Laatre 2016 tulemused

Moderaator: Moded


Teema algataja
LiisM
Postitusi: 41
Liitunud: 29 Jaan 2014, 20:22

Laatre 2016 tulemused

Lugemata postitus Postitas LiisM »

Mäkketõusjad vallutasid päikesepaistel Laatre karjääri mäge!

Laupäeval sai alguse Eesti meistrivõistlused mootorrataste mäkketõusus.
Esimene etapp Valgamaal, Laatre karjääris erines eelmistest aastatest märkimisväärselt, nimelt tänavusel võistlusel ei tulnud taevast tilkagi vihma. Kohale tuli ligemale kolmkümmend tõusjat ning võisteldi kolmes eri klassis- kross, single ja unlimited.

Krossiklassis kuulutati peale kolme eelsõitu ja finaali parimaks Tenny Tuvikene Tartu Enduro klubist, kes tõusis 52,58m kõrgusele. Talle järgnesid Riho «Lärm» Kollist Sõmerpalu motoklubist 51,95 meetriga ja Ahti Piirak Viljandi VMKst 49,11 meetriga. Kokku osales selles klassis kümme võistlejat.

Single klassi kõige kõvemaks tegijaks kuulutati Tajo «Peru» Andressoo Tartu Enduro klubist, kes suutis mäe alistada 14,32 sekundiga. Talle järgnes klubikaaslane Tenny Tuvikene, kes sõitis mäkke 15,43 sekundiga. Kolmanda koha saavutas „Lärm“ kes sai lõpptulemuseks maksimaalse arvu meetreid. Sama tulemuse saavutas ka Bruuno „Benno Hammasratas“ Soosalu Paikuse Garage Motosport klubist, kuid kuna eelsõitude tulemuse oli tal kehvem kui Lärmil, teenis Bruuno välja neljanda koa. Kokku proovis mäkke ronida 15 võistlejat.

Unlimited klassis võitles gravitatsiooniga 12 meest. Võitjaks kuulutati siin Riho «Lärm» Kollist Sõmerpalu motoklubist, kes võttis tipu ära 17,64 sekundiga. Teisele kohale tuli Kärnatajate motoklubist Andrus „Kütta“ Kütta, kes sai maksimaalse kõrguse (57 m) ja kolmas koht läks kohalikule mehele Rauno „Käbi“ Roole, Carma motoklubist 54,45 meetriga, samuti sai „Käbi“ ka parima kärna ehk efektseima kukkumise tiitli omanikuks.

Pealtvaatajad said ka ise mäkke ronida- rekordarv lapsi sai limonaadijooksus oma võimeid proovile panna. Mehed võtsid mõõtu õllejooksus.

Järgmine võistlus juba 04.06 Tihemetsas. https://www.facebook.com/events/1718900318348540/

Pilt
Pilt
Pilt



Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mäkketõus”