30.aprill 2005, Bikefest Season Opening

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

30.aprill 2005, Bikefest Season Opening

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Pilt
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

tundub, et see aasta olen mina sellele üritusele minemas. igatahes ahvatlevam kui bikersi oma 8)

ahjaa, pisike mure ka tegelikutl :wink: et kui on keegi minemas siis ma hea meelega sabale ennast poetaksin :D

mumm@täitsa ilma :lol:
väike kuri mootorrattur

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

icic
me vötaks hea meelega möne tibi sabapeale.
ainuke mure on selles, et peale 300m libisevad nad maha sealt ;)
Kasutaja avatar

mumm
Kontakt:

käbi, teeme proovi 8) :P

mumm@ässitab
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Zombiegirl

Lugemata postitus Postitas Zombiegirl »

no kurat küll, ma ütlen.

Bronnisin sysi saba peale omale juba koha ära selle ürituse raames ja oli ka plaanis Flinti minna.. iga kord kui midagi põnevat toimub, on mõnel vanaemal või vanaisal (mul on neid õudselt palju) juubel...

aga eks ma püüan siis viljandist ikkagi õigeks ajaks kohale põrutada.

Mumm, kui ma juhuslikult ei tule, siis äkki ma luban sinul sysi sabale istuda, sõidab teine päris hästi;)
Vastik, aga armas...

julm

Krt kas , tõesti Tartus ?

Lugemata postitus Postitas julm »

Kas ainuke avamine see ka Tartus ?

Terv.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Krt kas , tõesti Tartus ?

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

julm kirjutas:
Kas ainuke avamine see ka Tartus ?

Terv.
misasja? Mis Tartus?
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

julm

Sorry !!

Lugemata postitus Postitas julm »

Sorry sorry, panin savi !!!

Captain flintis ikke

Soojamees

Lugemata postitus Postitas Soojamees »

Mis muud kui kroom läikima ja esimesele selle aasta üritusele
:lol: Kakumäe elanikele sügav kaastunne-varugu kõrvatroppe!
Plakati eest 10 punkti.
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Plakati kohta on juba küsitud et kes krt see keskmine Roadspirit mees seal sõidab??? :? :?
Olgu siis siinkohal välja öeldud et tegemist on fotomontaazhiga kuna polnud hetkel ühtegi sobivas suunas tehtud pilti võtta.
Üritan kah Venture 30-ks välja ajada kuigi sõber Murphy tõttu (no mõned vidinate tarnijad oma tähtaegadega aitasid kah kaasa) on päris palju aretusi ja täiendusi veel pooleli :( :( :(

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

aga ikkagi, Kris, mis ajendas seda üritust nimetama Bikefestiks?
Viimati muutis piret, 22 Apr 2005, 15:48, muudetud 1 kord kokku.
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

rix125

Re: 30.aprill 2005, Bikefest Season Opening

Lugemata postitus Postitas rix125 »

mul väike küsimus. bikerspub teeb ka mingi avamise ürituse vist, neil kodukal oli mainitud. kas need on kuidagi seotud? Kas mingi paraadi asi ka on ja kust algab ja mis kell?
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

piret kirjutas:
aga ikkagi, Kris, mis ajendas seda üritust nimetama Bikefestiks?
Tuleb põhikorraldaja ehk Freehawkside käest küsida, Roadspirit lihtsalt toetas omalt poolt jõu ja nõuga. Ise niiväga ei tegelenud selle asjaga seepärast ei hakka kommima ka.
Esialgse info kogunemise ja paraadi kohta leiate siit: http://www.roadspirit.ee/?%DCritused%26 ... on_Opening .
Bikers pubis ja Kapten Flintis toimuvad erinevad üritused. Aastatega jõudsalt kosunud motoseltskond lihtsalt ei mahuks enam hästi ühte kohta ära. Kindlasti tuleb vägev üritus mõlemas kohas. Igatahes on igalühel võimalus ise otsustada kuhu minna.

