50 cm3-sed endurod?

Moderaator: Moded

Teema algataja
deltarider

50 cm3-sed endurod?

Lugemata postitus Postitas deltarider »

Tere, plaan soetada 50cm3-ne enduro. Millist siis valida? Olen lugenud palju derbide kohta. Neil pidi väga hea kvaliteet olema. Samuti kaalun cpi sx või sm ostmist. Nende kohta pole kuskilt infot leidnud. Kui keegi ei tea mida need cpi omad endast kujutavad siis pilti näeb siit: http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... ct_id=2890
http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... ct_id=2889
Kindlasti ei sooviks jännata mingite pocketbikede taoliste masinatega. Ootan siis huviga teie soovitusi ja arvamusi 50-ste endurode kohta.
NB! Jutt ei käi ainult cpi-st ja derbist. :D
Kasutaja avatar

streetr6cer
Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm

Lugemata postitus Postitas streetr6cer »

Kas ostad uue või kasutatud masina?Mis hinnapiir oleks?

50 enduro on väga hea asi, saab sõita nii linnas, kui ka mujal.
R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...

Teema algataja
hnuuma

Lugemata postitus Postitas hnuuma »

Mul oleks sama küsimus mis teema algatajalgi.
Heiki

Teema algataja
deltarider

Hetkel vaatan tutikaid rattaid aga heast kasutatud rattast ka ära ei ütleks. Hind võiks jääda sinna 50000-st ikka allapoole(tutika puhul). Selge on ka see et 50-sse ei ole mõtet üle 50000.- kindlasti sisse tampida ju :lol: Muidugi hinnaga on nii et mida odavam seda parem aga päris ronti masinat ka ei ole ju mõtet osta. Kõige mõttekam oleks vist öelda et otsin kõige parema hinna ja kvaliteedi suhtega ratast :wink:
Kasutaja avatar

yammu
Tsikkel: Tuono

Lugemata postitus Postitas yammu »

Derbi senda on üks äraütlemata vastupidav ja vahva masin.
Endal see ja vägagi rahul.
Muideks on müügis ka 2003 aasta isend. ES kui huvitab.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

Mine tee proovi sõitu! Eks need on kõik ülekäigutatud masinad!
proovisin seda CPI-d(SM) pulli pärast. No krt annad gaasi ja kohe lapid käike ülesse, kuues juba sees max kiirus 43km/H :D
no eks see jookseb piirajasse. Samasugune leegitorupiirja on nagu rolleritelgi! Aga jah kahjuks neile ei tehta sportsummuteid!
Lükkad 80 cc silindri peale ja suurem karburaatori ja liigub küll. Ärge parem tuunige!
Kasutaja avatar

yammu

non-smoking kirjutas:
Mine tee proovi sõitu! Eks need on kõik ülekäigutatud masinad!
proovisin seda CPI-d(SM) pulli pärast. No krt annad gaasi ja kohe lapid käike ülesse, kuues juba sees max kiirus 43km/H :D
no eks see jookseb piirajasse. Samasugune leegitorupiirja on nagu rolleritelgi! Aga jah kahjuks neile ei tehta sportsummuteid!
Lükkad 80 cc silindri peale ja suurem karburaatori ja liigub küll. Ärge parem tuunige!
Sportsummuteid tehakse, ja mitte vähe :wink:
Uus ülekanne, sportsummuti,uus karburaator, koonusfilter ning asi teeb 125cm3 4taktilisele ära.

Teema algataja
deltarider

to yammu: hetkel veel pean nõu ja vaatan. Huvi tekkimisel võtan kindlasti ühendust

Muidu käike ise nii probleemiks ei pea. Arvan et see on suht harjumise asi. Sõidad kuu aega ja käed juba automaatselt vahetavad käike 8). Äkki sul on kogemusi ka teiste ratastega, kuidas oli võrreldes teistega? Eks proovisõitu tuleb teha jah aga seda vaatan kui päris ostmiseks hakkab minema. Uurin lihtsalt kuidas nende kvaliteediga on. Millistest kaarega mööda käia ja mida rohkem vaadata.Aga kuidas see cpi sõidumugavuselt oli ja mis häält ta tegi? Otsustasingi enduro kasuks just lootes et tal ei ole selline pinisev hääl äkki :? Enduro sobiks mulle ka paremini kuna mul vaja ikka kruusatee sõitu ka teha.
Kasutaja avatar

yammu

deltarider kirjutas:
to yammu: hetkel veel pean nõu ja vaatan. Huvi tekkimisel võtan kindlasti ühendust

