Kymco agility 50
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kymco agility 50
Sai siis seda ratast terve päeva jooksutatud lõpuks sai talle 200km läbisõitu juurde
. Laenutasin firmast www.motobox.ee maksab päev neil 400EEK. Maanteel jooksis ratas ilusti 65km/h välja ja eriti palju ei lugenud ka selja nurk rattast. Linnas muidugi võiks tõmme parem olla, aga selle võib rollerile andeks anda, kuna seljas istus tal 95kg-ne 1,9m mehepoeg. Hiljem sai ka kaasreisija peale võetud ja mõned suuremad ringid tehtud ja ikka polnud häda midagi. Sellel rattal pole mingi hull kiirendus aga veojõud on väga hea, sest kui kahekesi peale ronida ja kaal nii umbes 160 on, isegi siis sõidab ilusti oma 55-ga linnas.
Kütusekulu on muidugi astronoomiliselt väikse 2L sajale. Meeldivad olid ka roolilukk ja seljatugi kaassõitja istmest.
Ainus asi mis ostmast takistab on väike mootor, tahaks proovida ära 125-se ja siis otsuse teha.

Kütusekulu on muidugi astronoomiliselt väikse 2L sajale. Meeldivad olid ka roolilukk ja seljatugi kaassõitja istmest.
Ainus asi mis ostmast takistab on väike mootor, tahaks proovida ära 125-se ja siis otsuse teha.
-
Teema algataja
Re: Kymco agility 50
Aga piirajaga ei liigu se üldse.Riia mäest(Tartus) sõitsin üless 30km/h kahekesi.WagaBond7 kirjutas:Sai siis seda ratast terve päeva jooksutatud lõpuks sai talle 200km läbisõitu juurde![]()
. Laenutasin firmast www.motobox.ee maksab päev neil 400EEK. Maanteel jooksis ratas ilusti 65km/h välja ja eriti palju ei lugenud ka selja nurk rattast. Linnas muidugi võiks tõmme parem olla, aga selle võib rollerile andeks anda, kuna seljas istus tal 95kg-ne 1,9m mehepoeg. Hiljem sai ka kaasreisija peale võetud ja mõned suuremad ringid tehtud ja ikka polnud häda midagi. Sellel rattal pole mingi hull kiirendus aga veojõud on väga hea, sest kui kahekesi peale ronida ja kaal nii umbes 160 on, isegi siis sõidab ilusti oma 55-ga linnas.
Natuke järsemast mäest ei läinud üle 20km/h :S
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Endal on Kymco Agility 50 ja olen ülimalt rahul. Mõnus 4 takti hääl ja sõidab normaalselt.. Aga asi on selles, et üks rääkis kellel on 1300km sõidetud ehk siis 1000km ülevaatus tehtud ja sõidab 55km/h spidoka järgi. aga mina alles lähen nüüd homme 1000 ülevaatusesse ja mul sõidab spidoka järgi 48km/h kas see võib siis sõltuda selle 1000km ülevaatusest?

see võib oleneda ka sisse sõidust...
aga siis ajsja juurde ise lasin ka tartu linna vahel oma 10 kilti ära minu meelest kiirendus ei ole väga hull...mul oli piiraja peal ja istme kiled ja spidoga peal oli ennem minu sõitu 8 km spidoka peal aga jap 60 jooksis vist isegii välja 50 kindlalt piirajatega nimelt käisin mopeedi lube tegemas aind et kui ma oma 50 arki põdistasin hakkas peale seda nats kärsakat tulema..
ja ise olen 170cm pikk ja lens hakkas vahepeal vasta jalgu käima... aga muidu jäin rahule ja pensukat pidi kah kaua otsima linnade jaoks tava sõitjale on paras...
aga siis ajsja juurde ise lasin ka tartu linna vahel oma 10 kilti ära minu meelest kiirendus ei ole väga hull...mul oli piiraja peal ja istme kiled ja spidoga peal oli ennem minu sõitu 8 km spidoka peal aga jap 60 jooksis vist isegii välja 50 kindlalt piirajatega nimelt käisin mopeedi lube tegemas aind et kui ma oma 50 arki põdistasin hakkas peale seda nats kärsakat tulema..
ja ise olen 170cm pikk ja lens hakkas vahepeal vasta jalgu käima... aga muidu jäin rahule ja pensukat pidi kah kaua otsima linnade jaoks tava sõitjale on paras...
-
Teema algataja
no ma ei tahaks uskuda eriti et ma valesti sisse sõitsid mees ütles et sõida mingi 35 100km umbes no ma sõidsin 110km 35 ära ja siis sõitsin gaas põhjas ja läks kurat ainult 48 ja teised räägivad et sõidavad 55-60
50km/h autod kipuvad linnas koguaeg just 55km/h mööda minema et just oleks vaja mul kah..kummaline
50km/h autod kipuvad linnas koguaeg just 55km/h mööda minema et just oleks vaja mul kah..kummaline