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Ma siiralt loodan, et antud üritus tuleb tunduvalt parem kui näiteks kevadine/sügisene bikerspubi oma - eriti paraadi osa.
Bikerspubi üritused on viimasel ajal kujunenud ellu/terveks jäämis ürituseks. Seda nii trajektoori valiku, kui grupis sõitmise osaks.
Pole ju normaalne, et sõidetakse trammialla või omavahel kokku - või olen mina saabas ja see on täitsa ok ?
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

mina näiteks olen kahevahel. võimalik, et lähen sinna, kus rahvast rohkem, löön enne risti ette. ma pole enne käinud, sellepärast ei oska midagi varasemat ka hinnata, seda trammijuttu ma tean aga noh, ega teised kambad võivad samamoodi trammile ette jääda, õnnetusi ikka juhtub.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Piipz kirjutas:
teised kambad võivad samamoodi trammile ette jääda, õnnetusi ikka juhtub.
OT: sellega olen päri, marsruut on korraldaja teha, mitte teiste liiklejate ja paraadil osalejate liikluskultuur. Viimasel sügisballil näiteks käis mulle närvidele mingi enduro vend, kellel oli pidevalt tarvis paraadi sees kupatada ja mööda pressida.. :wack:
Kasutaja avatar

mumm
Kontakt:

to Piipz: no see trammilugu oli konkreetselt seotud muide sellega, et korraldajad lihsalt läksid linna sõitma kuigi sellise hulga mootorratturite puhul oleks olnud vägagi vajalik vastav politseiga kooskõlastus ja isegi politsei poolne sekkumine liikluse reguleerimise asjas. Ja siin ei saa toetuda sellele, et me ei tea palju tsikleid tuleb ja tallinnas on seda keeruline teha. väga hea näide politseiga koostööst selles vallas oli põltsamaal Bikerfesti ajal. nii et kõik on suhtumise asi. ja sellest tulenevalt olen mina igatahes jummala häpi, et peale bikersi on veel nö avaürituste korraldajaid.

mumm@loobib kive bikersi kapsaaeda
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

Et, kui bikers pubis kah toimub miskit, siis tundub see nn bikerfest mulle sellise konkurentsi üritusena, et tähtis pole osavõtt vaid osavõtumaks..aga saan aru - kindlasti kõva üritus, ei saakski ju jääda bikers pubisse eluajaks.
Paraadil ehk osalen aga muu jääb ära arvatavasti.. selle muu kulutuse peale mineva raha hoiaksin hea meelega õige bikerfesti jaoks..
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
Kasutaja avatar

mumm
Kontakt:

hotik. no ega bikers ilma raha kasseerimata sind ka sisse lase :P

mumm@lõksutab lõugu
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Hotrod

jah jah, bikers oli 50.- aga näed meestele 100.- flintis.
Kellele mis raha nyyd suur või väike on aga näed..
Kasutaja avatar

Aatomik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aatomik »

Kui bikers pubi ürituse nimi on "Harley MC Grand Open", ega siis muid kui HD mehi sinna vist väga oodatagi?
Kunagi keegi nagu mainis, et ega oma "riisikat" näitaks samasse kohta parkida ei võigi kus HD sellid seisavad jne...
Pilt

Keks

Lugemata postitus Postitas Keks »

Ma olen õnnelik et meie väikeses eestis üldse midagi korraldatakse, iga organiseerimine nõuab mingil määral kulutusi, sealt tulebi see pisike pileti raha, kui suudate omast taskust sellise asja korraldada teistele siis palun laske käia :)
Kasutaja avatar

Nobody56
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nobody56 »

Endal mul väike kompleks tekkinud jah nende paraadikestega, kus pole kindlat korda vaid on ühesuunaline kulgemine ainult.. Aga alati saab paremini ja targemini, niiet vaatame. Kahjuks ise lubasin ennast ühe neiukese sünnipäevalt läbi astuda, kes paraku oma huvisi ei seosta motondusega, aga ehk juhtub, et saab Flintist läbi korra sõita ja tuttavamad näodki üle kontrollida.
2 ratast, iga kell!

