Biker24 motokaubamaja suhtumine klienti
Moderaator: Moded
Biker24 motokaubamaja suhtumine klienti
Tere
Mind ajendas siia teemat looma vaid seik, et kolmas lubadus Biker24 kollektiivil minuga ühendust võtta ja probleemile lahendus leida jäi tänagi tulemata. Minu meelest näitab see arglikkust ja hoolimatust, stiilis "ah ehk tüdineb ja jätab meid rahule".
Aga asja juurde. Kasutasin kevadel ettevõtte rehvivahetusteenust - nelja rehvi täisvahetus. Sõitsin pikka aega linnas, aga kui kord maanteele jõudsin tundsin roolis vibreerimist. Järeldasin, et ehk on see põhjustatud teekatte profiilist, piduriketastest või uutest rehvidest - tont seda teab.
Kaks-kolm nädalat tagasi otsustasin enne uut pikemat väljasõitu igaks-juhuks teepeale jäävast Vianorist läbi astuda, et rooli vibreerimisele mingi seletus leida. Ning mis selgus - kõik neli velge tasakaalust väljas. Lasin uuesti tasakaalustada ning probleem kadus. Loomulikult helistasin kohe ka Biker24 kontakttelefonile ja rääkisin juhtunust, sest nemad ju viimati mul rehve vahetasid ning palusin mulle kompenseerida Vianori arve või leida alternatiivlahendus. Vastuseks tuli vaid hulga enesekaitseküsimusi: kust me teame, et te vahepeal mujal vahetuses pole äkki käinud? Kas sellest juba liiga palju aega möödas pole, oleksite pidanud kohe meie poole pöörduma? Jne.
Mina leian, et Biker24 kollektiivi kehvalt tehtud tööd ei peaks mina enda vahenditest parandama ja nõuan ka nendepoolset mõistmist, mitte pea liiva alla peitmist ja kliendi süüdistamist.
Re: Biker24 motokaubamaja suhtumine klienti
Kõiges on sul õigus, aga esmalt oleksid ju võinud siiski pöörduda biker24 poole murega, et vibra sees.
Usun et poisid oleks asja tasakaalu pannud ja probleemi poleks
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Sebastian kirjutas:...Sõitsin pikka aega linnas......
Rohkem polegi vaja öelda.
Kas sa arvad, et veljed tasakaalustatakse ja siis nad kestavad kuni järgmise rehvivahetuseni?
Tasakaalustamisele pikemat garantiid tahta, no kuule Iseenesest mõistetav, et juba nädala aja pärast võib töökoda pikalt saata, sind ei saadetud pikalt, nii et sul läks isegi hästi
Sa imestad, et sul lähevad rehvid kergelt tasakaalust välja peale pikemat sõitu, kui mul piisab 5km siin ****ses linnas sõita nii, et kõik 4 velge kõverad.
huvitav ma kuulen küll esimest korda, et linnas sõitmisest lähevad tasakaalustatud veljed nii tasakaalust välja, et maanteel tuntav vibra rooli tuleb. Pole mul ei rattaga ega autoga kunagi midagi sellist juhtund. Võib olla läheb tõesti ajapikku vähekene tasakaalust välja kuna rehv kulub või lendab kogemata mõni raskus minema aga 4 rehvi tasakaalust välja ja tuntav vibra roolis. Seletus see on normaalne...no ma ei tea
Piipz kirjutas:Sebastian kirjutas:...Sõitsin pikka aega linnas......
Kas sa arvad, et veljed tasakaalustatakse ja siis nad kestavad kuni järgmise rehvivahetuseni?
Tasakaalustamisele pikemat garantiid tahta, no kuuleIseenesest mõistetav, et juba nädala aja pärast võib töökoda pikalt saata, sind ei saadetud pikalt, nii et sul läks isegi hästi
Sa imestad, et sul lähevad rehvid kergelt tasakaalust välja peale pikemat sõitu, kui mul piisab 5km siin ****ses linnas sõita nii, et kõik 4 velge kõverad.
Kui Vianor need rattad ära tasakaalustas ega öelnud, et veljed oleks kõverad, siis järelikult nad seda ka ei olnud
Üldjuhul kestab rataste tasakaalustus kuni järgmise rehvivahetuseni. Kõik neli ratast ei saa kohe kindlasti tasakaalust välja minna.
Teisalt, aga...
Oleksid esmalt pidanud ikka samasse kohta oma probleemiga pöörduma või siis enne mujal tasakaalustamist Biker24 töötajatega kokkuleppele jõudma probleemi lahendamise osas.
