Prilllid enduro rajale
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 16
- Tsikkel: GasGasFSR450, GasGas ec300
Prilllid enduro rajale
Tere, milliseid prille soovitate enduro rajale, mis on olulised asjad mida vaadata?
Sooviks esialgu ühe paariga hakkama saada
-
- Tsikkel: Duke 690, EC 250, V4R APRC
Re: Prilllid enduro rajale
Terv, topeltklaas ja hea vent võiks olla, näit. nendega:http://bikeman.ee/cross/ajolasit/scott- ... ro-prillid pole enam udusust olnud sõltumata ilmast. Suvel soojaga saab tavalise klaasiga ka hakkama. Aga mina mingi võistleja pole ja võib-olla on targematel veel miskit pakkuda.
Mina olen tavaliste Scottidega hakkama saanud. Kui vähegi liigud, ventileerib Scottil iga klaas. Ei ole ka -15 juures probleemi olnud.
Hoopis olulisem on prilli pehmenduse materjal ja prilli sobivus kiivri ja näoga.
Osadel on ainult svamm - see vettib kiirelt läbi. Mina kasutan 3-kihilise tihendiga prille. Vastu nahka on fliisi taoline materjal.
Scottil oli varemalt mitmes suuruses raame. Klassikaline 89 minule ei sobinud. Ei mahtunud kiivriavasse ning surus ninale liiga.
Scott Voltage (ja Pro Air) oli väga hea. Praegu vist on mudelinimed muutunud.
Topeltklaase pole vaja, kui sa just eriti külmaga ei sõida või meeletu higistaja pole. Või siis eriti aeglaselt sõidad.
Mina Scottil olen Enduros kasutanud võistluste ajal koos rullidega klaasi, millel lindi all on kõrgemad täpid - ei kleebi väiksemat vett kile alla.
Trennide ajal või kuival sõidul kasutan tavalist klaasi ilma rullideta. 1 kile ette ja käib küll.
Prille ostes vaata kohe, kas saad sellele ka varuosi - klaase, kilesid, rulle, rullimehhanisme.
Proovisin ka Smithi ja Progripi, kuid ei meeldinud. Samas osad kasutavad Progripi ja kiidavad.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Põhiline on jah, et võta kiiver kaasa ja proovi oma näo ja kiivriga sobivust ning veendu, et müüjal oleks pidevalt sobivaid kilesid, varuklaase jms. saada, neid läheb ikka vaja.
Ma varemalt Voltagesid sain paarist heast august, mida nüüdseks enam pole.
iibeist ka head hinda enam ei leia.
Varuosi olen vaadanud Bikemanist ja tegelikult raamid on seal ka päris normaalse hinnaga (Scotti mõistes).
Kindlasti on olemas odavamaid prille. Iseasi, kas ka mugavaid.
Enduros pead arvestama, et poolteist tundi peavad järjest ees olema. Ja kui see sul ainuke paar on, siis 5h järjest.
Prillide puhul olen täheldanud suvel, et mida suuremad raamid, seda palavam on sõita. Väiksematel tekib üles pilu, mille kaudu pea rohkem õhku saab.
Kui pilte võrrelda, siis on ülemises osas Voltagel ja Xi-l oluline vahe.
Flatlander kirjutas:Tere, milliseid prille soovitate enduro rajale, mis on olulised asjad mida vaadata?
Sooviks esialgu ühe paariga hakkama saada
Hea valik mõistliku hinnaga on Recoil enduro http://www.jopa.ee/tooted/scott/scott-s ... all-21710/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.