mis suurusega düüs tuleks panna?
Moderaator: Moded
mis suurusega düüs tuleks panna?
Asi selline, et tahan koonusõhufiltrit ära võtta ja orginaali panna. Probleemiks on see, et ei tea milline düüs tuleks sinna sisse panna. roller ise on 70ccmja peal on 21,5mm karpa. alguses proovisin niisama, et panin orginaali peale kuid siis roller ei võtnud pöördeid üldse ülesse ja jõudu polnud ning lõpus suri üldse ära välja. asi on selles et ta saam liiga palju bentsu peale ja õhku mitte kuna karpa oli seadistatud koonusõhufiltri peale. tahangi seda küsida, et mis suurusega on 21,5mm karpa orginaal düüs? hetkel ei oska öelda mis suurusega düüsid praegu karpas on.
Viimati muutis malone322, 20 Juul 2005, 18:31, muudetud 1 kord kokku.
Praegu siis rollerita
Mis õhupiiraja sul õhupuhastis on . Siis oleks ju väga lihtne ei peaks seda ilusat ja hirmkallist koonusfiltrit ostmagi, eemaldad lihtsalt selle õhupiiraja ja ongi samapõhimõte mis koonusfiltril, mootor ka ei lähe kohviks siis.ivar kirjutas:võta karbuss maha ja vaata düüsi pealt mis suurus on..ja originaal õhupuhastist v6ta õhupiiraja välja..siis peaks saama ilma düüsi vahetuseta..

Mudakoll
Seal sees peaks olemas nagu kummi lutt toru moodi see kisu ära vähemalt aeroxsitel ja hondadel on ni
i