Lihtsalt minna ja teise firma arvega neil nina all vehkida ei ole just kõige parem viis probleemist teavitamiseks ja lahenduse otsimiseks.
Aga see on pelgalt minu arvamus, mis mina sellest autondusest ikka jagan
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Neil võib see vurr peetis ka olla sest ma ostsin esimeste lumedega sealt autole ette uued M+S rehvid ja need olid 110 juures kah tasakaalust väljas.Aga kuna talvel väga palju just nii ei põleta siis polnud enam nagu meeleski.90+-10 olid OK.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
need dünaamilised tasakaalustajad panevad pange kah...
mul autol üks velg natuke liiga kannatada saanud ja tasakaalustades ühes asendis masin ütles ok aga vahetaja ütles, peaks teises asendis ka proovima, nii igaks juhuks
veerand ringi edasi ja tglt polnudki nii tasakaalus nagu masin väitis
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Üks asi, mille peale veel tasuks mõelda. Kas sa veljed puhtaks pesid/lasid pesta enne rehvivahetust?
Talve jooksul koguneb teinekord sinna korralik kivikõva taak külge, mis lõpuks laieli pudenedes kohe tasakaalustuse tuksi keeravad.
macintosh kirjutas:Üks asi, mille peale veel tasuks mõelda. Kas sa rehvid puhtaks pesid/lasid pesta enne rehvivahetust?
Talve jooksul koguneb teinekord sinna korralik kivikõva taak külge, mis lõpuks laieli pudenedes kohe tasakaalustuse tuksi keeravad.
pole veel kuulnud, et peaks rehvid puhtaks pesema enne töökoja külastamist
rinx85 kirjutas:macintosh kirjutas:Üks asi, mille peale veel tasuks mõelda. Kas sa rehvid puhtaks pesid/lasid pesta enne rehvivahetust?
Talve jooksul koguneb teinekord sinna korralik kivikõva taak külge, mis lõpuks laieli pudenedes kohe tasakaalustuse tuksi keeravad.pole veel kuulnud, et peaks rehvid puhtaks pesema enne töökoja külastamist
Pidas silmas velgesi vast. Mina olen kunagi maal rehvivahetusele minnes pool tundi kruusa tolmu ja muud talvejura pidanud sealt veljevahelt välja koukima, enne kui mees vaevaks võttis ära vahetada Ja mina olen sõitnud rehvid kandiliseks kuskil nädal peale vahetust. Löökaugust läbi ja asi valmis. Pidin ka uuesti laskma tasakaalustada.
Teemakohast:
Nagu eelnevalt mainitud on...enne teises kohas vahetust oleks pidanud ikka Biker24'jale helistama. Kui asi juba teises ettevõttes lahendatud, siis ei ole neil mingit kohustust sind isegi ära kuulata.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
rinx85 kirjutas:pole veel kuulnud, et peaks rehvid puhtaks pesema enne töökoja külastamist
Jah, õige pidasin velgi silmas aga kirjutasin kogemata "rehvid". Aga targa inimesena said sa sellest ju isegi aru.
Aga kui hoopis "head sõbrad" maksid kätte ja kookisid sul tasakaalustustina küljest salamahti? Või sul pole vaenlasi?
Igatepidi kahe otsaga asi see siin..
Veljed lasin puhtaks pesta nende enda graanulpesus. Kui Biker24 tasakaalustusvõll ei ole kalibreeritud või muudmoodi näitab mööda numbreid, siis oli tagantjärele mõeldes ainuõige need mujal tasakaalu lasta panna. Biker24 aparaat oleks ka minu tasakaalust väljas velgede kohta öelnud OK, nagu eeldatavalt ka rehvivahetuse käigus näitas.
Ei ole vaenlasi. Teiseks kas mitte lahtikoogitud tina ei peaks liimijälgi maha jätma?
Teemaalgatajal on õigus. Osaliselt. Pöördunuks teemaalgataja teenuse pakkuja poole ja alles peale teenuse pakkuja ignorantset suhtumist mujale, olnuks teemaalgatajal 99% õigus.
Kuid olukorras kus peale puuduse avastamist on sõidukit mingi aja jooksul ekspluateeritud ja siis mujale kui teenusepakkuja poole pöördutud, ei näe ma ühtegi põhjust, miks teenusepakkuja peaks midagi kompenseerima. Üks kõik mida teenusepakkuja pakub peale sõbraliku naeratuse on juba selge heatahte märk.
Sõnaga - asju tuleb ajada õigesti ja õiges järjekorras.
