Kas keegi eile hommikul sõitis tsikkliga Tallinnas?Oli libe?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
RookieSuzuki
Tsikkel: Suzuki Marauder VZ800

Kas keegi eile hommikul sõitis tsikkliga Tallinnas?Oli libe?

Lugemata postitus Postitas RookieSuzuki »

Eile ja täna Tallinnas minu päikesepaisteline ilm aga hommikul on veidi külm. Mul hetkel näitab 0 kraadi ringis. Mul on hooldusesse aeg kinni pandud täna hommikul aga natuke kardan et väga libe võib olla. Teekate tundub muidu kuiv olevat Tallinnas. Eile hommikul oli samasugune ilm, kas keegi sõitis ka tsikkliga? oli väga libe?

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Re: Kas keegi eile hommikul sõitis tsikkliga Tallinnas?Oli l

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Enamus kohtades teekate kuiv, sõida ettevaatlikult lihtsalt.

Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas Bandit »

Libe pole, aga soolane on

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Kasutaja avatar

erkop
Tsikkel: Versys

Lugemata postitus Postitas erkop »

Maanteed ka soolased?

Kasutaja avatar

Bandit
Mode

No asfalt on valge jah. Eelmisest nädalast kroomil mullid sees. Teisisõnu, kiirustasin liialt.

Teema algataja
RookieSuzuki
Tsikkel: Suzuki Marauder VZ800

Lugemata postitus Postitas RookieSuzuki »

Sõit tehtud, polnud libe midagi. Näpudel oli ainult natukene külm :)

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

kuule jbob, kui sul sellest ühest sõidust tekivad mullid kroomi sisse, siis on need seal juba kaua varem olnud.
ära aja paska...

aga üldiselt, hoidke nüüd ennast tagasi. kätel ja muudel kehaosadel võib külm olla aga ma olen kindel, et teil pole all mingeid superrehve, mis soojenevad ülikiiresti ja saavutavad oma optimaalsed töötulemused. lisaks veel ka must jää kohati.
mitte et mul siiralt pohhui poleks, kas te sõidate ennast vigaseks aga kahju on idiootide suurenevast kogusest liikluses. iga asi omal ajal. ei saa nii mootorrattur olla, et kui kipitama hakkab, siis kohe lähed paugutama...

Kasutaja avatar

Bandit
Mode

Credo kirjutas:

kuule jbob, kui sul sellest ühest sõidust tekivad mullid kroomi sisse, siis on need seal juba kaua varem olnud.
ära aja paska...

kle 2 nädalat sõitu ja sellest piisas et plastikdetailile mis on kroomitud mullid sisse ajada.
ma ju tunnen oma ratast, enne seda pesin ju kõik detailid eraldi puhtaks.

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Credo kirjutas:

iga asi omal ajal. ei saa nii mootorrattur olla, et kui kipitama hakkab, siis kohe lähed paugutama...

+1
kohe kahju lugeda, kuidas inimesed juba libeduse pärast külge maha pannud ja õmblusi saaaud...Väheke kannatada, tuleb pikem hooaeg :bsmile:

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Credo

jbob kirjutas:

kle 2 nädalat sõitu ja sellest piisas et plastikdetailile mis on kroomitud mullid sisse ajada.
ma ju tunnen oma ratast, enne seda pesin ju kõik detailid eraldi puhtaks.

yeah, right... ja minu auto, millel iluvõre kroomitud plast hakkas ka ootamatult nädal tagasi äärest kobrutama, on tingitud eriti õelast soolast tänavatel, mis on just see aasta maha pandud.
pigem see madanes kusagil all ja peal ja igal pool ja nüüd lihtsalt lõi lahti.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Credo kirjutas:

ära aja paska...

mitte et mul siiralt pohhui poleks, kas te sõidate ennast vigaseks aga kahju on idiootide suurenevast kogusest liikluses. iga asi omal ajal. ei saa nii mootorrattur olla, et kui kipitama hakkab, siis kohe lähed paugutama...

Kuule Mati Aednurm, ma saan aru, et jbob peksab segast - kõik ei saa ju alati olla nii targad ja ilused kui sina - aga kas on mingi
karjuv vajadus möödakäijatele lihstalt igaks juhuks verbaalselt pasunasse anda, kui nad on sinust aeglasemad, koledamad või rumalamad?

Õela negatiivse pasa laotamist siinses foorumis pole lugejad ära teeninud, kui sul on selleks füüsiline vajadus siis leia palun mõni teine väljund.
Toredat päeva sullegi.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Lugemata postitus Postitas Antik »

kuulge mehed, teema algatajal oli mure, kas on liiga libe, et ratas kokkulepitud ajaks hooldusesse viia... mida te jahute siin oma kobrutavast kroomist või liiga vara alustatud hooajast?!

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)

Credo

härra makintosh võib nüüd oma aluspüksid veidi allapoole tõmmata, sest ilmselgelt pigistab.
ja teiseks kui tahad isiklikuks minna, siis helista ja kurda oma ihuhädad ära, saan äkki veterinaari soovitada. siin foorumis olen ma endiselt fooruminime all.

teemasse minnes : aga libe on veel. kannata. ei juhtu midagi kui teed selle nädala kaks hiljem.

