gondli parandus?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
derbigp1

gondli parandus?

Lugemata postitus Postitas derbigp1 »

tervist! kas selline teenus on kusagil olemas nagu gondli parandus? mul derbi gp1 esikondel veits mõrades... uus gondel on peaaegu 2k, niiet oleks vaja ikka korda saada. andke abi!
Kasutaja avatar

Rollerboy
Tsikkel: Unistus Gixser 1000ne

Lugemata postitus Postitas Rollerboy »

Otsi mingi plastiku/spoilerite parandus firma ma endal sain ka nii tehtud :wink:

Teema algataja
derbigp1

palju maksma läks?
Kasutaja avatar

Rollerboy
Tsikkel: Unistus Gixser 1000ne

Lugemata postitus Postitas Rollerboy »

derbigp1 kirjutas:
palju maksma läks?

Mingi 100Kr laks Praod mul olid 3 osal mis tehti klaaskiudega vaiguga jn väga korralikult 8) Kus mudu asub paides on täiesti olemas selline koht

Teema algataja
derbigp1

tallinnas asub.

Teema algataja
craf

Lugemata postitus Postitas craf »

olen kuulnud mingist plastkeevitusest, aga kus see asub tallinnas? :?
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

sulata tinutuskolviga mõlemalt poolt kokku ilusti ja siis hiljem pahteldad ja värvid tuleb kõige odavam :twisted:
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

ats91 kirjutas:
sulata tinutuskolviga mõlemalt poolt kokku ilusti ja siis hiljem pahteldad ja värvid tuleb kõige odavam :twisted:
Odavaim võib tulla, kuid iseasi on see, kaua see püsib. Teades omadest kogemustest (mitte rollerite alal), võin öelda, et see läheb sul peale 1. sõitu uuesti lahti/katki. Sellel ei ole mingit mõtet. Parem on Rollerboy õpetuse järgi toimida. Ära tee seda viga ja hakkad jootekolviga seda parandama. Rikud nii gondli kui raiskad raha. :roll:

Teema algataja
BlueDog

Lugemata postitus Postitas BlueDog »

Too minu kätte ,kvaliteetne töö ,lepime hinna kokku ,asun tartus ,teen ka värvitöid... Tel: 56775845

Teema algataja
Honda95

gondli parandus?

Lugemata postitus Postitas Honda95 »

Endal Oli ka Suht Juppideks...
Isa tegi :lol:
Epo Liimiga kokku marli vms. alla ja v2ikse osa tegi ise
papp ilusti alla ja epo liimiga j2rjest kihid peale
sis lihvis ilusti 2ra ja sis v2rvimisse
ja suht ilus j2i
aru pole kyll saada eriti et ise tehtud oleks:D
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

Metallmootor kirjutas:
ats91 kirjutas:
Odavaim võib tulla, kuid iseasi on see, kaua see püsib. Teades omadest kogemustest (mitte rollerite alal), võin öelda, et see läheb sul peale 1. sõitu uuesti lahti/katki. Sellel ei ole mingit mõtet. Parem on Rollerboy õpetuse järgi toimida. Ära tee seda viga ja hakkad jootekolviga seda parandama. Rikud nii gondli kui raiskad raha. :roll:
mul oli omal ka gondel keskelt pooleks tegin tinutuskolviga ilusti korda ja keegi ei ütle et midagi viga oleks ja olen aasta otsa rallinud ja ei ole ta midagi lahti tuld :twisted:

Teema algataja
Agility 50

Lugemata postitus Postitas Agility 50 »

Metallmootor kirjutas:
mul oli omal ka gondel keskelt pooleks tegin tinutuskolviga ilusti korda ja keegi ei ütle et midagi viga oleks ja olen aasta otsa rallinud ja ei ole ta midagi lahti tuld :twisted:
Kui korralikult teha siis muidugi ei tule ära, tuleb rohkem vaeva näha, sest kui teed 1 mindi töö siis tuleb ta kohe lahti

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

asi on selles miks osadel tulevad kolviga tehtud parandustööd lahti, et nad tõmbavad ainult väikse nn"kilekihi" sinna peale, võib tunduda ilus ja tugev, kuid kohe põrutab lahti, tuleb ikka sulatada sügavalt, siis jääb ka pidama.

Ise tegin ka kolviga, kui kokku sulatasin, puurisin augud ka veel pragude kõrvale ning pärast sidusin traadiga kinni, kui seotud oli siis sulatasin traadi plastiku sisse. Lõpetuseks klaasplast kiudpahtel peale, väike lihv, värv ja korras :wink:

me täna sulatas gondleid kokku oi kui palju veel :twisted:

Kui ise teha ei viitsi, siis peaks selle iga auto värvitöökoda ära tegema.

DerbiPR
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

veereni t2naval on yks selline koht, kus void abi leida, kui linn poolt tulla, siis asub see t2pselt enne raudtee ülesõittu vasakule vaja keerata, seal on suur plats, mingi tankla ja taga paremas otsas on frima, kus void minna ja kysida, sealt saad abi küll usun.
pole paremat kui yamaha

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

seal pidi kogu kupatuse koos värvimisega mingi 2-3k eest saama....kui see on see sama koht.. :)
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650

Teema algataja
contra

Lugemata postitus Postitas contra »

ise parandasin oma gondlid peale "laksu" liimi (EPO) ja pahtliga...kui tahad võin abi pakkuda ja kerge summa eest sulle need ära parandada:)

Teema algataja
Martoq

..

Lugemata postitus Postitas Martoq »

otsa parem poest klaasriiet ja vaiku, võta tinutuskolb, sulata see pragu kinni, siis tee selle prao ümbruses palju täkke, et vaigul haakuda olex kuhugi. ss pane üx kiht vaiku, siis klaasriie ja uuesti vaik ja paremat ei oska tahtagi... mul endal oli spidoka alune plastik nii puru, et pidin enamvähem ise vormima sellest riidest :D aga nyyd priima

Teema algataja
katana

suzuki katana gondel

Lugemata postitus Postitas katana »

palju see klaaskiud riie ja vaik maksta võib,endal oleks kah katanal vaja väike osa ära lappidavend käis karjamaals sellega ja sai jagu,praod sees,aga asja peaks veel saama
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”