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Ma ei oska muud kommenteerida, kui olen seal kolmel korral lasknud täis teenusega rehvid velgedele panna. Ühed talvekad olid tasakaalus hooaja, siis läksid suvekad asemele ülejäänud kaks jooksu on siiani tasakaalus.
Aga Tartsi suust tuleb nagu alati puhast kulda.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Sebastian kirjutas:Kaks-kolm nädalat tagasi otsustasin enne uut pikemat väljasõitu igaks-juhuks teepeale jäävast Vianorist läbi astuda, et rooli vibreerimisele mingi seletus leida. Ning mis selgus - kõik neli velge tasakaalust väljas
Ma ei mõista, mis siis Vianoris selgus, kas:
a) veljed olid tasakaalustamata jäetud
b) veljed olid valesti tasakaalustatud
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Villu Reiljan ütleks kogu selle teema kohta, et tegemist on kallutatud jõududega.
Sõitsin pikka aega linnas.
Mõtetu asi mille üle siin vaielda. Selles sa oled küll ise süüdi et rattad tasakaalust väljas. Vaata millised meie teed ja tänavad enamjaolt on. Oleks võinud ju kohe peale rehvivahetust maanteele proovisõidule minna ja kui siis oleks midagi vibranud siis oleks olnud põhjust ka kiunuda, mitte tükk aega hiljem. Ja üleüldse mingeid bling-bling hiina velgi peabki iga paari kuu tagant tasakaalustama aga ma ei tea võib-olla sul on korralikud veljed.
-
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
Piipz kirjutas:Sebastian kirjutas:...Sõitsin pikka aega linnas......
Black Eagle kirjutas:Sõitsin pikka aega linnas.
Mõtetu asi mille üle siin vaielda. Selles sa oled küll ise süüdi et rattad tasakaalust väljas.
Andke andeks mehed. Mul on ka näppude vahelt jooksnud läbi sada-paarsada jooksu rehvivahetust. Aga siukest möga annab ikka kommenteerida.
See, et mees teise kohta läks ja pärast õigust nõuab on nii ja naa teema. Oma maine puhtana hoidmise eest võiks ju hädise kompensatsiooni teha.
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
Mul on korra olnd juhus kus juhipoolsetel ratastel kadusid need tinad nädalaga lihtsalt ulmeliselt ära ja hakkas ka maanteel vibrama aga ma ise olin juures kui need pandi st algul olid tasakaalus ilusti. Läksin tagasi samasse kohta ja töömees vaatas suurte silmadega velgi kus polnud liimi jusugi järel tasakaaludest seega alati ei pruugi jääda mingit liimijälge ja vb sattus kehv tina vms... Minul pandi toona uuesti tasakaalu niisama aga selguse huvides olgu öeldud et see oli Viljandis mitte biker24-ga seotud. Lihtsalt variant et samamoodi kehva liimiga tina jehhat teinud vms...
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
Aga Tartsi suust tuleb nagu alati puhast kulda.[/quote]
Üldiselt nagu tuleb,aga kas see alati nii on Seda ei tea vist keegi
http://www.revemont.eu/
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Misasja? Meie raha tagasi garantii ja kõikidele asjadele garantii on juba sada aastat vana teema, pole vist inimest kes seda ei tea. Kui midagi ei sobi või on valesti või misiganes mure siis tuleb siia ja teeme ümber, maksame kinni jne. Pljaa no mis siin keerulist on? Igasugu asju võib juhtuda aga kui ma Vivast ostan perses rösteri siis ma ei lähe seda OnOffi tagasi viima... joppantoonio
tramm66 kirjutas:Vivast ostan perses rösteri siis ma ei lähe seda OnOffi tagasi viima... joppantoonio
+1
Tere
Tallinas saab rattad ise seda soovimata tasakaalust välja väga ruttu peale tasakaalustamist. Eriti veel kehvade plekkvelgedega, nagu peugot 206-l või mingite tontteab valukatega. Lõpptulemus oli uued veljed. Linnas ei saanud aru et miski jama, aga iga päev koju ja tagasi kokku 100 km. Ja meil läks pea nädal, et saada jagu mis viga on, et niikui Tallinn Tartu sile maantee autol vibra sees. Siiber oli lõpuks. Uued veljed, aga point oligi et hommikul tasakaalu kõi nagu ok ja proovisõit maanteel ja ok ja linnas sõitsin ka igapäev ca 50-100km ja õhtul koju minnes vibra sees autos.
