Vinge Muttercenter uudised
Moderaator: Moded
Vinge Muttercenter uudised
Pakume kaubamärgilt „12% kõva polt“ uudset seib-mutrit, mis koos oma keermega kinnitub Sinu „12% Kõva polt“ originaalmutrite-seibide asemele. Oluliselt siledam pind ja teravam keere (9mm) tagavad, et mutter ei keerduks seistes lahti. Mutreid ja seibe pakume ikka erineva mõõduga.
Mutritega koos saab kasutada ka tesi polte, pikemaid ja lühemaid lisaks. Mutrid sobivad kõikidele „12% Kõva polt“ politdele aga ka tavalistele poltidele. Hind: 0,12€
Vinge Muttercenter kauplused: Tallinnas, Narva mnt 123. Tel: 55 1234 5678. Narvas, Tallinna mnt 321. Tel: 56 1234 5678 Avatud P-T 16-17.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Re: Vinge Muttercenter uudised
Mul pole seistes ega istudes veel ükski mutter ennast ise lahti keeranud.
Paku parem selliseid mis vajadusel ennast ise lahti keeravad.
Aga üldiselt tule klubist varem koju.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Kas Brõnn-Brõnn 42, Balkanimaade ägedamast tsiklipoest ka mingit alet on tulemas
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Bänn sellele tegelasele!
Guugeldades ei tulnud absoluutselt, mingi loogilist seost, Hiker69 shop/ kaubamaja, ega Vinge Muttercenter või mis-ignes, "kõva polt" kaubamärgile.
Daamid ja härrad!
Mingi Bot on pääsenud foorumi kaitsest läbi ja reostab siin.
Hiljem; Ok, lugesin teise teema korralikumalt läbi, keegi siinsetest teeb vist jõulu tillikat.
Verd ja poomist tahaks aga ikkagi näha.
Vint kirjutas:Bänn sellele tegelasele!
![]()
Guugeldades ei tulnud absoluutselt, mingi loogilist seost, Hiker69 shop/ kaubamaja, ega Vinge Muttercenter või mis-ignes, "kõva polt" kaubamärgile.
Daamid ja härrad!
Mingi Bot on pääsenud foorumi kaitsest läbi ja reostab siin.Hiljem; Ok, lugesin teise teema korralikumalt läbi, keegi siinsetest teeb vist jõulu tillikat.
![]()
Verd ja poomist tahaks aga ikkagi näha.
Kuhu su huumorimeel on kadunud?
Selliseid lahedaid tögamis teemasid peaks rohkem olema
Huumor on alati teretulnud, aga nii keerulist sarkasmi/irooniat/paroodiat ei habla ma ikkagi väga hästi, hoolimata märkimisväärselt arenenud uumorisoolikast. Võibolla olen ma vanaks jääma hakanud
reimps kirjutas:Huumor on alati teretulnud, aga nii keerulist sarkasmi/irooniat/paroodiat ei habla ma ikkagi väga hästi, hoolimata märkimisväärselt arenenud uumorisoolikast. Võibolla olen ma vanaks jääma hakanud
Vint tundub olevat sinust vanem
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Mul on keskea kriis, arvestades Eesti mehe keskmist eluiga.
Reimps on minust 5 aastat vanem, seega ta on lihtsalt vana peer juba ja tal on pohhui kõigest enivei, nagu eelpool tunnistaski.
Aga jah, esimene mõte oli et wat a faakk, siin nüüd toimub. Viimasel ajal pole väga saetud kah. Oli üllatuseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.