Radiaatorite valmistamine
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 1097
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Radiaatorite valmistamine
Tervist,
Kas peale laki auto keegi eestis/tallinnas mootori jahutusradikate valmistamisega ka tegeleb? Kardan, et tsikli originaalradikas tuleb kõvasti kallim väljaminek, kui lasta teha mõõtude järgi..
arvamusi?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Re: Radiaatorite valmistamine
makuke kirjutas:Tervist,
Kas peale laki auto keegi eestis/tallinnas mootori jahutusradikate valmistamisega ka tegeleb? Kardan, et tsikli originaalradikas tuleb kõvasti kallim väljaminek, kui lasta teha mõõtude järgi..arvamusi?
Sul on päris huvitav informatsioon .
Minu teada Laki ikka tegeleb nende müügiga, mitte tootmisega.
eks sa võid ju lasta teha ka mõnel katelsepal, aga ma hästi ei usu, et sa hinda teada saades seda radikat veel tahad .
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
tee ise: osta õhukest vaskplekki ja paar meetrit vasktoru, lõika plekist õige suurusega ribad, puuri augud sisse ja nõelu toru läbi aukude. Tehtud
Tegelikult on sellise custom radika hind päris armas. Ma lasin üht sellist lõhkikülmunud radikat padandada, mis umbes tsikliradika suuruses, remondi hind tuli juba 10k eeku, aastal 2006. Uue valmistamine oli poole kallim.
-
- Tsikkel: Buell CityX
http://www.radiaator.ee/
Uuri hinda, kõik oleneb margist/mudelist ja võib tulla odavam. Pigem lastakse teha projektikatele kui sobivat seeriatootmises ei ole.
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
kas neid radikaid kuidagi sobivaks konfida ei saa? 10keek on kuidagi kolekirves.
tean, et tuttavad parandanud endaomasid ja omalgi üks lappimises (vist isegi on pandud uusi vahvlijuppe vahele jms) nende meeste juures - http://www.telemedia.ee/teleip.php?comp ... 817&show=0
ma ei tea, kas nad muidugi päris nullist ehitavad. uurida ju võib. pädev tlf oli vist hetkel 56465227
uurisin oma radika kohta ja küsisin ühtlasi uute valmistamise kohta ning tüüp ütles sealt, kui mingid ideed olemas ja suudad kirjeldada-joonistada, siis nad pmst teevad küll.
-
- Tsikkel: väike RR
jaanipoiss kirjutas:http://www.radiaator.ee/
Uuri hinda, kõik oleneb margist/mudelist ja võib tulla odavam. Pigem lastakse teha projektikatele kui sobivat seeriatootmises ei ole.
Mina lasin näiteks enda radikat seal remontida, kuigi tutavad ütlesid, et lootusetu - osta uus.
35€ ja siiamaani ei kurda (ptui-ptui-ptui)
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
makuke kirjutas:Tervist,
Kas peale laki auto keegi eestis/tallinnas mootori jahutusradikate valmistamisega ka tegeleb? Kardan, et tsikli originaalradikas tuleb kõvasti kallim väljaminek, kui lasta teha mõõtude järgi..arvamusi?
Ebays pole ve?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
mx77 kirjutas:makuke kirjutas:Tervist,
Sul on päris huvitav informatsioon
.
Minu teada Laki ikka tegeleb nende müügiga, mitte tootmisega.
eks sa võid ju lasta teha ka mõnel katelsepal, aga ma hästi ei usu, et sa hinda teada saades seda radikat veel tahad.
laki auto tegeleb kohe päris kindlasti radikate tootmisega, kui saavad nullist valmis tehtud suurte ehitusmasinate, kus masina kaal on ala 45 tonni, seega on radikas üsna suur, remondivad ja teevad küll enamasti vaskradikaid, aga vahest ka alu, see aga kallim ja alati mitte nii töökindlama tulemusega. radikas võib olla mingil määral defformeerunud, ikka teevad valmis, hinnas ma muidugi ei oska kaasa rääkida, firma maksab. ammu juba võtan hoogu et oma r1 radikat sinna viia, aga ju siis pole nii kiire. nii et enne võiks rohkem teemat uurida ja siis irvitada.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Delckevic teeb radikaid kõikidele ratastele normaalse hinnaga, pole vaja hakata jalgratast leiutama!
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... Categories
Ma võiksin ju sulle radika valmis keevitada ,kui ise materjali tood(kärg ja toru jupid),pole siin mingit kosmose teadust iseenesest
müristaja kirjutas:Delckevic teeb radikaid kõikidele ratastele normaalse hinnaga, pole vaja hakata jalgratast leiutama!
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... Categories
Kui venna ninjat elustasime siis sai ka tellitud seesama Delckevici radikas E-Bayst ja sobivus on üks-ühele (ka väljanägemiselt). Hinna poolest arvan et, vana radikat lappida või lasta mingi aretus teha ei tule sugugi odavam, kui uue eest 200eeru välja käija.
Tallinna Laki autos parandati mootorratta radiaator 30EUR'i eest. Radiaatori pidi ise küljest demonteerima. Lekis ülemisest nurgast. Lõigati mõlemalt poolt nurki lahti, keevitati toruke kinni ning keevitati radiaatori nurgad tagasi. Yamaha keskusest pakuti uus radikas, mis maksis paarsada eurot vähem kui mu ratas ise.
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
kuskil eespool viskasin kontaktid ka, aga pärnu mnt 393 tegelased tegid mul horneti radika 20 euriga. neli ribi lapiti ära. võimalik, et veidi väänati kaheksast ka välja, täna järgi, siis saan täpselt teada. ja nad vist ainult radikatele spetsialiseerunud.
tormavtellis kirjutas:kuskil eespool viskasin kontaktid ka, aga pärnu mnt 393 tegelased tegid mul horneti radika 20 euriga. neli ribi lapiti ära. võimalik, et veidi väänati kaheksast ka välja, täna järgi, siis saan täpselt teada. ja nad vist ainult radikatele spetsialiseerunud.
Sedasama Pärnu mnt 393 kohta soovitan mina küll - mu gixxeri õliradikas tehti igati kärmelt ja kvaliteetselt korda. Hind oli ka suht olematu 500 krooni, mille eest tehti neli ribi pimedaks, kammiti jahutusribid sirgeks ja siiamaani toimib
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
sealsamas tehti ka minu gixxerile radikas uueks. Ülemised ribid pimedaks ning uus ülemine raam koos kinnitustega, parem kui varem.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.