Derbi SM 125 Karpa paigast ära
Moderaator: Moded
-
Shiim
Teema algataja
Derbi SM 125 Karpa paigast ära
Tere, Et kas on olemas siukene asi nagu karpa stend vms? Et mul karpa arvatavasti paigast ära, gaasi põhja pannes poob hinge kinni täitsa, 6.ndaga 40-50 sureb ka välja, kui liiga palju vajutada.. -.- Et äkki on keegi nii osavnäpp ja krutib karpa paika? 1 vend käskis segu kruvi 1 aste kõrgemale tõsta, et kas on võimalik?
Kohalt ära minnes peab suht palju gaasiga mängima, et ilusti minema saada, käima läheb ka halvasti(starterist 2-3 sekki, vänta 2-3 korda..) Et võiks nagu paremini minu arvates.
-
kurikristjan
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: Derbi SM 125 Karpa paigast ära
Lisaõhk välistatud? Kas kütuse pealevool on korralik, õiged düüsid sees ning ujuki tase normis? Siibri nõela asend?
Kas karpa on tavaline (siiber trossi otsas) või membraaniga siibriga (cv tüüpi)?
Millal viga ilmnes?
-
Shiim
Teema algataja
extinction kirjutas:Lisaõhk välistatud? Kas kütuse pealevool on korralik, õiged düüsid sees ning ujuki tase normis? Siibri nõela asend?
Kas karpa on tavaline (siiber trossi otsas) või membraaniga siibriga (cv tüüpi)?
Millal viga ilmnes?
Ausalt ei oska mitte midagi selle karpa kohta, alles üleeila ostsin masina, ise arvan ka, et lisa õhku rebib kuskilt(mingi sport filter[nustik] on vahele pandud btw.), mingid "nolgid" seda karpat enne müüki "puhastasid", ja peale seda ei käi masin korralikult. Algul ei käinud tühikäigulgi... ![]()
Ma pakun, et karpa ise on nn"tavaline", aga ma ise eriti palju nendest karpadest ei jaga..? Et kuda ma kindel saaksin olla? Teen pilti, äkki aitab see kah?
E:Külmalt gaasi andes, teeb sae häält, et poob poob ja siis vaikselt hakkab tuure tõstma, aga kui pöörded on 6k kandis, siis juba käib. Kütet võtab ka nats palju, 50 km ja 5 litra bena.. ![]()
-
Shiim
Teema algataja
Shiim kirjutas:extinction kirjutas:Lisaõhk välistatud? Kas kütuse pealevool on korralik, õiged düüsid sees ning ujuki tase normis? Siibri nõela asend?
Millal viga ilmnes?Ausalt ei oska mitte midagi selle karpa kohta, alles üleeila ostsin masina, ise arvan ka, et lisa õhku rebib kuskilt(mingi sport filter[nustik] on vahele pandud btw.), mingid "nolgid" seda karpat enne müüki "puhastasid", ja peale seda ei käi masin korralikult. Algul ei käinud tühikäigulgi...
Ma pakun, et karpa ise on nn"tavaline", aga ma ise eriti palju nendest karpadest ei jaga..? Et kuda ma kindel saaksin olla? Teen pilti, äkki aitab see kah?
E:Külmalt gaasi andes, teeb sae häält, et poob poob ja siis vaikselt hakkab tuure tõstma, aga kui pöörded on 6k kandis, siis juba käib. Kütet võtab ka nats palju, 50 km ja 5 litra bena..
Hommikul panin 8 liitrit bensiini sisse sõitsin jälle 50 kilti maha, läksin tanklasse ja panin 4... liitrit sisse, aga Juss-i regullitud karpa... Max kiirus nüüd 85,, alla mäge sain 90.. ![]()
Et suht nõme lugu krt, ei oska siis keegi aidata, tahaks suht kiiresti korda saada selle jama juba. ![]()
E: Krt, oleks pidanud ikka selle Bemmi rappe ostma, mitte sikkli.. ![]()
Mul oli ka vahepeal kuurinurgas sama isend. Läks kuskile keske eestit pärast.
Max kiirus oligi 90.
Metsas ronimiseks hea, aga maanteel ei viitsi kilomeetritki põristada:)
Et osta miskit muud ![]()
-
Shiim
Teema algataja
Aniita kirjutas:Mul oli ka vahepeal kuurinurgas sama isend. Läks kuskile keske eestit pärast.
Max kiirus oligi 90.
Metsas ronimiseks hea, aga maanteel ei viitsi kilomeetritki põristada:)![]()
Et osta miskit muud
Peab vist jah mingise alates 200cc enduuroka ostma, ruttu nipet-näpet korda tegema.
Täna läks küünal ka p***i. 2.5 kilta enne kodu. Siis vedas mingi kildi edasi ja suri..
Liivapaber näppu, küünal maha- natuke lihvimist ja poolest pöördest käis.
![]()
btw, üks vend sai täna 100 selle käkiga kätte.. ![]()
Shiim kirjutas:Aniita kirjutas:Mul oli ka vahepeal kuurinurgas sama isend. Läks kuskile keske eestit pärast.
Max kiirus oligi 90.
Et osta miskit muudPeab vist jah mingise alates 200cc enduuroka ostma, ruttu nipet-näpet korda tegema.
Täna läks küünal ka p***i. 2.5 kilta enne kodu. Siis vedas mingi kildi edasi ja suri..Liivapaber näppu, küünal maha- natuke lihvimist ja poolest pöördest käis.
![]()
btw, üks vend sai täna 100 selle käkiga kätte..
Ehk oli lihtsalt kergem sell. Sõbra poeg on ca 40-50 kilo ja sai ka üle 100km/h sisse.
Sa löö pill läikima ja äri maha. Viimane aeg.
Muidu jäädki nokkima tee äärtes seda. ![]()
-
Shiim
Teema algataja
Aniita kirjutas:Shiim kirjutas:Aniita kirjutas:Mul oli ka vahepeal kuurinurgas sama isend. Läks kuskile keske eestit pärast.
Max kiirus oligi 90.
Et osta miskit muudPeab vist jah mingise alates 200cc enduuroka ostma, ruttu nipet-näpet korda tegema.
Täna läks küünal ka p***i. 2.5 kilta enne kodu. Siis vedas mingi kildi edasi ja suri..Liivapaber näppu, küünal maha- natuke lihvimist ja poolest pöördest käis.
![]()
btw, üks vend sai täna 100 selle käkiga kätte..
Ehk oli lihtsalt kergem sell. Sõbra poeg on ca 40-50 kilo ja sai ka üle 100km/h sisse.
Sa löö pill läikima ja äri maha. Viimane aeg.Muidu jäädki nokkima tee äärtes seda.
NII teengi vist.Kuna ennem oli 200cc, siis on se 30mm karpa õigustatud, aga 125 jaoks on jama nii suur.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.