PakunTööd: "keretöö" tsikli detailile
Moderaator: Moded
PakunTööd: "keretöö" tsikli detailile
Hei.
Ühesõnaga on väike haav ühel tsikli osal. Nagu näha, on varasemalt pahtel juba all ja polnud palju vaja, et vana pahtli lahti lõi koos värviga.
Eks ta õigem oleks kõik jupp ära teha aga kuna värvitoon on selline valge mingi läikega, siis sama tooni nagunii ei saa, isegi kui terve see plastik uuesti värvida, siis muud detailid jäävad ikka teist kuma kergelt (paak jnejne..) <- aga see poleks üldiselt hullu..
Ma pole suurem asi ekspert ja seega olen avatud igasugu ideedele, minu jaoks on vaid peamine see laik ära kaotada, kui jääb mingi kerge erinevus, detaili ja haava vahele, pole ka hullu, nagunii on koht kohvri rihmadega varjatud, samas kui teha, siis teha korralikult. Niiet ma ei teagi, võib pakkuda kogu detaili värvimist analoogsesse valgesse värvi(ei ole sädelus värvis vajalik) või ainult haava silumine, kui see on mõeldav üldse.
Pakkumist võib teha sisuliselt üle eesti, kevadeks vaja alles korda saada, seega on aega leida kes kus mida teha saaks. Asub muidu Tartus.
Pildimaterjal kujutatavast
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Re: PakunTööd: "keretöö" tsikli detailile
mteachx kirjutas:Nagu näha, on varasemalt pahtel juba all ja polnud palju vaja, et vana pahtli lahti lõi koos värviga.
Pildi järgi ei saa hästi aru, on seal orig värv või ei (valge pärlaga Horneteid liigub muidu teisigi), aga pahtel läheb tegelikult ka juba tehases värvi alla.
kraabi see tükk pritspahtlist puhtaks,karesta ära ja lase pritspahtlit peale ja lihvi siledaks ja värvi üle
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
tito kirjutas:Äkki sealt saad abi http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... it=kickass
Kickass
Aitäh, teen päringu nende teemasse samuti.
426f kirjutas:kraabi see tükk pritspahtlist puhtaks,karesta ära ja lase pritspahtlit peale ja lihvi siledaks ja värvi üle
Vabandust, pole selle teemaga sina peal ja ilmselt minu ajakulu (loe: kui mina hakkan uurima, käima, katsetama, teen ma seda terve tööpäeva ehk.. keegi teine ehk teeb hops ja valmis. Näitlik näide) ning asjade soetamine läheb mulle kulukamaks, kui see kellelegi anda.
Ma olen alati valmis õppima aga omal käel üksi kindlasti ma tegema ei hakkaks. Iga üks jäägu oma liistude juurde. Mina sedapuhku tegelen IT süsteemidega edasi ja/võin kõrval vaadata ja tüüdata oma küsimustega. Teine kord ehk teengi juba ise siis. Aga tänud soovituse eest.
Black kirjutas:mteachx kirjutas:Nagu näha, on varasemalt pahtel juba all ja polnud palju vaja, et vana pahtli lahti lõi koos värviga.
Pildi järgi ei saa hästi aru, on seal orig värv või ei (valge pärlaga Horneteid liigub muidu teisigi), aga pahtel läheb tegelikult ka juba tehases värvi alla.
Ei ole tegemist originaal värviga. Tsikkel on värvitud eelmise omaniku poolt valge värviga, mille sisse oli segatud kerge miski läige. Oluliselt aga seda läiget näga pole, seega pole suur kaotus, kui saab kogu detail valge värviga kaetud või see auguke.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.