Muidu käike ise nii probleemiks ei pea. Arvan et see on suht harjumise asi. Sõidad kuu aega ja käed juba automaatselt vahetavad käike 8). Äkki sul on kogemusi ka teiste ratastega, kuidas oli võrreldes teistega? Eks proovisõitu tuleb teha jah aga seda vaatan kui päris ostmiseks hakkab minema. Uurin lihtsalt kuidas nende kvaliteediga on. Millistest kaarega mööda käia ja mida rohkem vaadata.Aga kuidas see cpi sõidumugavuselt oli ja mis häält ta tegi? Otsustasingi enduro kasuks just lootes et tal ei ole selline pinisev hääl äkki :? Enduro sobiks mulle ka paremini kuna mul vaja ikka kruusatee sõitu ka teha.
No eks see 50cm3 hääl on ikka sama, kuid rollerist ikka vähe erinev. Mul vasak käsi ja vasak jalg teevad automaatselt käiguvahetust, ilma, et mõtlemagi peaksin :wink:

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

sama siin :D
ei noo rollerit ja sellist enduurot/supermotot ei anna võrreldagi...tekib väike õrn tunne, et oled ikka ratta seljas...ise pole küll väga pikaajaline derbi omanik, aga olen väga rahul...sõiduomadused väga head...paioili vedrustusega kannatab ka metsa all edukalt hüppeid sooritada :lol: , järele proovitud 8) ...enda omal 70cc polini pütt jne peal ja natuke suurem düüs ka, liigub küll...pidurid ja muud asjad ka täiesti head, saab stoppit teha jne...ühesõnaga hea masin, vähemalt see mis mul on, aga eks igaüks kiidab ikka enda oma, aga on põhjust ka :wink: ... kuna endal plaan suurema peale üle minna, siis võiks isegi müügist mõelda...nii et võta ühendust...

panen siis enda omast väikse pildi ka, et saaksid disaini erinevusi uurida :P

Pilt
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650

Teema algataja
deltarider

to sid: mis masina hind oleks?

to yammu kas masinast pilte saaks?

Teised! Kas tõesti kellelgi ei ole kogemusi nende cpi-dega. Rääkige ka kogemustest Apriliade ja Yamahadega :P
Kasutaja avatar

non-smoking

CPI sm- dele ei tehta veel sportväljalaskeid!
Muidugi on võimalik ümber teha!!
Derbidele tehakse küll!
Ühsõnaga Cpi ei anna välja derbi mõõtu kuigi Cpi-l on täpselt Derbi mootori koopia!
No ütleme nii et siin on suhteliselt hind määrav! Vali mida kallim seda parem ehk derbi on kallim! (võrdlus ainult CPI ja derbiga)
Cpi välimus on (Y) malli on võetud KTM-lt :P
Ilus led tagatuli ja sunnakad! Elektrooniline display.
No 185 pikkusele minu arust jääb pisikeseks vähemalt mul oli selline tunne. Derbi senda sm 125cc on suurema raamiga!

Teema algataja
deltarider

Aga selline võrdlus? derbi 2003 vs. cpi. et kui ostaks kas kasutatud derbi või tutika cpi. Sellesmõttes on mul hea ma saan automaailmast alla ka cpi puhul kuni 25%. Kumba siis osta tasuks. Või kui teisiti küsida siis millise hinnaga ma peaks selle cpi saama et ta derbist mõttekam oleks?

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

derbi on nagu kindel kvaliteet. tead mida ostad. samas cpi on selline kahtlane. CPI esimene enduro näeb küll ilusti ktmilt maha tehtud aga kellelgi pole kogemusi ja tuunimisest võid aind unistada...
tel. 52 555 68

Teema algataja
zanner

Lugemata postitus Postitas zanner »

mina soovitaks igaljuhul derbit kindel itaalia kvaliteet cpi samas jälle taiwan vms
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

zanner kirjutas:
mina soovitaks igaljuhul derbit kindel itaalia kvaliteet
Eksid. Hispaania on.

