jah aga seda vaatan kui päris ostmiseks hakkab minema. Uurin lihtsalt kuidas nende kvaliteediga on. Millistest kaarega mööda käia ja mida rohkem vaadata.Aga kuidas see cpi sõidumugavuselt oli ja mis häält ta tegi? Otsustasingi enduro kasuks just lootes et tal ei ole selline pinisev hääl äkki
Enduro sobiks mulle ka paremini kuna mul vaja ikka kruusatee sõitu ka teha.
Muidu käike ise nii probleemiks ei pea. Arvan et see on suht harjumise asi. Sõidad kuu aega ja käed juba automaatselt vahetavad käike

No eks see 50cm3 hääl on ikka sama, kuid rollerist ikka vähe erinev. Mul vasak käsi ja vasak jalg teevad automaatselt käiguvahetust, ilma, et mõtlemagi peaksindeltarider kirjutas:to yammu: hetkel veel pean nõu ja vaatan. Huvi tekkimisel võtan kindlasti ühendust
Muidu käike ise nii probleemiks ei pea. Arvan et see on suht harjumise asi. Sõidad kuu aega ja käed juba automaatselt vahetavad käike. Äkki sul on kogemusi ka teiste ratastega, kuidas oli võrreldes teistega? Eks proovisõitu tuleb teha jah aga seda vaatan kui päris ostmiseks hakkab minema. Uurin lihtsalt kuidas nende kvaliteediga on. Millistest kaarega mööda käia ja mida rohkem vaadata.Aga kuidas see cpi sõidumugavuselt oli ja mis häält ta tegi? Otsustasingi enduro kasuks just lootes et tal ei ole selline pinisev hääl äkki
Enduro sobiks mulle ka paremini kuna mul vaja ikka kruusatee sõitu ka teha.

Fighting online is like racing in the Special Olympics,
sama siin
ei noo rollerit ja sellist enduurot/supermotot ei anna võrreldagi...tekib väike õrn tunne, et oled ikka ratta seljas...ise pole küll väga pikaajaline derbi omanik, aga olen väga rahul...sõiduomadused väga head...paioili vedrustusega kannatab ka metsa all edukalt hüppeid sooritada
, järele proovitud
...enda omal 70cc polini pütt jne peal ja natuke suurem düüs ka, liigub küll...pidurid ja muud asjad ka täiesti head, saab stoppit teha jne...ühesõnaga hea masin, vähemalt see mis mul on, aga eks igaüks kiidab ikka enda oma, aga on põhjust ka
... kuna endal plaan suurema peale üle minna, siis võiks isegi müügist mõelda...nii et võta ühendust...
panen siis enda omast väikse pildi ka, et saaksid disaini erinevusi uurida

ei noo rollerit ja sellist enduurot/supermotot ei anna võrreldagi...tekib väike õrn tunne, et oled ikka ratta seljas...ise pole küll väga pikaajaline derbi omanik, aga olen väga rahul...sõiduomadused väga head...paioili vedrustusega kannatab ka metsa all edukalt hüppeid sooritada

panen siis enda omast väikse pildi ka, et saaksid disaini erinevusi uurida

Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650
-
Teema algataja
-
CPI sm- dele ei tehta veel sportväljalaskeid!
Muidugi on võimalik ümber teha!!
Derbidele tehakse küll!
Ühsõnaga Cpi ei anna välja derbi mõõtu kuigi Cpi-l on täpselt Derbi mootori koopia!
No ütleme nii et siin on suhteliselt hind määrav! Vali mida kallim seda parem ehk derbi on kallim! (võrdlus ainult CPI ja derbiga)
Cpi välimus on (Y) malli on võetud KTM-lt
Ilus led tagatuli ja sunnakad! Elektrooniline display.
No 185 pikkusele minu arust jääb pisikeseks vähemalt mul oli selline tunne. Derbi senda sm 125cc on suurema raamiga!
Muidugi on võimalik ümber teha!!
Derbidele tehakse küll!
Ühsõnaga Cpi ei anna välja derbi mõõtu kuigi Cpi-l on täpselt Derbi mootori koopia!
No ütleme nii et siin on suhteliselt hind määrav! Vali mida kallim seda parem ehk derbi on kallim! (võrdlus ainult CPI ja derbiga)
Cpi välimus on (Y) malli on võetud KTM-lt

Ilus led tagatuli ja sunnakad! Elektrooniline display.
No 185 pikkusele minu arust jääb pisikeseks vähemalt mul oli selline tunne. Derbi senda sm 125cc on suurema raamiga!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
http://www.italmoto.ee/holma kirjutas:Eksid. Hispaania on.zanner kirjutas:mina soovitaks igaljuhul derbit kindel itaalia kvaliteet
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Et kui saidi nimi on italmoto siis kohe itaalia? Husqvarna ka itaalia? Onju?zanner kirjutas:derbi on itaalia toodang
Viimati muutis Kirs, 18 Sept 2006, 19:03, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
Eksid, eksidmadis kirjutas:derbi on nagu kindel kvaliteet. tead mida ostad. samas cpi on selline kahtlane. CPI esimene enduro näeb küll ilusti ktmilt maha tehtud aga kellelgi pole kogemusi ja tuunimisest võid aind unistada...

CPI-le on võimalik peale panna MHR 80cc silinder nagu naksub! suurem karburaator klapid, koonusõhufilter, ja lai valik paremaid väntvõlle!
Kui saad 25% alla ( 30 000 kr) siis osta ikka CPI saad ikka uue masina ja ei pea põdema kuidas keegi seda eelnevalt retsinud on!
Muide mootori pöörded on piiratud (CDI-s). Masina eluiga pikeneb!
Hea eelis CPI rolleritele on see et neil sm-l vesijahutus!
No kui tahad tuunid end kasvõi ogaraks!
No kui täpsustada siis CPI projektid koostatakse Austrias , austria inseneride poolt ja lappitakse kokku Hiinas tütarfirmade poolt kus on odavam tööjõud.
Muide enamus rolleri firmasid nagu näiteks isegi aprilia lapitakse hiinas tütarfimrade poolt kokku mida juhitakse vb kuskil Itaalias pekorteris

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.