-
Teema algataja
Sissesõitt
Võibolla oleks abi manuaali lugemisest ja selle järgi käitumisest.45 kirjutas:No, ma ei tea seal proovi rolleril oli kah 100 km läbisõit ja siis mees ütles et võid kaasi panna nüüd julgelt siis kui 100km saab täis.

Oleksin mina müügimees, oleks ka mul poogen, kuidas see "prooviroller" saab sisse sõidetud. Oluline on ju müüa neid, mis mis veel laos on. Lõpuks aga läheb müüki seegi ikkagi "pea-aegu uuena" ja on juba tulevase ostja probleem, mida ta teeb 2-3000 km hiljem...
Sissesõitt on aga tõsine asi ja sajast kilomeetrist jääb kindlasti väheseks.
-
Teema algataja
Re: Sissesõitt
Mis siis nüüd saab?Mix kirjutas:Võibolla oleks abi manuaali lugemisest ja selle järgi käitumisest.45 kirjutas:No, ma ei tea seal proovi rolleril oli kah 100 km läbisõit ja siis mees ütles et võid kaasi panna nüüd julgelt siis kui 100km saab täis.![]()
Oleksin mina müügimees, oleks ka mul poogen, kuidas see "prooviroller" saab sisse sõidetud. Oluline on ju müüa neid, mis mis veel laos on. Lõpuks aga läheb müüki seegi ikkagi "pea-aegu uuena" ja on juba tulevase ostja probleem, mida ta teeb 2-3000 km hiljem...
Sissesõitt on aga tõsine asi ja sajast kilomeetrist jääb kindlasti väheseks.

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kahju mootoristsqanx kirjutas:meh.. mul keeway focus 50,, mja mina sõitsin 30-40km/h ainult ca 50km..aga nyyd lendab ´55-60 välja :/

