gondli parandus?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
gondli parandus?
tervist! kas selline teenus on kusagil olemas nagu gondli parandus? mul derbi gp1 esikondel veits mõrades... uus gondel on peaaegu 2k, niiet oleks vaja ikka korda saada. andke abi!
Otsi mingi plastiku/spoilerite parandus firma ma endal sain ka nii tehtud 

Oman ka uunikumi 1957 a http://www.u-pop.ee/autoline/car/1972/
derbigp1 kirjutas:palju maksma läks?
Mingi 100Kr laks Praod mul olid 3 osal mis tehti klaaskiudega vaiguga jn väga korralikult

Oman ka uunikumi 1957 a http://www.u-pop.ee/autoline/car/1972/
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Odavaim võib tulla, kuid iseasi on see, kaua see püsib. Teades omadest kogemustest (mitte rollerite alal), võin öelda, et see läheb sul peale 1. sõitu uuesti lahti/katki. Sellel ei ole mingit mõtet. Parem on Rollerboy õpetuse järgi toimida. Ära tee seda viga ja hakkad jootekolviga seda parandama. Rikud nii gondli kui raiskad raha.ats91 kirjutas:sulata tinutuskolviga mõlemalt poolt kokku ilusti ja siis hiljem pahteldad ja värvid tuleb kõige odavam

-
Teema algataja
-
Teema algataja
gondli parandus?
Endal Oli ka Suht Juppideks...
Isa tegi
Epo Liimiga kokku marli vms. alla ja v2ikse osa tegi ise
papp ilusti alla ja epo liimiga j2rjest kihid peale
sis lihvis ilusti 2ra ja sis v2rvimisse
ja suht ilus j2i
aru pole kyll saada eriti et ise tehtud oleks:D
Isa tegi

Epo Liimiga kokku marli vms. alla ja v2ikse osa tegi ise
papp ilusti alla ja epo liimiga j2rjest kihid peale
sis lihvis ilusti 2ra ja sis v2rvimisse
ja suht ilus j2i
aru pole kyll saada eriti et ise tehtud oleks:D
mul oli omal ka gondel keskelt pooleks tegin tinutuskolviga ilusti korda ja keegi ei ütle et midagi viga oleks ja olen aasta otsa rallinud ja ei ole ta midagi lahti tuldMetallmootor kirjutas:Odavaim võib tulla, kuid iseasi on see, kaua see püsib. Teades omadest kogemustest (mitte rollerite alal), võin öelda, et see läheb sul peale 1. sõitu uuesti lahti/katki. Sellel ei ole mingit mõtet. Parem on Rollerboy õpetuse järgi toimida. Ära tee seda viga ja hakkad jootekolviga seda parandama. Rikud nii gondli kui raiskad raha.ats91 kirjutas:sulata tinutuskolviga mõlemalt poolt kokku ilusti ja siis hiljem pahteldad ja värvid tuleb kõige odavam

-
Teema algataja
Kui korralikult teha siis muidugi ei tule ära, tuleb rohkem vaeva näha, sest kui teed 1 mindi töö siis tuleb ta kohe lahtiMetallmootor kirjutas:mul oli omal ka gondel keskelt pooleks tegin tinutuskolviga ilusti korda ja keegi ei ütle et midagi viga oleks ja olen aasta otsa rallinud ja ei ole ta midagi lahti tuld
asi on selles miks osadel tulevad kolviga tehtud parandustööd lahti, et nad tõmbavad ainult väikse nn"kilekihi" sinna peale, võib tunduda ilus ja tugev, kuid kohe põrutab lahti, tuleb ikka sulatada sügavalt, siis jääb ka pidama.
Ise tegin ka kolviga, kui kokku sulatasin, puurisin augud ka veel pragude kõrvale ning pärast sidusin traadiga kinni, kui seotud oli siis sulatasin traadi plastiku sisse. Lõpetuseks klaasplast kiudpahtel peale, väike lihv, värv ja korras
me täna sulatas gondleid kokku oi kui palju veel
Kui ise teha ei viitsi, siis peaks selle iga auto värvitöökoda ära tegema.
DerbiPR
Ise tegin ka kolviga, kui kokku sulatasin, puurisin augud ka veel pragude kõrvale ning pärast sidusin traadiga kinni, kui seotud oli siis sulatasin traadi plastiku sisse. Lõpetuseks klaasplast kiudpahtel peale, väike lihv, värv ja korras

me täna sulatas gondleid kokku oi kui palju veel

Kui ise teha ei viitsi, siis peaks selle iga auto värvitöökoda ära tegema.
DerbiPR
-
Teema algataja
-
Teema algataja
..
otsa parem poest klaasriiet ja vaiku, võta tinutuskolb, sulata see pragu kinni, siis tee selle prao ümbruses palju täkke, et vaigul haakuda olex kuhugi. ss pane üx kiht vaiku, siis klaasriie ja uuesti vaik ja paremat ei oska tahtagi... mul endal oli spidoka alune plastik nii puru, et pidin enamvähem ise vormima sellest riidest
aga nyyd priima

-
Teema algataja
suzuki katana gondel
palju see klaaskiud riie ja vaik maksta võib,endal oleks kah katanal vaja väike osa ära lappidavend käis karjamaals sellega ja sai jagu,praod sees,aga asja peaks veel saama
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.