mis suurusega düüs tuleks panna?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
malone322

mis suurusega düüs tuleks panna?

Lugemata postitus Postitas malone322 »

Asi selline, et tahan koonusõhufiltrit ära võtta ja orginaali panna. Probleemiks on see, et ei tea milline düüs tuleks sinna sisse panna. roller ise on 70ccmja peal on 21,5mm karpa. alguses proovisin niisama, et panin orginaali peale kuid siis roller ei võtnud pöördeid üldse ülesse ja jõudu polnud ning lõpus suri üldse ära välja. asi on selles et ta saam liiga palju bentsu peale ja õhku mitte kuna karpa oli seadistatud koonusõhufiltri peale. tahangi seda küsida, et mis suurusega on 21,5mm karpa orginaal düüs? hetkel ei oska öelda mis suurusega düüsid praegu karpas on.
Viimati muutis malone322, 20 Juul 2005, 18:31, muudetud 1 kord kokku.
Praegu siis rollerita
Kasutaja avatar

WsaN

Re: mis suurusega tüüs tuleks panna?

Lugemata postitus Postitas WsaN »

Kas segukruvi reguleerimine ei aita?
Kasutaja avatar

Teema algataja
malone322

ei aidanud :?
Praegu siis rollerita
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Seda ei saa niisama öelda sulle keegi... las keegi proovib sul erinevaid düüse peale või lase seda esinduses teha.
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kasutaja avatar

Teema algataja
malone322

eks ma siis kuidagi proovin.
Praegu siis rollerita
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

võta karbuss maha ja vaata düüsi pealt mis suurus on..ja originaal õhupuhastist v6ta õhupiiraja välja..siis peaks saama ilma düüsi vahetuseta..
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7
Kasutaja avatar

Teema algataja
malone322

õhupiiraja?
Praegu siis rollerita
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

ivar kirjutas:
võta karbuss maha ja vaata düüsi pealt mis suurus on..ja originaal õhupuhastist v6ta õhupiiraja välja..siis peaks saama ilma düüsi vahetuseta..
Mis õhupiiraja sul õhupuhastis on . Siis oleks ju väga lihtne ei peaks seda ilusat ja hirmkallist koonusfiltrit ostmagi, eemaldad lihtsalt selle õhupiiraja ja ongi samapõhimõte mis koonusfiltril, mootor ka ei lähe kohviks siis.
:shock:
Mudakoll
Kasutaja avatar

Teema algataja
malone322

olen suht algaja sellekohapeal ja ei tea küll mis see õhupiiraja veel on :? ja muidu ma tahan just koonusõhufiltri asemel orginaali panna mitte vastupidi.
Praegu siis rollerita
Kasutaja avatar

Rollerboy
Tsikkel: Unistus Gixser 1000ne

Lugemata postitus Postitas Rollerboy »

Seal sees peaks olemas nagu kummi lutt toru moodi see kisu ära vähemalt aeroxsitel ja hondadel on ni :? i
Kasutaja avatar

Teema algataja
malone322

pole siin sees mitte kui midagi :?
Praegu siis rollerita
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

oleks siis küsimus, kuna panin sportsumbuti kas peaksin düüsi väiksema vastu vahetama ja mis nr. vastu konkreetselt.
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

jälgi tootja soovitusi. sportsumpsi vastu vahetamisel paar numbrit väiksem düüs. mu rs-il oli muidu soovitatud max 165 düüs ja arrow sumpsiga oli soovitatud 162. Aga eks see on rohkem proovimise värk, praegu on mul sees 155 peadüüs. See kõik sõltub ilmast, kõrgusest ja teab kurat millest veel...üldiselt proovimise värk. sportsumpsiga sa ei pea kindlalt düüsi vahetama aga parima efekti saavutamiseks oleks soovitatav.
Kasutaja avatar

slinki
Kontakt:

Mägin ära ,et karupojal on 125ccm, et te ometi omale ei hakkakks niisuuri düüse toppima... alustage proovimist 90-st.
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kasutaja avatar

Teema algataja
malone322

ok tänud :)
Praegu siis rollerita
Kasutaja avatar

Teema algataja
malone322

täna võtsin oma õhupuhasti lahti ja seal pole küll mingeid kummi torusi ega midagi. peab vist piirduma ikka düüside vahetusega.
Praegu siis rollerita
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

see toru asub seal kust kaudu tuleb õhk õhupuhastisse sisse(aeroxil ja hondal on,teistest rolleritest ei tea rääkida..)
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Hmm.. Ma ei hakand uut teemat tegema, aga mu rolleril on mingi sarnane viga... Ok, ostsin endale uue Leovice ZX summuti ja eemaldasin selle piiraja(leegitorus oleva koonuse) ning vahetasin ära rullid ja vedrud, aga roller ei lähe absoluutselt tuuri ja kiiruseks on ka 70 km/h... Ta oleks nagu end kinni tõmmanud kuidagi ja liikus väga tuimalt, aga kui panin enda stock sumpa peale jooksis kohe 105 ja kiirendus oli ka suht hea, kuid kuna mul sumps on täiesti tühi, siis sellel pole üldse jõudu ja ma tahaks võimalikult kiiresti seda ära vahetada...Ramos soovitati mul osta uus õhufilter ja panna teine düüs, aga kui suure düüsi ma siis panna võiks...Muidu rolleriks on Malaguti Firefox 70 ccm
Kasutaja avatar

slinki
Kontakt:

Soovitan proovida teisi rulle. Need ei sobi alati ,mis tulevad kaasa koos sumpaga.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Hyper kirjutas:
Hmm.. Ma ei hakand uut teemat tegema, aga mu rolleril on mingi sarnane viga... Ok, ostsin endale uue Leovice ZX summuti ja eemaldasin selle piiraja(leegitorus oleva koonuse) ning vahetasin ära rullid ja vedrud, aga roller ei lähe absoluutselt tuuri ja kiiruseks on ka 70 km/h... Ta oleks nagu end kinni tõmmanud kuidagi ja liikus väga tuimalt, aga kui panin enda stock sumpa peale jooksis kohe 105 ja kiirendus oli ka suht hea, kuid kuna mul sumps on täiesti tühi, siis sellel pole üldse jõudu ja ma tahaks võimalikult kiiresti seda ära vahetada...Ramos soovitati mul osta uus õhufilter ja panna teine düüs, aga kui suure düüsi ma siis panna võiks...Muidu rolleriks on Malaguti Firefox 70 ccm
Sa pane paar nr-i väiksem düüs ja vaheta rullid ära...endal sain sumpaga 5.7g - sed rullid kaasa ja liigub päris hästi(tippkiirus paranes kõvasti, kiirendus jäi suht samaks kuid mingi 20ne pealt hakkab rebima) Võid proovida veel 4.4g - sed rulle.
Kasutaja avatar

Hyper

xzburnoutzx kirjutas:
Hyper kirjutas:
Sa pane paar nr-i väiksem düüs ja vaheta rullid ära...endal sain sumpaga 5.7g - sed rullid kaasa ja liigub päris hästi(tippkiirus paranes kõvasti, kiirendus jäi suht samaks kuid mingi 20ne pealt hakkab rebima) Võid proovida veel 4.4g - sed rulle.
Ma saingi 4,3g-sed
Kasutaja avatar

Hyper

xzburnoutzx kirjutas:
Küsimus selline , et kas kõikidel sportsumbutitega masinatel hakkab alles 20-st rebima? Mm.. paistab, et se nii ei ole, kuna nägin slinki pilte, tagarattal sõites, kuid mida tuleks teha, et ta algusest rebima hakkaks.. Proovisin sellist varianti, et panin variaatori puksile ühe seibi juurde, et roller suurematel pööretel minema hakkaks ning siis läks algusest peale hästi nii, et kummi tõmbas mõnusalt ringi, kuid 60 peal hakkas hanguma ja üle selle ei läinudki ja kui väiksest nukist alla sõitsid, sai tuuri üles ja jooksis laksult 110 km/h..:P Muuseas pakuti mulle AP-motost suuremat düüsi 82,5, kui varem oli 70.. Ei tea, kas sellega võib midagi seoses olla?
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

Keegi teab milline peadyys välja näeb?, oleks vaja 70 dyys panna, aga ei tea kuhu panema pean,?
KOndimootor
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

raitonrait2 kirjutas:
Keegi teab milline peadyys välja näeb?, oleks vaja 70 dyys panna, aga ei tea kuhu panema pean,?
Kes ise on kõigile siin pool aastat igalpool valimatult õpetusi jaganud?
Kasutaja avatar

*DDF*

Lugemata postitus Postitas *DDF* »

Hyper kirjutas:
xzburnoutzx kirjutas:
Küsimus selline , et kas kõikidel sportsumbutitega masinatel hakkab alles 20-st rebima? Mm.. paistab, et se nii ei ole, kuna nägin slinki pilte, tagarattal sõites, kuid mida tuleks teha, et ta algusest rebima hakkaks.. Proovisin sellist varianti, et panin variaatori puksile ühe seibi juurde, et roller suurematel pööretel minema hakkaks ning siis läks algusest peale hästi nii, et kummi tõmbas mõnusalt ringi, kuid 60 peal hakkas hanguma ja üle selle ei läinudki ja kui väiksest nukist alla sõitsid, sai tuuri üles ja jooksis laksult 110 km/h..:P Muuseas pakuti mulle AP-motost suuremat düüsi 82,5, kui varem oli 70.. Ei tea, kas sellega võib midagi seoses olla?
Tühikäigu düüs tuleb suuremaks teha/suurem panna. Siis hakkab algusest rebima! Kõik oleneb mis sa oma rollerile külge topid, mõnedel ei olegi vaja seda puutuda ja on puška valmis, teistel aga jah hakkab alles 20-ne pealt rebima.
Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

Lugemata postitus Postitas Enemy Territory [ COD ] »

mul on 17.5 dellorto karpa ja peadüüs on 82 ja rebib 30 -ne pealt Vähemalt rebis kuu aega tagasi :D
S¤Ã¤Ã¤S¤E

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

oldmoped kirjutas:
raitonrait2 kirjutas:
Kes ise on kõigile siin pool aastat igalpool valimatult õpetusi jaganud?
ega kõik inimesed syndides targad ei ole ju :?
KOndimootor
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”