Tahaks vahest mõnele bike vennale sisse kütta.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Tahaks vahest mõnele bike vennale sisse kütta.
Jalutasin lapsega siis x kohas Tallinnas ning üks idioodist bikeri vend tõmbas piirajasse ja ei lasknud ülekäigurajast üle kui poeg käevangus oli.
Kasutasin ka täna ühistransporti üle pika aja ja bussijuht pidi mingi debiiliku pärast pidurdama kes radade vahelt küttis. Jällegi bike mitte chopper. Siinkohal respect cruiserite ja chopperi omanikele. Nemad ei tõmble. Kas tõesti suurema osa bike omaniku garaazides leidub ka rullnoka bemm?
Tellisin omale Yamaha vmaxi mille varsti kätte saan ja olukordade kordumisel olen nõus ise ka reegleid rikkuma, et mõni piiraja vend kätte püüda ja sisse sõita. Vastu pole mõtet hakata kuna olen 193 cm pikk, 115 kg. Olen tegelenud 15 aastat karate ja boxiga ning 10 aastat rammumeest. Mõnda inimest peab ikka sõitlema, et ennast ja teisi ära ei tapaks.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: Tahaks vahest mõnele bike vennale sisse kütta.
Valus teema
http://www.krracing.ee/
-
Teema algataja
sepp kirjutas:istu omale pöial perse!
Mis alustel on motorratturist liiklejal õigus ületada linnasisest piirkiirust pannes jalamehed ohtu samas eirates punast tuld?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
senaator kirjutas:sepp kirjutas:istu omale pöial perse!
Mis alustel on motorratturist liiklejal õigus ületada linnasisest piirkiirust pannes jalamehed ohtu samas eirates punast tuld?
EUROALUSTEL
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
senaator kirjutas:Tellisin omale Yamaha vmaxi ...
Jälle sulas?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Ürita jah oma v-maxi tünniga mõnele bikele järele uhada, loodan et keerad oma uue ja uhke ratta koos egoga ümber posti ning järgmiseks liikuriks tellid H-D logoga seljatoega ratastooli, mille sangas parmu edasi panna, chopperimees ja pärismootorrattur nagu sa oled.
-
- Tsikkel: Duke 690, EC 250, V4R APRC
Pilt siis selline: Euroalustel seisab V-max (sulas ostetud), kõrval pikk karateka senaator pöial per..s ja kuuliauk keres. Kohal on ka rahulolev, just punase alt läbi kimanud bikemees, kes piirajas hoiab...
Puid alla!
Kurat sepa lause on ikka üle prahi Huumori alla panna ei saa ?
Ja teema algatajale ma oskan ka wing-tsuni ,kung fu-d ,taekwontod ja muidu raskeid sõnu.Alati on sinust kuskil kõvem vend.
Ja ära ole nii naiivne oma suhtumisega ..pole ainult mootoratturid need kes vahepeal lolli mängivad. Pigem veendu oma enda ja lapse ohutuses ise!!
Ei õigusta ratturi tegu siiski aga pole mõtet kireda ka kui ise ka väga ei jälgi olukorda.. Pärnus sõitis paraadi ajal buss lihtsalt ronkäigule ette. Minu arust ei sõitnud keegi bussijuhile turpsi.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Senaator ei arvestanud seekord, et herr Chuck Norris on ka olemas!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Tõmbasin baigiga siis x kohas Tallinnas piirajasse ning üks idioodist jalutaja vend kakerdas ülekäigurajal kui poeg käevangus oli. Diagnoosi panin talle kohe ära. Ise.
Kasutasin ka täna ühistransporti üle pika aja ja bussijuht pidi mingi debiiliku pärast pidurdama kes radade vahel nuttis. Jällegi jalutaja vend, mitte chopper. Siinkohal noomitus cruiserite ja chopperi omanikele. Miks nemad üldse ei tõmble?! Ja kas tõesti suurema osa jalutaja vendade kodudes leidub kangeid rahusteid?
