Siin hakkab see suur miinus välja tulema (dok) Mul kõik olemas nii ,et ma võtan rahulikult seda värki aga 600 kr (arvelevõtmisele) suht krõbe (kui bike kõrval võrrelda)Rolleril peaks odavam olema.Bikedega ühte hinda maksta rolluga ohh poose moi
kui ilma paberiteta ei sa registreerida, siis jääb minu masin kyll illegaalseks...tglt on võimalus ka paberid teha, isa vähemalt rääkis nii, ta tegi enda paadile ka mille doke ei olnud, kirjutati uued paberid välja talle
kui ilma paberiteta ei sa registreerida, siis jääb minu masin kyll illegaalseks...tglt on võimalus ka paberid teha, isa vähemalt rääkis nii, ta tegi enda paadile ka mille doke ei olnud, kirjutati uued paberid välja talle
Selleks tuleb ikkagi kuidagi ära tõestada, et see masin kuulub sinule ja siis nad hakkavad asja ajama alles..
arkis on arvele võtmine 2kki 1300 krooni v + vaja veel kindlustus jne, aga siis on rolleri pull läbi hakatakse raudselt kontrollima ka arvan kiirus jne kõik läheb arvesse
Aga kas on sul seda võimalik uurida kust ja mis nipiga saab neid doke...Tänud!!!
dokumente peaks ka nii saama kui sa ütled et leidsid prügimäelt rolleri taastasid ära ja tahad nüüd dokumente saada vähemalt vene aegsete tsiklitega millel pabereid ei ole tehakse nii
tahaksin teada tõesti kust see info pärineb, andke keegi adre vähemalt....
ja seda et kui ma ostsin rolleri kasutatud ja see lähen yle 45km/h siis ma pean sellele piirajad peale panema ve(või ma ei tohigi osta endale kasutatud rollerit)
kirjeldage ka mihukesed need rolleri dokumendid välja...
tahaksin teada tõesti kust see info pärineb, andke keegi adre vähemalt....
ja seda et kui ma ostsin rolleri kasutatud ja see lähen yle 45km/h siis ma pean sellele piirajad peale panema ve(või ma ei tohigi osta endale kasutatud rollerit)
kirjeldage ka mihukesed need rolleri dokumendid välja...
Seda 45km/h piiri nad kontrolli, kui just kiirust et ületa.
Selleks tuleb ikkagi kuidagi ära tõestada, et see masin kuulub sinule ja siis nad hakkavad asja ajama alles..
kui see on kuskilt välis riigist ostetud siis enamus riikidega on ARK-il mingi yhendus selle kohta kas see masin on kadunuks kuulutatud kui ei ole siis neil ei tohiks alust olla eriti jamama hakkata muidugi mine lolle tea