Otsime osavõtjaid tripile vahemereni ja alpidesse

Motomatk on see, kui laed mootorrtta varustust täis ja lähed ümbermaailmareisile. Või siis Võrusse. Kui plaanid motomatka ja otsid infot või kaaslast. Just tulid pikemalt tripilt ja soovid oma ägedast matkast mootorratta sadulas muljeid jagada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Snowhite
Mode
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 39 korda
Kontakt:

Otsime osavõtjaid tripile vahemereni ja alpidesse

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

Terekest kõigile!
Hetkel on planeerimisel reis asfaldi ratastega Eestist - Läti - Leedu - Poola - Slovakkia - Ungari - Bosnia Herzogovina - Horvaatia - Itaalia - Sloveenia - Itaalia - Sveitsi - Saksamaa - Austria - Tsehhi - Poola - Leedu - Läti - Eesti.

Kuupäevad praeguse seisuga: 11.06.2011-25.06.2011
Sõidukiirus: sõitmine vastavalt tee oludele ja üritades mitte välismaa politseile oma raskesti teenitud raha jätta.
Puhkekohad: telk või kodumajutus
Teed: kiirteede välistus - kruusateid minimaalselt, kui üldse, esialgne kilometraaz - kuni 7000 km.
Reisi eesmärk: kultuurilis mälestuslik tagumikuväntsutus ja ilusa ilma korral vahemereäärne päevitus, fotograafiline mälukaartide täiendus ja videokaamerate fookuse väsitus.

Hetkel kindlaid meha nimekirjas 4 -Boob + Munk + Snowhite + Caspar.
Ootame ettepanekuid ja pakkumisi - ei pea olema Tallinnast liitujad ja ei tee piiranguid rattatüüpidele või "sex" tähisele passis.

Lisan lingi - kuna google maps on millegipärast suutmatu Bosniat külastama siis on ta hetkel sellise kujuga. Kindlasti aga tähele panna, et see on PEAMARSRUUDI kaart. http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... e=UTF8&z=4

Viimati muutis Snowhite, 10 Juun 2011, 11:55, muudetud 4 korda kokku.

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

meritmex

Re: Otsime osavõtjaid tripile vahemereni ja alpidesse

Lugemata postitus Postitas meritmex »

Mmmm tundub eriti äge üritus olema. Ega ei tahaks ju ka :)

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Plaan on igatpidi äge teil. Endal küll samaks ajaks juba enam vähem teine reisikava paigas.
Kuigi teie plaani puhul jääb okas hinge närima.

Eelistatud aeg: on Jaanipäeva paiku, arvatavasti peaks piirama 2 nädalaga
Sõidukiirus: sõitmine vastavalt tee oludele ja üritades mitte välismaa politseile oma raskesti teenitud raha jätta.
Puhkekohad: telk või kodumajutus
Teed: kiirteede välistus - kruusateid minimaalselt, kui üldse, esialgne kilometraaz - kuni 7000 km.
Reisi eesmärk: kultuurilis mälestuslik tagumikuväntsutus ja ilusa ilma korral vahemereäärne päevitus, fotograafiline mälukaartide täiendus ja videokaamerate fookuse väsitus.

7000 km., 14 päeva ja kiirteede välistamine. Jube optimistid olete. Te ainult sõidate ja kohapel ringivaatamiseks aega ei jäägi.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

Teema algataja
Snowhite
Mode
Kontakt:

See on esialgne plaan ja olulisim osa siis vahemere äärne piirkond-
kui seal olemist pikendada siis mujale raske jõuda aga täiesti tehtav.
Eeldusel siiski, et minek kuni sinna võetakse ette tõsisemalt.
Tähtsamad tunduvad ikka need serbo-horvaadimaad ja ilus soe vesi ja külad/künkad kus liigne ehitaja pole vaadet rikkunud...

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Hr.Nõel kirjutas:

7000 km., 14 päeva ja kiirteede välistamine. Jube optimistid olete. Te ainult sõidate ja kohapel ringivaatamiseks aega ei jäägi.

