Otsin (ühte) reisukaaslast, 15.08-14.09
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 335
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
Otsin (ühte) reisukaaslast, 15.08-14.09
Tervist
Jälle jama majas, küljeluu ei saa sobivaks ajaks palgata puhkust.
Kuupäevad on kirjas, sõidusuund Rumeenia-Bulgaaria üle Poola ja Ungari. Rumeenias olen mitu korda ringi põristanud. Eelistan väiksemaid teid mis võivad üsna viletsad olla.
Ei suitseta, ei kaani päeva lõpus õlut. Ei ole seltsiv, kuid tummahammas ka mitte. Tühja juttu augutäiteks ei viitsi ajada, kleepse ei kogu ja muidu kõva mees ka pole.
Transiit max 500km. päevas, kohapeal sõltuvalt oludest 0-300km, keskmiselt 180km. Kiirus maanteel 90-110, enamasti 97-100. Kihutajaid ei otsi.
Hilise ärkamisega, kuid seda annab korraldada, samas 28 päeva jutti kell 06:00 tõusta ei mängi välja.
Majutus vastavalt olukorrale, kindlasti on mitmeid kohti kus telkida tahan ja teisal kohti kus motell sobivam. Ülerahvastatud kämps on viimane koht kuhu maanduda.
Eelistan varem sõidetud trassil juba teada telkimis- ja majutuskohti, see võib kaaslase valikuid piirata. Kogenud kaaslasel võib olla sarnaselt midagi varasemast välja pakkuda, sellisel juhul olen üks suur kõrv.
Priimus ja köögipool on kaasas, see ei välista varjulisi välikohvikuid või pizzaurkaid, eriti keskpäevases kuumuses. Kummatigi ei taha see eriti õnnestuda, sest hommikul pikalt magades ja keskpäeval losutades kipub sõiduaega nappima.
--
Vallo
-
Re: Otsin (ühte) reisukaaslast, 15.08-14.09
Kahju küll, aga varasem, tuttav kaaslane kellega oli kokku lepitud, ei saa tervise tõttu tulla. Aeg on ka nädala jagu hilisem, et bikeri möllu väisata :P
--
Vallo
-
Kuna üksi mineku võimalus jääb alati, siis leevendaks tingimusi jättes ainult kolm:
Aeg 15.08-14.09.
Üldine suund lõunasse, sest ma ei usu, et septembris oleks mõnus teispool polaarjoont aega veeta.
Üks kaaslane.
Ehk siis.. olen n.ö. vana Euroopa suhtes üsna skeptiline, aga kui mõni vana kala soovib just sealseid parimaid palu tutvustada, siis ega ma vastu pole
--
Vallo
-
- Tsikkel: KTM 990 Adventure
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 73 korda
Tere Vallo
Sulle minu plaan ei ole vastuvõetav? http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=38&t=87373
Mul arvamus nn Vanast Euroopast sama ja muu jutt ka nagu klapiks. Ainult kuupäevade osas on mul võimalused piiratud.
-
Sama siin, aja osas olen piiratud ega saa sellepärast plaane ühitada.
--
Vallo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.