Yamaha Virago 750 puterdab

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
margusse
Tsikkel: Suzuki DL1000

Yamaha Virago 750 puterdab

Lugemata postitus Postitas margusse »

Kevadel panin tsikli käima, läks suhteliselt probleemideta. Siis avastasin, et ülevoolust pumpab pensu välja. Siis võtsin karpa maha ja selgus, et parempoolne karpa ujuki nõel oli kergelt kinni jäänud. puhastasin ära, panin kokku tagasi. Midagi muud ma karpal lahti ei kiskunud. Paar päeva sõites hakkas anomaalia pihta. Madalate pööretega kadob vahepeal üks pütt tagant ära. pöördesse ajades, hakkab tööle, lisaks veel paugub kahtlaselt. Seda kõike pigem just sooja mootoriga. See on just see pool, mida ma ei puhastanud... :wack:
Küünlad vahetasin ära, künlajuhe paistab OK olema. Äkki on süütepool läbi või pean ma jälle karpa lahti kiskuma.
Äkki oskab keegi tarka nõu anda.

Tänud!
Margus

Kasutaja avatar

gumduck
Tsikkel: xvz 1300 ; xv 1100 ; zx9r

Re: Yamaha Virago 750 puterdab

Lugemata postitus Postitas gumduck »

samad nähud olid mul : katki olid karburaatori membraanid (vahetasi ära kõik mis andis vahetada,tihendid ,nõelad jne.) ja kokku pannes avastasin karpa ja silinri vahelistel kummi torudel olid mõrad sees.
rattaks virago 1100

motodj
Tsikkel: YAMAHA XJ 900

Re: Yamaha Virago 750 puterdab

Lugemata postitus Postitas motodj »

Tere! Vaata üle kraani membraan võib olla et ahmib sealt lisabnsiini.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”