Olen käinud seal kandis mitu korda ja Nõel ajab õiget juttu. Lisage nädal ja kiirteed ka sisse, siis saate natuke hinge tõmmata ja ringi ka vaadata. Või siis kärpige tunduvalt riike, tõmmake 3 päevaga(kiirteid mööda nii palju kui saab) vahemere äärde(Horvaatia või Itaalia) chillima ja pärast kiirteid mööda tagasi, hädavaevu mahute sedasi kahe nädala sisse ka. ;)

Btw, mida suurem kamp seda rohkem erinevaid soove ja arvamusi.. ;)

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

stev666
Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas stev666 »

Huvitav plaan.
Oleks isegi tulija, jälgin teemat edasi. Otsustama hakkaks siis kui asi konkreetsem ja marsuut täpsemini paigas

dr800 2x
Kasutaja avatar

Teema algataja
Snowhite
Mode
Kontakt:

Selgituseks -
Liigsuure kilometraazi pärast ei muretseks. See 7000 km on antud umbes 1000km varuga.
Kui arvestada nii, et esimese kahe päevaga juba Pecs-i jõuda ja sealt edasi tasapisi areneda, on selle 2 nädala jooksul isegi palju aega ringi vaadata.
Maks koormuseks kohapeal kruiisides ikka nii umbes 400km päevas kui sedagi ja mereääres peab kindlasti 1-2 täielikku puhkusepäeva ka olema.
Ja nagu ma varem juba mainisin, et tähtis osa on ikka see kohapealne osa - need ülejäänud riigid on läbisõidu maad. Ringi esmakordne versioon on pandud kirja selliselt, et saada aimu sellest kuhu ja kuidas minna tahetakse ja et saaks kätte võimaliku kilometraazi, kui tõesti euroopat külastada.
Enne minekut on plaanis ka veel kõvasti infot koguda kuhu minna midagi konkreetset vaatama jne.
Ja alati ollakse avatud ettepanekutele! :bsmile:

Pilt

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Minu isiklik soovitus - võtke paar järelkärudega autot, tsiklid ja seltskond peale, ning sõitke Poola lõppu välja ja istuge alles siis sadulasse. Autoga on see võimalik 24+ tunniga kui juhte vahetada, tsikliga vähemalt 2 ööpäeva, mille sees 2 ööbimist. Minnes pole veel hullu, aga tagasisõit on tõeliselt tüütu. Pealegi tuleb vähemalt 2 päeva ajavõitu, mis on võimalik LätiLeeduPoola trassist hulga meeldivamates kohtades sihtotstarbeliselt mööda saata.
Seilasime -teame :wink:

Kasutaja avatar

cool200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas cool200 »

kui nii --siis sõidaks ehk vahemereni välja autodega :D
tsikliga sõit ongi omaette värk--kõik ei peagi sellest aru saama :wink:

jawad,dnepr soolo,suzukiT500 2 takti,suzuGSXR750F,honda CBR900RR,yamuR1,suzuGSXR1000 K4 :)
Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

isakene kirjutas:

Autoga on see võimalik 24+ tunniga kui juhte vahetada, tsikliga vähemalt 2 ööpäeva, mille sees 2 ööbimist.

Kuna baltikumis ja Poolas pole nagunii midagi väga vaadata, siis kuhu sa 2 ööpäeva paned?
Eelmine aasta käisime Warsavis ja Tartust sinna jõudmiseks ei läinud 12 tundigi (üle 1000miili tuli kokku alla 24 tunni) ja me ei kihutanud silmad ruutus tervisega riskides. Kui lihtsalt võtta sihtmärgiks kiirelt alla jõuda, siis 1000+km päevas täitsa normaalne sõita. Aga eks see oleneb ka rattatüübist millega liigelda. Alla jõudes puhkad paar päeva ja hakkad vaikselt edasi liiklema.

Hoian ka teemal silma peal :)

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas hannes »

cool200 kirjutas:

kui nii --siis sõidaks ehk vahemereni välja autodega :D

...mis edasijõudmise seisukohast oleks kõigiti mõistlik tegu, mina just nõnda talitaksingi! Isakese jutt on igal juhul puhas kuld!
Võtke kätte, tehke soojenduseks üks tiir ümber Eesti marsruudil Tallinn-Jõhvi-Kallaste-Tartu-Räpina-Võru-Valga-Pärnu-Haapsalu-Tallinn ja vaadake, palju aega kulub. Ja siis tehke veel kaks samasugust tiiru otsa. Kokku teeb umbes sama palju kui Tallinnast kuskile vahemere äärde. Ja siis mõelge, kas te sellist tsiklimatka tahategi :roll:
Muidugi on hoopis teine teema, kui härrastel on kavas tsiklireis ja ironbutt ühendada :wack:
Mina omale kogemusele tuginedes ütlen, et lagedal maal jääb mõistliku (rõhk on sõnal "mõistlik") päevase läbisõidu laeks 600km, mägedes 250-300km. Mina muidugi ei ole absoluutse tõe mõõdupuu, ehkki päris mitu inimest on samuti arvanud.

cool200 kirjutas:

tsikliga sõit ongi omaette värk--kõik ei peagi sellest aru saama :wink:

Mina saan tsikliga sõidust ilmselt totaalselt valesti aru. Ma nimelt püüan seda mõnuga teha ja igat kilomeetrit nautida. Pahatihti see ka õnnestub. Aga selline sõit, kus kogu aeg on "veri ninast väljas" mulle naudingut ei paku.