Skyrunner

Lugemata postitus Postitas Skyrunner »

To Hotrod
Et, kui bikers pubis kah toimub miskit, siis tundub see nn bikerfest mulle sellise konkurentsi üritusena, et tähtis pole osavõtt vaid osavõtumaks..aga saan aru - kindlasti kõva üritus, ei saakski ju jääda bikers pubisse eluajaks.
Paraadil ehk osalen aga muu jääb ära arvatavasti.. selle muu kulutuse peale mineva raha hoiaksin hea meelega õige bikerfesti jaoks..[/u]

....jah jah, bikers oli 50.- aga näed meestele 100.- flintis.
Kellele mis raha nyyd suur või väike on aga näed..
Ma lugesin mitu korda sinu texti läbi ja ikka ei suutnud ma täpselt välja lugeda kuhu sa lõppkokkuvõtteks lähed :D
Muide õige Bikerfest toimub 8 - 10 .juuli 2005 (sinna sul tiba vara ootama minna vist ja pilet on kah 250-).
Paraku 30.05.2005 toimub Bikefest,mis erineb tublisti Bikerfestist,nii nime kui korralduse poolest. Bikefesti piletit (Flintis)pead sa kalliks kuna see maksab 100- aga Bikersis on 50- ja see tundub sulle normaalse hinnana.
Nüüd Vihje sulle.Flintis saad sa 100 eest ka 1 õlu,naised 1 siidri (nii on reklaamil väikselt all paremas nurgas kirjas).Seega mulle tundub,et hinnad on suht parlanksis neile kes õlut joovad..

Kindlasti on lõbus ja hea seltskond mõlemis kohas,ükskõik kuhu sa siis lähed :)

aadu

nii ta on

Lugemata postitus Postitas aadu »

olen osalenud ka mõnel nn paraadil ja vandusin endale, et enam ei lähe. Ikka ilma võimuesindajate eskordita tundub jube ohtlik olema. Äkki korraldajad saaksid kuidagi organiseerida midagi turvalist. Vaatamata sellele, müts maha nende ees, kes viitsivad orgunnida.
Kasutaja avatar

CB500

Re: nii ta on

Lugemata postitus Postitas CB500 »

aadu kirjutas:
Ikka ilma võimuesindajate eskordita tundub jube ohtlik olema. Äkki korraldajad saaksid kuidagi organiseerida midagi turvalist.
Linnaisade loal ja politsei kaasamisel liikluse sulgemisega.. lootus on nullilähedane ma pakun.
Kohati ongi ohtlik, aga 50% sellest põhjustavad imho sõitjad ise..
Kasutaja avatar

Hotrod

ei eks ma kah flinti tulen vaatama..vähemalt paraadil osalen.. kui enamus rahvas seal - üksinda bikersisse istuma ju ei läheks.

Bikefest - Bikerfest, andeks, tõesti ei lugenud seda ilma errita välja..

Smurff

Lugemata postitus Postitas Smurff »

ma ei saa aru mida te ulute siin??? :shock:
ega kui ikka sõita ei oska siis pole midagi teha :(
ise olen osalenud vähemalt 5 kolonnis ja pole minuga veel midagi juhtunud...tuleb sõita ja silmad lahti hoida...siis ei sõida ka näiteks trammi sisse :lol: :lol: :lol:
aga muidugi mingitele motomatkajatele ja üksik üritajatele on see linna paraad päris suureks katsumuseks :idea:
nii,et pead tööle ja enne rallit silmad puhtaks pesta :oops:
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

mina lähen sinna, kus rohkem biker.ee rahvast on. ongi kogu lugu :)
aga kui on 50/50, siis lähen bikersisse.

inc

Flinti paraad

Lugemata postitus Postitas inc »

Kuulge korraldajad - plakatil on kirjas, et kesklinna ei ronita. See pole ka miski asi. Nädal on veel aega, võtke ja tehke jälle korralik paraad, kooskõlas linna ja liikluspolitseiga. Tartu tsiklistid suudavad seda alati, miks Tallinnas ei suudeta (ei taheta?). Ja kui kolonnil puudub maanteekapten, tuleb sellest samasugune jama nagu Bikersi paraadistki. Selline lambakarja moodi ärplemine tekitab nii sõitjates kui kaaskodanikes ainult paksu verd, pahameelt ja jätab meist halva mulje ka. Tsiklimehed peaks suutma demonstreerida ühtekuuluvust ja teineteisega arvestamist, igasugused möödauhajad ja vaheletrügijad tuleks kolonnist minema lüüa.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”