Ja kui oleks läinud esinduse asemel ka kuskile kummiposti ja siis esindusse et jama tegite, siis ei saa aru. Mina saadaks sellise kliendi kohe viisakalt pikalt. Ei tunne biker24 kodanikke ja ei tegele rehvivahetusega.
andrias kirjutas:Oma maine puhtana hoidmise eest võiks ju hädise kompensatsiooni teha.
Esimeses postituses kirjeldatud loo põhjal kompeka maksmine viiks pigem mainet alla kuna näitaks seda, et töö tegija pole ise ka oma töö kvaliteedis kindel.
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Mõttetu jauramine, ise oled loll, et kohe ei läinud asja uurima. Kustutage see teema ära või pange kinni.
Juriidlisest küljest:
Tarbijakaitseseadus:
§ 19. Kaebuse esitamine kauplejale
(1) Tarbija võib lepingu rikkumisest tuleneva kaebuse esitada kauplejale mis tahes vormis. Tarbija võib esitada kaebuse ise või esindaja kaudu.
(2) Tarbija ja kaupleja vaheline vaidlus lahendatakse võimaluse korral tarbija ja kaupleja kokkuleppel.
Mis on avalikul foorumil selle asjaga pistmist? Kuidas see kisa siin põhjendatud on?
(6) Kaupleja on kohustatud tarbija kirjalikult või kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis esitatud kaebuse läbi vaatama selle saamisest alates 15 päeva jooksul ning teavitama tarbijat kaebuse võimalikust lahendusest. Kui selle aja jooksul ei ole võimalik kaebust lahendada, on kaupleja kohustatud viivitust põhjendama ning tarbijat sellest kirjalikult teavitama, määrates uue mõistliku tähtaja.
Teema pealkiri on Biker24 suhtumine klienti. Seadus annab aega 15 päeva kaebusega tegelemiseks. Saan aru, et Biker24 on hoopis kiiremini reageerinud? See näitab ju vägagi kliendikeskset suhtumist. Kes vähegi mingi klienditeenindusettevõttega kunagi tegelenud, saab väga hästi aru, et teatud hetkedel on tegemist rohkem kui üle pea ja, et 5 minutiga tagasi ei helistata, isegi kui seda lubati, on vahel lihtsalt paratamatus.
§ 21. Tarbija õigus nõuda kaitset
Kui kaupleja on keeldunud tarbija kaebust lahendamast või tarbija ei ole nõus kaupleja pakutud lahendusega ja leiab, et on rikutud tema õigusi või kahjustatud tema huve, võib tarbija esitada kaebuse sellekohaseid vaidlusi lahendavale isikule või institutsioonile, tarbijakaebuste komisjonile Tarbijakaitseameti kaudu või kohtule. Tarbija võib esitada kaebuse ise või esindaja kaudu.
Vot siin on koht, kuhu kisama minna foorumi asemel. Aga võin juba ette öelda, et antud kaasuse kaotad.
Nõue kompenseerida midagi kolmanda, liiatigi konkureeriva teenusepakkuja arve alusel, ei ole põhjendatud, kuna faktiliselt ei ole võimalik antud kulu tekkimist Biker24 süül tõestada. Seega mõistlikuim lahendus on see teema siin korstnasse kirjutada ja teha edaspidiseks omad järeldused. Kui küsida tohib, kui palju see 4 ratta tasakaalustamine siis Vianoris maksma läks, 20 €?
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running
Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Biker24 reageering arvepeale:
2)kui sa siin kõvahäälega kired siis oleks kogu tõde ilus siin paljastada.(kaua aega ringi sõitsid ennem kui vianori läksid, palju siis arve esitati sealt jne)
Sebastian kirjutas:Kaks-kolm nädalat tagasi otsustasin enne uut pikemat väljasõitu igaks-juhuks teepeale jäävast Vianorist läbi astuda, et rooli vibreerimisele mingi seletus leida. Ning mis selgus - kõik neli velge tasakaalust väljas. Lasin uuesti tasakaalustada ning probleem kadus. Loomulikult helistasin kohe ka Biker24 kontakttelefonile ja rääkisin juhtunust, sest nemad ju viimati mul rehve vahetasid ning palusin mulle kompenseerida Vianori arve või leida alternatiivlahendus.
Ei taha küll tänitada, aga kas Biker24 inimestega kooskõlastasid enne Vianori minekut ja said neilt nõusoleku, et nemad hüvitavad teise firma arve? Ilmselt mitte, muidu seda teemat siin ei oleks.
Ma usun, et kui oleksid oma muret neile kurtnud, oleksid nad tasuta üle tasakaalustanud.