-
Teema algataja
...
Pakun julgelt, et EI LEIA. Valesti pole "täna" midagi. Hoolikas sissesõitt on nö "investeering tulevikku". Täna ja praegu sõidab su ratas mopeedi kohta päris hästi. Vahetatakse karteris õli, reguleeritakse vajadusel klappe, puhastatakse õhufilter, kontrollitakse küünalt ja kasseeritakse sinult pappi ja - anna minna!sqanx kirjutas:no täna... ... eks siis näeb, kas nad leiavad midagi, mis valesti on !
Lohakat sissesõittu hakkad kiruma alles mitu tuhat kilomeetrit hiljem. Kui mootor on hakanud õli neelama ja tossama iga ilmaga, käivitub raskelt ja on kapriisne ja jõuetu. Ja selgub, et remondivahe on lubatust (näiteks: 15 000 km) tubli kolmandiku lühem...
-
Teema algataja
Kuulge ei hakand nagu uut teemat tegema.
Kas keegi oskaks öelda midagi agility50 piirajate kohta? Poes öeldi et 1000kr eest võtavad vario piiraja maha ja soovi korral puurivad düüsid suuremaks aga kui leegikas ka piiraja on (nagu ma sellelt lehelt aru sain http://www.fast-freaks.pri.ee/muu/FAQneu2.pdf ) siis pole düüside puurimisest ju mingit kasu.
Sain ka sama rolluga millel piirajad maas (aga läbisõit ainult 12km) proovisõitu teha ja läks pea 70km/h.
Kas keegi oskaks öelda midagi agility50 piirajate kohta? Poes öeldi et 1000kr eest võtavad vario piiraja maha ja soovi korral puurivad düüsid suuremaks aga kui leegikas ka piiraja on (nagu ma sellelt lehelt aru sain http://www.fast-freaks.pri.ee/muu/FAQneu2.pdf ) siis pole düüside puurimisest ju mingit kasu.
Sain ka sama rolluga millel piirajad maas (aga läbisõit ainult 12km) proovisõitu teha ja läks pea 70km/h.
-
Teema algataja
Minu arust kehtib iga uue mootoriga masina kohta see, et sissesõidul tuleb teatud vahemaade läbimisel kiirust natuke tõsta, nii nagu eelpool kirjutatud manualis kirjas. Sammuti käituda kiirendamisel, et alguses lasta rahulikult hoogu koguda ja kui kilomeetreid juba rohkem, hakata järsumalt kiirendama.holma kirjutas:Endal teine roller aga mootor praktiliselt identne Agility-ga. Minu sissesõit
manuaali järgi oli järgmine: 0-200km 25km/h, 200-1000km 35km/h, 1000km sissesõit tehtud ja võid lasta 45km/h(E-mark)
Nii autod kui kaherattalised käituvad hiljem vastavalt sellele kuidas nad sisse on sõidetud.
-
Teema algataja
Nagu ma aru saan et sa elad p2rnus ja kui sa ostsid FORALIST siis 1000km ülevaatuses nad peavad ise düüsid suuremaks puurima ütle neile igatahes jah mul piirajad peal ja sõidab 48km/ ja kui need suuremaks puurib siis pidi sõidma 55km/h nii et nende puurimisest on ikka natuke kasu kas 70km/h või 75km/h.50ccm kirjutas:Kuulge ei hakand nagu uut teemat tegema.
-
Teema algataja
Aga ma ülevaatuses ei käinud mulle öeldi et õlid värgid võid ise vahetada. Tehniline ülevaatus ja õlide vahetus nende poolt maksaks 300.- + õli.
Ja piirajate eemaldamine lisaks veel 1000.-
Selle pärast ma kysisingi et kas mitte leegitorus ka piirajaid ei ole sest kui on siis nemad sealt seda kyll ei eemalda!
Aga mul sõidab koos kõigi piirajatega veic üle 50km/h.
Ja piirajate eemaldamine lisaks veel 1000.-

Aga mul sõidab koos kõigi piirajatega veic üle 50km/h.
Ainult vahetada...
http://www.zzip.de/zipshop/kymco-tuning ... _50_4t.htm
See on küll saksamaal, aga soomest ma loodan ikka saab.
Maaletoja on seal masco.fi, ehk saab sealt küsida.
Muidu Eestis on renneks.ee ja autoring.ee aga vaevalt et seda saab siin osta.
Asi on kallis ka.
EDIT ei tohi panna open-CDI kui variaatoris on piiraja
muidu lendab kõik laiali
http://www.zzip.de/zipshop/kymco-tuning ... _50_4t.htm
See on küll saksamaal, aga soomest ma loodan ikka saab.
Maaletoja on seal masco.fi, ehk saab sealt küsida.
Muidu Eestis on renneks.ee ja autoring.ee aga vaevalt et seda saab siin osta.
Asi on kallis ka.
EDIT ei tohi panna open-CDI kui variaatoris on piiraja
muidu lendab kõik laiali
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Ära puutu seda puksi üldse!50ccm kirjutas:Sai asi lahti võetud ja uuritud aga äkki keegi oskaks öelda kui palju sellel astmega puksil seda astet peaks lühemaks võtma?
Ehk sai keegi mu segasest jutust aru...
Seda tuleb vahetada täiega.
See puks valmistatakse täpsestusega 0.001 mm ja metall ei mingi tavaline teras.
Kui hakkad ise midagi ehitama (veetorust jne) siis koos variaatoriga saad tappa kogu mootori.
Kaks võimalust
1 Vahetada puks ca 30 eur
2 Vahetada terve variaator tuuningu vastu ca 70 eur
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.