Tellisin omale Hajabuusa mille varsti kätte saan, sulas 8K maksan ja olukordade kordumisel olen nõus ise ka reegleid rikkuma, et mõni jalutaja vend kätte püüda ja sisse sõita. Vastu pole mõtet hakata kuna olen 193 cm pikk, 115 kg - rasvumise piiril ülekaalus noh, kehamassiindeks 30.9 Ma ei jõua joosta ju.
Kui olukorrad hakkavad korduma, siis teadke, et olen tegelenud 15 aastat karate ja boxiga ning saanud 10 aastat rammumeest. Ausõna, ja ma ei valeta. Mul kodus on digi box ja autos cd box kui ei usu. 15 aastat tegelend, nahh..
Pärast 10 aastat rammumehe saamist on kõndimine altpoolt natuke valus, aga tuhar on prink. Mõnda inimest peab ikka sõitlema, et ennast ja teisi ära ei tapaks. No siis, kui olukorrad hakkavad korduma. Nii et ma loodan, et olukorrad ei hakka korduma, on selge?!
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Senaator võiks peale teema esimest postitust ka edaspidi sõna võtta! Ei tea kas poeg on nii väike veel, et ei oska valida kellega jalutamas käia? Kui 193 pikkust ja 115 rasvast kolakat näen uue vmaxiga siis vastu ma parem ei hakka
Senaator mida sa siin kraaksud kui nii kõva mees oled siis ütle kihutajale seal ülekäigu rajal mida vaja
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
@ sepp, enam paremini vastata ei saaks. Euroalustel hahahaha
-
Teema algataja
m2ikret kirjutas:Ja teema algatajale ma oskan ka wing-tsuni ,kung fu-d ,taekwontod ja muidu raskeid sõnu.Alati on sinust kuskil kõvem vend.
Siin pole midagi vaielda, m2ikret ongi kõvem vend sest senaator ei oska raskeid sõnu Senaator, kas võttis sõnatuks?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Et Te ka viitsite nende libapostituste peale oma aega raisata
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
senaator kirjutas:...
Kust sa võtad, et ta sind ohtu pani, on sul taadeldud silmamõõt?
Äkki ta tahtis lihtsalt lähedalt oma poega näha.

-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
senaator kirjutas:Tellisin omale Yamaha vmaxi mille varsti kätte saan ja olukordade kordumisel olen nõus ise ka reegleid rikkuma, et mõni piiraja vend kätte püüda ja sisse sõita. Vastu pole mõtet hakata kuna olen 193 cm pikk, 115 kg. Olen tegelenud 15 aastat karate ja boxiga ning 10 aastat rammumeest. .
Valus vend
Aga mul on rahvatantsus kirju vöö
Ja Sepale 12 points
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
Mehed ärge jamage tallinnas on uus korravalvur, vihane muithaitsinkplekkpang karateäss ringi liikumas, baigivennad peaks üldse koopasse peitu pugema
hull rikkur on ka veel takkaotsa 25.aprillil püstitatud teemas, oli tegelasel 2012 Harley Davidson iron 883-e, nüüd juba ostis V-maxi
endiselt panevad muigama sellised naisteka vormis teemapüstitused, loodetavasti on see siiski nali.
a kui kodanik senaator seda tõsiselt mõtleb, siis on see lihtsalt kurb, minu kaastunne omastele
ja mul on ka rahvatantsus lausa mitu erinevat vööd
kontakt nr. +372 52 58 244
-
Teema algataja
Ma olen teemaalustajaga nõus.
Edit: IP aaddressi järgi tulevad postitused vapsee kuskilt Moskva lähistelt Kostroma linnast. Äkki paned kihutavate baigimeeste sihtgruppiga mööda, meil nii kaugele ei kihutada
Jalutan tihti 3 aastase pojaga Tartu linnas, ka ülekäiguradadel. Minu arust on baigimehed väga viisakad olnud. Poiss on väga pettunud, kui baigimees "peale ei keera". Nii et kui kuskil näete isa ja poissi punase nokamütsiga, kes Teile ka vahest lehvitab, siis andke minna !!! (Kuid esmalt jälgige muidugi ohutusreegleid!)
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Ma olen teemaalustajaga nõus.