Teema algataja
zanner

holma kirjutas:
zanner kirjutas:
mina soovitaks igaljuhul derbit kindel itaalia kvaliteet
Eksid. Hispaania on.
http://www.italmoto.ee/
Kasutaja avatar

Kirs

zanner kirjutas:
Mis ma selle saidiga peale pean hakkama? :roll:

Teema algataja
zanner

derbi on itaalia toodang
Kasutaja avatar

Kirs

zanner kirjutas:
derbi on itaalia toodang
Et kui saidi nimi on italmoto siis kohe itaalia? Husqvarna ka itaalia? Onju?
Viimati muutis Kirs, 18 Sept 2006, 19:03, muudetud 1 kord kokku.

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

derbi on hispaania firma mille ostis ära piaggio mis on itaalia firma
tel. 52 555 68
Kasutaja avatar

Kirs

itaalia raha, hispaania toode. Pean ka Skodat tsehhi autoks, missest, et Volkswageni alla kuulub. Nii need asjad tänapäeval käivad.

Teema algataja
zanner

nojah volkswageneid toodetakse poolas ka

SiD
Kontakt:

mine tea kus neid juppe tehtakse...mercedese tehased on ka hiinas nii et...vb selle pärast kvaliteet nii alla ongi läinud :roll:
Vene raudvara K-650
Kasutaja avatar

Kirs

Benelli ka ju hiinlaste omanduses. Ikkagi pean itaalia omaks.
Krt, teemaväliseks on asi kiskund :oops: Katsume joont hoida edasi :)

SiD
Kontakt:

nii palju veel siis derbide poolt, et nad on stockis suht tuimad, aga normaalsed...endal mingi 70cc polini pütt jne peal ja kisub päris hästi...hääle ei ole ka nii pinisev kui originaalis ja muidugi kiirenduse vahe on ka märgatav :wink:
Vene raudvara K-650

SiD
Kontakt:

nii palju veel siis derbide poolt, et nad on stockis suht tuimad, aga normaalsed...endal mingi 70cc polini pütt jne peal ja kisub päris hästi...hääle ei ole ka nii pinisev kui originaalis ja muidugi kiirenduse vahe on ka märgatav :wink:
Vene raudvara K-650

SiD
Kontakt:

nii palju veel siis derbide poolt, et nad on stockis suht tuimad, aga normaalsed...endal mingi 70cc polini pütt jne peal ja kisub päris hästi...hääl ei ole ka nii pinisev kui originaalis ja muidugi kiirenduse vahe on ka märgatav :wink:
Vene raudvara K-650

Teema algataja
deltarider

politseiga ei ole mingit probleemi et 70-ne. Palju selline pütt maksab kah? Kas vastab tõele ka see väide et tuunitud masin läheb varem õhtale.(mootor jookseb enne kokku)
Kasutaja avatar

non-smoking

madis kirjutas:
derbi on nagu kindel kvaliteet. tead mida ostad. samas cpi on selline kahtlane. CPI esimene enduro näeb küll ilusti ktmilt maha tehtud aga kellelgi pole kogemusi ja tuunimisest võid aind unistada...
Eksid, eksid :)
CPI-le on võimalik peale panna MHR 80cc silinder nagu naksub! suurem karburaator klapid, koonusõhufilter, ja lai valik paremaid väntvõlle!
Kui saad 25% alla ( 30 000 kr) siis osta ikka CPI saad ikka uue masina ja ei pea põdema kuidas keegi seda eelnevalt retsinud on!
Muide mootori pöörded on piiratud (CDI-s). Masina eluiga pikeneb!
Hea eelis CPI rolleritele on see et neil sm-l vesijahutus!
No kui tahad tuunid end kasvõi ogaraks!

No kui täpsustada siis CPI projektid koostatakse Austrias , austria inseneride poolt ja lappitakse kokku Hiinas tütarfirmade poolt kus on odavam tööjõud.
Muide enamus rolleri firmasid nagu näiteks isegi aprilia lapitakse hiinas tütarfimrade poolt kokku mida juhitakse vb kuskil Itaalias pekorteris :P
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”