Isikliku info jagamine avalikus inforuumis
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1488
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Isikliku info jagamine avalikus inforuumis
Kallid kaasfoorumlased, tahtsin siin natuke rääkida infost, mida me avalikku ruumi paiskame, enamasti läbi interneti portaalide.
Internet on täiesti avalik ja kõik mis siia kord paisatud on siin igaveseks. Isegi kui sa mingi teema ära kustutad siis otsingumootorite puhvritest on see veel väga kaua leitav. Seega, mõtle ennem kui sa oma tüdruksõbra siivutu foto vihaga üles laed. See on kõigile vaatamiseks igaveseks.
Sama moodi, kui te uhkustate sotsiaalmeedias 500 sõbra ees oma uute läikivate asjadega, loete üles kui palju raha panite oma tsikli tuunimisse, kui kallis kodutehnika teil on ja et te järgmiseks kaheks nädalaks sõidate ära, siis ärge imestage kui koju saabudes kõlgub uks hingedel ja kõike tuleb otsast alustada.
Kui kellelgi on küsimus, et kas ma saan ratta selliste ümberehitustega arvele ei tasu sinna juurde panna ratta pilti, marki ja VIN koodi kirja, sest sellega annate jupijumalatele ise kondi kätte närimiseks. Selline info postitage ainult otseselt küsimusse puudutavate detailidega (nt. kas LED tuli sobib või peab originaali tagasi panema versus mul on misiganes marki tsikkel sellise VIN koodiga USAst tulemas ja sellele on need ja need puudused).
Samas klassis on soovitused, millises tehnoülevaatuspunktis lasti lõdvemalt läbi. Karuteene vaid iseendale ja kõigile teistele. Selline jutt kuulub erasõnumitesse.
Kui te kuskil natuke hakkama saate ja üle noatera pääsete, siis ärge uhkustades laskuge detailidesse. Kord siin üks mees kirjutas, kuidas ta Pirta teel kahesajaga lasi ja "Politsei ei teinudki talle trahvi", loetles sinna juurde kellaajad ja kuupäevad. See ei sobi mitte, sellise info põhjal võib keegi kuskil kabineti vaikuses patrulli nimed, kes tol päeval tööl olid, välja kaevata ja nad vaibale kutsuda jne. Edasi mõelge ise, mis moodi pääseb järgmine selle patrulli kätte sattunud mootorrattur. Tegelikkuses on need jutud alati suuremad kui elu ise aga P...reporter ja muud sähendused lumpenimeedia väljaanded teevad sellest kaaneloo ja pärast olete terve elu märgistatud mees.
Lõppeks, mõelgem ikka, et meie foorum on avatub absoluutselt kõigile lugemiseks, alates lapseohtu poisikesest Vabariigi Presidendini välja. Seega vaadake oma postitust sellise pilguga ennem sisestamist. 20 aastaselt tehtud rassistlik postitus võib 10 aastat hiljem välja ujuda, kui te olete näiteks vallavolikogu esimees. Poliitika on räpane.
Ma ei kutsu siin üles mingile dialoogile ja kõik "õiglased" võivad ka oma "tõe" välja ütlemata jätta. . Teretulnud on aga arvamused, millist infot ei peaks jagama ja kui palju detaile on piisav mingi sündmuse kirjeldamiseks. Peamine, ärge jälle muutuge isiklikuks!
Parimat!
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 34 korda
- Kontakt:
Re: Isikliku info jagamine avalikus inforuumis
Oma postitus tuleb vormistada poliitiliselt korrektselt ja soovitatav on kasutada kaudset, poliitikas kasutatavat "kõnemaneeri", millest mitte kui midagi selget välja ei loe. Võimalikult ümmargune jutt aiaaugust, mitte otseselt aiast.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
No mis siin ikka keerulist? Kui on midagi varjata siis ära kriba, komenteeri jaga numbreid. Mul isiklikult täiesti savi kes loeb või kiibitseb. Peab muidugi nõustuma sellega, et kindlasti on vargaid kes sind lagedaks tahavad teha kui piisav inf koju jookseb. Aga se viimane on vast ka paras shet häppens versioon. Igasugune netis kõvatamine ja oma ego üles puhumine kaalub selle kindlasti üles
http://www.krracing.ee/
Muidu nõus aga see näide linnas kihutaja kohta oli küll kohatu.
Sellistele tegelastele ma küll oma nõuandeid ei jagaks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.