Edit: IP aaddressi järgi tulevad postitused vapsee kuskilt Moskva lähistelt Kostroma linnast. Äkki paned kihutavate baigimeeste sihtgruppiga mööda, meil nii kaugele ei kihutada
Püüan aru saada, millises küsimuses täpselt sa temaga nõus oled:
- kõigile tuleb anda pasunasse;
- mõnda meest tuled sõidelda;
- euroaluste küsimuses;
- cruiserite ja chopperite küsimuses;
- mõnes muus, teemasse mitte-puutuvas küsimuses;
- suvalise teemaalgataja poolt esitatatva väitega k.a. tulevikus tehtavatega?
Ole kena, täpsusta, äkki saan ka nõus olla või vastu vaielda, enne kui oma punase bike ülekäigurjal või liinibussi eest piirajasse lasen.
-
Teema algataja
Kes eespool mainis, et vmaxiga pole võimalik biket kätte püüa? Linnas ikkagi väga võimalik. Ilmselt puuduvad teadmised vmaxi võimsusest.
Muide jah eile olin Kostroma-s. Töötan venemaal ja sõidan seal palju ringi. Tallinnas oli vahejuhtum hommikul , astusin hiljem lennuki peale.
Ja macintosch miks keegi minuga nõustuda ei tohi? Mad son?
Äkki sinusuguste suhtumise tõttu ongi delfi.ee-s uudised mootorratta õnnetustest? Haruharva kui õnnetusse sattunud ratturi kiirus 50 kmh on.
-
Teema algataja
senaator kirjutas:Kes eespool mainis, et vmaxiga pole võimalik biket kätte püüa? Linnas ikkagi väga võimalik. Ilmselt puuduvad teadmised vmaxi võimsusest.
Ma küll ei maininud seda, aga olen kursis V-Max'i võimsuse ja ka gabariitide ja manööverdamisvõimelisusega. Linnas kaon kui s**t ihust sel eest, maanteel kah. Linnas eriti (peab kordama, äkki ei jõua kohale).
A mul pole riisirakett kah, seega ma vist ei loe
EDIT: Mu enda viimane avarii oli kah 90 pealt. Mis oli ka sel teelõigul max lubatud kiirus. Ei oleks tohtinud vä?
-
Teema algataja
reimps kirjutas:senaator kirjutas:Kes eespool mainis, et vmaxiga pole võimalik biket kätte püüa? Linnas ikkagi väga võimalik. Ilmselt puuduvad teadmised vmaxi võimsusest.
Ma küll ei maininud seda, aga olen kursis V-Max'i võimsuse ja ka gabariitide ja manööverdamisvõimelisusega. Linnas kaon kui s*** ihust sel eest, maanteel kah. Linnas eriti (peab kordama, äkki ei jõua kohale).
A mul pole riisirakett kah, seega ma vist ei loeEDIT: Mu enda viimane avarii oli kah 90 pealt. Mis oli ka sel teelõigul max lubatud kiirus. Ei oleks tohtinud vä?
Parem küsi enda käest mitu korda sa linnas /maanteel kiirust ületanud oled.
-
Teema algataja
Lihtasm on küsida, mitu korda ma ei ole Avariieelne hetk oli üks vähestest
(Olgem ausad, nii see on, meist 100% on kiirust ületanud rohkem kui 1, ei, 10, ei-ei, 1000+ korda.)
Sebrad on ikkagi mu sõbrad. Miks sa lärtsud ja üldistad, kui tegelikult on "hullu panejaid" ikka murdosa, enamik meist kihutab ikka suht kontrollitult.
Seda võiksid ise ka mainida, et mitu korda sa kiirust ületanud oled? Ma pakun, et sa oled autoga +10 mees vähemalt, tsikliga ehk mitte, sulli eest hangitud harrikas on lihtsalt väga heas seisukorras
senaator kirjutas:astusin hiljem lennuki peale.
Kindlasti enda isikliku lennuki Ma kahtlustan, et see olid sina, eelmisel aastal rootsis oma harliii deividsoniga tanklasse sõitis ja peale mootori seiskamist kõrvatroppe kõrvast välja kiskus, kuna sumpsi torud olid tühjad ja lihtsalt ei kannata ilma sõita. Su jutt on küll selline, et see kloun võiksid vabalt sina olla

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004