Kasutaja avatar

Kri§to

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Kui kõik tuurid maha keeravad, siis teema algatajal juba ratas hoolduses ja vaid veidikene külmetavate näpuotste hinnaga :D :D :D :D

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Maanteele lähete, siis uurige ikka ilmaennustust hoolikalt enne.
Eile lõuna ajal Tartus tagasi Tallinasse sõitma hakates oli Tartus ilus ilma ja päike paistis, Mäekülas oli täielik lumepurgaa, Tallinnas jälle kõik kena. Hea et talverehvid autol veel all olid.

Kasutaja avatar

ert

Lugemata postitus Postitas ert »

mx77 kirjutas:

Maanteele lähete, siis uurige ikka ilmaennustust hoolikalt enne.
Eile lõuna ajal Tartus tagasi Tallinasse sõitma hakates oli Tartus ilus ilma ja päike paistis, Mäekülas oli täielik lumepurgaa, Tallinnas jälle kõik kena. Hea et talverehvid autol veel all olid.

Lisaks tasub olla ettevaatlik just eilse ja tänase laadse ilmaga, kus päike küll paistab, asfalt paistab kuiv, kuid külm tuul võib sillapealse või puude varjus õrna niiskuse kihi/vee ära jäätada ja ongi jää/härmatis maas ning enne kui silma jõuad pilgutada, freesid juba hammastega asfalti. Samamoodi võib õhtuse kiire temperatuuri kukkumisega tekkida asfaltile härmatise kiht.

Et olge ettevaatlikud! Reaalsuses kipuvad õnnetused juhtuma nii kiiresti, et ei jõua ohust arugi saada.

Kasutaja avatar

svenzik
Tsikkel: Honda Hornet

Lugemata postitus Postitas svenzik »

ABS - 8 elu 9-st alles
Kasutaja avatar

erkop

Teemaalgatajal küll asi lahendatud, kuid siiski pean mainima, et lisaks jääle on ka tolm ülilibe. Pirita teel tekkis päris ohtlik olukord pidurdades, tahtis alt ära kaduda. Õnneks oli põhirõhk tagapiduril, esimese puhul oleks ratas juba remondikoha ukse taga (heal juhul).

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Algsest teemast tsipa mööda, aga ehk juhtub mõni kevade kuulutamist plaaniv tegelane lugema ja kasu saama..

Teel olev sodi libeduse järjekorras, kui arvestada isiklikke kogemusi bike tüüpi ratta seljas. Nimekiri ei pretendeeri absoluutsele tõele:

1. Sügisesed poolkõdunenud lehed
  2. killustik asfaldil
  3. suvaline porine teekate (linnas kipub olema kevadeti ja sügiseti asfalt kohati porine. Eriti tee servades)
  4. Jää (just nimelt - alles neljandal kohal. Olen sõitnud mööda kiilasjääd nii -10 juures kui ka eile, täna, 3 talve jne. Kui füüsikaga pahuksisse mitte minna, püsib ratas püsti ka kiilasjääl)
  5. värskelt asfalteeritud vihmamärg tee
  6. soe pigi
  7. muu sodi..

Mul on viimase paari nädala jooksul olnud 3 juhtumit, kus esiratas tsipa libises. Teekateteks olid porine asfalt, porine pinnastee ning peenkillustik asfaldil. Jää pole probleeme tekitanud.

Rahulikku ja siidist gaasikätt soovides..

Kasutaja avatar

nemcik
Tsikkel: Yamaha Tracer 900 GT
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas nemcik »

harimal kirjutas:

Algsest teemast tsipa mööda, aga ehk juhtub mõni kevade kuulutamist plaaniv tegelane lugema ja kasu saama..

Teel olev sodi libeduse järjekorras, kui arvestada isiklikke kogemusi bike tüüpi ratta seljas. Nimekiri ei pretendeeri absoluutsele tõele:

2. killustik asfaldil
  3. suvaline porine teekate (linnas kipub olema kevadeti ja sügiseti asfalt kohati porine. Eriti tee servades)
  4. Jää (just nimelt - alles neljandal kohal. Olen sõitnud mööda kiilasjääd nii -10 juures kui ka eile, täna, 3 talve jne. Kui füüsikaga pahuksisse mitte minna, püsib ratas püsti ka kiilasjääl)
  6. soe pigi
  7. muu sodi..

Igati adekvaatne loetelu! Ma lisaks juurde veel kevadise psühholoogilise teguri. Just täna kuulsin, et ühele "kuldnokale" oli agarus kõvasti kätte maksnud. Ise terve, aga ratas katki. :(
Samas - kibelemine ja läbematus on NII mõistetav!

Kasutaja avatar

erkop

...ühele "kuldnokale" oli agarus kõvasti kätte maksnud... Agarus on ogarus!

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

harimal kirjutas:

2. killustik asfaldil
  6. soe pigi
  7. muu sodi..

Mul on viimase paari nädala jooksul olnud 3 juhtumit, kus esiratas tsipa libises. Teekateteks olid porine asfalt, porine pinnastee ning peenkillustik asfaldil. Jää pole probleeme tekitanud.

No kevadel eriti vastikud asjad on esimesed vihmad mis hakkavad teelt talvist jama maha pesema. Tekitavad mingi kihi rehvi ja asfaldi vahele. Eriti vahva on siis vanematsorti asfaldil, kuhu on kantud kraniidi asemel vist paekivi kildu või muud sellist jura. Pindamata asfalt peab sellega võrreles hästi.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

jühtusin ringvaadet vaatama täna, tuttavaid kohti nägin :bsmile:ilus linn vorkutaa tegelt uskumattu,ma mäletan sõitsine nädala rongigavorkutaase

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”