Oman ka uunikumi 1957 a http://www.u-pop.ee/autoline/car/1972/
-
- Kontakt:
-
jälgi tootja soovitusi. sportsumpsi vastu vahetamisel paar numbrit väiksem düüs. mu rs-il oli muidu soovitatud max 165 düüs ja arrow sumpsiga oli soovitatud 162. Aga eks see on rohkem proovimise värk, praegu on mul sees 155 peadüüs. See kõik sõltub ilmast, kõrgusest ja teab kurat millest veel...üldiselt proovimise värk. sportsumpsiga sa ei pea kindlalt düüsi vahetama aga parima efekti saavutamiseks oleks soovitatav.
Hmm.. Ma ei hakand uut teemat tegema, aga mu rolleril on mingi sarnane viga... Ok, ostsin endale uue Leovice ZX summuti ja eemaldasin selle piiraja(leegitorus oleva koonuse) ning vahetasin ära rullid ja vedrud, aga roller ei lähe absoluutselt tuuri ja kiiruseks on ka 70 km/h... Ta oleks nagu end kinni tõmmanud kuidagi ja liikus väga tuimalt, aga kui panin enda stock sumpa peale jooksis kohe 105 ja kiirendus oli ka suht hea, kuid kuna mul sumps on täiesti tühi, siis sellel pole üldse jõudu ja ma tahaks võimalikult kiiresti seda ära vahetada...Ramos soovitati mul osta uus õhufilter ja panna teine düüs, aga kui suure düüsi ma siis panna võiks...Muidu rolleriks on Malaguti Firefox 70 ccm
-
- Kontakt:
Sa pane paar nr-i väiksem düüs ja vaheta rullid ära...endal sain sumpaga 5.7g - sed rullid kaasa ja liigub päris hästi(tippkiirus paranes kõvasti, kiirendus jäi suht samaks kuid mingi 20ne pealt hakkab rebima) Võid proovida veel 4.4g - sed rulle.Hyper kirjutas:Hmm.. Ma ei hakand uut teemat tegema, aga mu rolleril on mingi sarnane viga... Ok, ostsin endale uue Leovice ZX summuti ja eemaldasin selle piiraja(leegitorus oleva koonuse) ning vahetasin ära rullid ja vedrud, aga roller ei lähe absoluutselt tuuri ja kiiruseks on ka 70 km/h... Ta oleks nagu end kinni tõmmanud kuidagi ja liikus väga tuimalt, aga kui panin enda stock sumpa peale jooksis kohe 105 ja kiirendus oli ka suht hea, kuid kuna mul sumps on täiesti tühi, siis sellel pole üldse jõudu ja ma tahaks võimalikult kiiresti seda ära vahetada...Ramos soovitati mul osta uus õhufilter ja panna teine düüs, aga kui suure düüsi ma siis panna võiks...Muidu rolleriks on Malaguti Firefox 70 ccm
Ma saingi 4,3g-sedxzburnoutzx kirjutas:Sa pane paar nr-i väiksem düüs ja vaheta rullid ära...endal sain sumpaga 5.7g - sed rullid kaasa ja liigub päris hästi(tippkiirus paranes kõvasti, kiirendus jäi suht samaks kuid mingi 20ne pealt hakkab rebima) Võid proovida veel 4.4g - sed rulle.Hyper kirjutas:Hmm.. Ma ei hakand uut teemat tegema, aga mu rolleril on mingi sarnane viga... Ok, ostsin endale uue Leovice ZX summuti ja eemaldasin selle piiraja(leegitorus oleva koonuse) ning vahetasin ära rullid ja vedrud, aga roller ei lähe absoluutselt tuuri ja kiiruseks on ka 70 km/h... Ta oleks nagu end kinni tõmmanud kuidagi ja liikus väga tuimalt, aga kui panin enda stock sumpa peale jooksis kohe 105 ja kiirendus oli ka suht hea, kuid kuna mul sumps on täiesti tühi, siis sellel pole üldse jõudu ja ma tahaks võimalikult kiiresti seda ära vahetada...Ramos soovitati mul osta uus õhufilter ja panna teine düüs, aga kui suure düüsi ma siis panna võiks...Muidu rolleriks on Malaguti Firefox 70 ccm
Küsimus selline , et kas kõikidel sportsumbutitega masinatel hakkab alles 20-st rebima? Mm.. paistab, et se nii ei ole, kuna nägin slinki pilte, tagarattal sõites, kuid mida tuleks teha, et ta algusest rebima hakkaks.. Proovisin sellist varianti, et panin variaatori puksile ühe seibi juurde, et roller suurematel pööretel minema hakkaks ning siis läks algusest peale hästi nii, et kummi tõmbas mõnusalt ringi, kuid 60 peal hakkas hanguma ja üle selle ei läinudki ja kui väiksest nukist alla sõitsid, sai tuuri üles ja jooksis laksult 110 km/h..xzburnoutzx kirjutas:Sa pane paar nr-i väiksem düüs ja vaheta rullid ära...endal sain sumpaga 5.7g - sed rullid kaasa ja liigub päris hästi(tippkiirus paranes kõvasti, kiirendus jäi suht samaks kuid mingi 20ne pealt hakkab rebima) Võid proovida veel 4.4g - sed rulle.

Malaguti Firefox F-15 70 ccm 

-
Tühikäigu düüs tuleb suuremaks teha/suurem panna. Siis hakkab algusest rebima! Kõik oleneb mis sa oma rollerile külge topid, mõnedel ei olegi vaja seda puutuda ja on puška valmis, teistel aga jah hakkab alles 20-ne pealt rebima.Hyper kirjutas:Küsimus selline , et kas kõikidel sportsumbutitega masinatel hakkab alles 20-st rebima? Mm.. paistab, et se nii ei ole, kuna nägin slinki pilte, tagarattal sõites, kuid mida tuleks teha, et ta algusest rebima hakkaks.. Proovisin sellist varianti, et panin variaatori puksile ühe seibi juurde, et roller suurematel pööretel minema hakkaks ning siis läks algusest peale hästi nii, et kummi tõmbas mõnusalt ringi, kuid 60 peal hakkas hanguma ja üle selle ei läinudki ja kui väiksest nukist alla sõitsid, sai tuuri üles ja jooksis laksult 110 km/h..xzburnoutzx kirjutas:Sa pane paar nr-i väiksem düüs ja vaheta rullid ära...endal sain sumpaga 5.7g - sed rullid kaasa ja liigub päris hästi(tippkiirus paranes kõvasti, kiirendus jäi suht samaks kuid mingi 20ne pealt hakkab rebima) Võid proovida veel 4.4g - sed rulle.Muuseas pakuti mulle AP-motost suuremat düüsi 82,5, kui varem oli 70.. Ei tea, kas sellega võib midagi seoses olla?
-
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.