paagi vahetus,Ei käivitu (KORRAS)
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
paagi vahetus,Ei käivitu (KORRAS)
Vahetasin rattal paagi ära ja enam ei käivitu.Võtsin bensu pumba välja ja panin teise paaki.Rohkem ei näppinud midagi.Ratas seisis nädala ilma paagita.Bensu pump töötab süüte sisse keeramisel ja kõik väliselt ok.Proovisin pikalt käivitada vist4x siis aku tühi,laadisin ära ja proovisin uuesti,ei midagi.Kuuaega tagasi vahetasin õli käivitu väga hästi. Kes oskab nõu anda? 2003.a.R1
Re: paagi vahetus,Ei käivitu
Vaheta paagi külge minevad pistikud omavahel ära. Enne käivitamist jälgi alati mida teeb kütuse näidik ja kas kütuse pump käivitub hetkeks. Sa pole esimene ega viimane kes sama murega pöördub
Miks ma pistikud ära peaks vahetama kui sai samamoodi tagasi pandud,bensu pump töötab ikka pikemalt kui korraks,nii nagu enne.Näidik ei näita midagi süüte sisse keeramisel lähevad kõik tuled korraks põlema ja kustuvad siis ära.Aga ega see pistikute vahetamine tükki küljest ei võta,proovin.
Kui nii ütled. Eks siis kruvi mõni küünal maha ja vaata mis nägu on. Korduvate niisama käivitamistega teed karuteene küünaldele, mis lõpuks lambist enam ei tööta. Akule võiksid lisakaablid järgi panna, kui pingelang on liiga suur ei piisa enam kütuse pumbale rõhu üleslöömiseks.
Endal tuli ka täna selline probleem ette. Paaki ei vahetanud aga muidu pea sama. Mul oli gaasitross kinni jäänud ja millegipärast ka tooreklapi tross. Lõpuks sain need liikuma, aga käivitamisel sama, vahel teeb ühe põksu teatud toore asendis ja ei midagi. Üritan kütuse välja vahetada ja vaatab ka küünlad üle.
PS. pesin õlitasin õhufiltri. Sellest ikka midagi olla ei saa?
Commix kirjutas:PS. pesin õlitasin õhufiltri. Sellest ikka midagi olla ei saa?
Saab küll. Kui võimalik pane pill enne tööle ja siis õlitatud õhufilter külge või käivitades hoia gaasi rohkem peal.
Vaatasin kõik uuesti üle.Voolikud, pistikud korras Ainult küünlaid ei näppinud veel. Kas on reaalne et küünaldega seistes midagi juhtub? Kuuaega tagasi õlivahetusel ju töötas.Võibolla pole paagivahetusega midagi pistmist.Enne paagivahetust ei proovind käivitada,võibolla poleks juba siis läinud.Mina pole muidugi sellel rattal küünlaid vahetanud.Samad küünlad vähemalt 4a.
Vaevalt, et küünalde endiga midagi just juhtus. Küünalde
eemaldamisel saad aimu, kas säde olemas ja,
kas kütus silindrisse jõuab (küünal märg/kuiv).
kui küünlad märjad, siis ka ei taha tavaliselt käivituda, Märjad võivad nad olla, sest säde liiga nõrk või silinder üle ujutanud liiga rohke/rikka seguga. aidata võib uued küünlad või vanade kuivatamine/kuivaks põletamine gaasipliidil või mõne põletiga(ettevaatamatul kuumutamisel võib küünla rikkuda). kui aga sädet pole, siis võib tegemist olla kas vigase küünlaga võib ka viga kusagil sügavamal elektrisüsteemis olla
Re: paagi vahetus,Ei käivitu (KORRAS)
Kontrollisin sädet,olemas!võtsin mootori küljest bensu vooliku lahti umbes polnud pump pumpas ilusti kütte läbi.kontrollisin kõik pistikud üle,kõik kinni.Lappasin ratta kokku ja mõtlesin et viin targemate meeste juurde remonti.Siis mõtlesin et ainus mida pole proovind on uus küte.Panin 5l sisse ja käivitus hetkega.
Poleks elus uskunud et kütte viga.Aga ju siis selle välja imemise ja tagasi valamisega aurustus sealt nii mõndagi välja.Soovitus,tehke ikka esimesena lihtsamad asjad ära,mitte vastupidi nagu mina!
ain30 kirjutas:Siis mõtlesin et ainus mida pole proovind on uus küte.Panin 5l sisse ja käivitus hetkega.
![]()
Poleks elus uskunud et kütte viga.Aga ju siis selle välja imemise ja tagasi valamisega aurustus sealt nii mõndagi välja.Soovitus,tehke ikka esimesena lihtsamad asjad ära,mitte vastupidi nagu mina!
Teen vist esimese asjana kütuse vahetuse
hmm, mis kummalise küttega te sõidate või omi rattaid ületalve peate ja kust seda saab? või on uuemad rattad nii pirtsakad? endal xt 94 ja transalp 91 aastanumbriga... sügisel kui novembris kuuri ajasin, tankisin täis, tõstsin pakkude otsa ja kruttisin akud maha. Nüüd siis vastupidi, pukilt alla, aku peale ja .... igatahes seltsimehed, mõlemad pillid esimesest nupuvajutusest käivitusid.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Mina sõidan 98 ga ja ostan statoilist.Nagu eespool kirjutasin siis kuuaega tagasi läks kohe käima.ja varasematel aastatel ka.Aga vot nüüd ei läinud! Ja uue bensu ostsin ka statoilist.
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
sama siin, ja saan seisab mul praktiliselt 10 kuud ja käivitub 1 või 2 tõmbega
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
ain30 kirjutas:uus küte. Panin 5l sisse ja käivitus hetkega.
Täpsustame - valasid paaki niisama 5l peale, või lasid karpad tühjaks ja täitsid uue bensuga? Esimesel juhul ei olnud bensiiniprobleem...
Täpsustan.Küünlad maha,säde oli. Võtsin mootori küljest bens.vooliku lahti,ühendasin niisama paagi külge süüte sissekeeramisel bens. tuli järelikult voolik umbes polnud pistikud paagi all näppisin kõik üle.Kuna ise rohkem midagi teha ei osanud panin kõik voolikud ja klambrid kokku nagu peab.Proovisin uuesti käiata 2x lasin ei midagi.Siis käisin tõin uue bensiini.Paak päris tilgatum ei olnud sest voolikut lahti võttes bensu jooksis.See et bensu liiga vähe oli on välistatud sest enne seda kui nädalavahetusel teistkorda pumba paagist välja võtsin oli paagis umbes10l bensu.Pärast enam tagasi ei pannud,polnud mõtet.Mina ei oska ise küll muud pakkuda kui bensiin.Aga mul vähe kogemusi ka.Sellepärast jäi ka uue bensiini proovimine viimaseks sest mis temaga seal ühe talvega ikka juhtub?Kunagi varem pole ju midagi juhtunud.Ja mootor on pritsung
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.