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

..mis edasijõudmise seisukohast oleks kõigiti mõistlik tegu, mina just nõnda talitaksingi! Isakese jutt on igal juhul puhas kuld!
Võtke kätte, tehke soojenduseks üks tiir ümber Eesti marsruudil Tallinn-Jõhvi-Kallaste-Tartu-Räpina-Võru-Valga-Pärnu-Haapsalu-Tallinn ja vaadake, palju aega kulub. Ja siis tehke veel kaks samasugust tiiru otsa. Kokku teeb umbes sama palju kui Tallinnast kuskile vahemere äärde. Ja siis mõelge, kas te sellist tsiklimatka tahategi :roll:
Muidugi on hoopis teine teema, kui härrastel on kavas tsiklireis ja ironbutt ühendada :wack:
Mina omale kogemusele tuginedes ütlen, et lagedal maal jääb mõistliku (rõhk on sõnal "mõistlik") päevase läbisõidu laeks 600km, mägedes 250-300km. Mina muidugi ei ole absoluutse tõe mõõdupuu, ehkki päris mitu inimest on samuti arvanud.

Kood: Vali kõik

cool200 kirjutas:tsikliga sõit ongi omaette värk--kõik ei peagi sellest aru saama :wink:

Mina saan tsikliga sõidust ilmselt totaalselt valesti aru. Ma nimelt püüan seda mõnuga teha ja igat kilomeetrit nautida. Pahatihti see ka õnnestub. Aga selline sõit, kus kogu aeg on "veri ninast väljas" mulle naudingut ei paku.

Täpselt minu mõte. Juba paar viimast aastat on minu motoks kvaliteet mitte kvantiteet. Sellele eelneval 10 aastal on korjatud neid kilomeetreid nii et nina verist väljas. Nüüd kogun kilomeetreid mille omaduseks oleks tippkvaliteet. Kui mäed siis ainult mäed.Ei migit tuima ja üksluiset Poolast läbisõitu. Pole mõtet aega raisata selle peale mida näen iga kord sealt läbi sõites autoaknast nii ehk naa.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Neile kes pole veel tsikliga aastakümneid sõitnud, on ka Poole teede mõõtmine tsiklil huvitav.
Olenevalt sellest, kui palju on reisiks aega, valiks ka ise - kas panna tsiklid treilale või läbi Poola tsikliseljas.

Kui plaanitakse 2 nädalaga see marsruut ära teha, siis oleks kindlasti tarvis pool marsruuti läbida autoistmel, tsiklid kärus. 2 nädalaga 6000 km... see on küll ränk kangutamine. Samas ei ole tugeva tahtmise korral probleem sõita päevas 700-1000 km. Väga tugeva tahtmise (ja vajaduse?) korral saaks ka niimoodi 2 päeva kulgeda.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Snowhite
Mode
Kontakt:

Tooks natuke selgust nendele meestele, kes ei taha kuidagi sellise asjaga päri olla.
Tallinn - Berliin lõiku olen sõitnud aastate jooksul autoga ja bussiga ja krt teab millega veel.
Kordagi - ka talvel libedaga - pole võtnud see aega rohkem kui 20h.

Nüüd mis puutub kilometraazi - 1600 km sinna piirkonda, kus hakatakse tasapisi ringi liikuma - on täiesti normaalne ja tehtav 2 karmi päevaga.
Sealt edasi on aega nautida kohalikke mägesid, teid ja olusid 8-9 päeva enne, kui on vaja hakata tagasi tulema.
Arvestama peavad kallid reisijad kaasmaalased ka rahakottidega + erinevate inimeste töö olemusega. Mina näiteks ei saa lubada endale sellise reisi eelarveks naeruväärselt suuri kulutusi. Samuti ka ei saa ma võtta suvel endale kuu aega puhkust. Tuleb võtta see, mis on ja kasutada teda efektiivsemalt.

Pilt

Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

vahemere ääres on auto akendest pilt teistsugune kui lenksu tagant?

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

ei ole küll tulija aga olen teemaalgatajaga täitsa päri.mis see 1600 km siis nii hull on.bikega läheb ju ruttu.

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

EI olegi 1600 km 2 päeva jaoks hull, kangutamine on siiski. Aga kui veel 2-3 puhkepäeva juurde arvestada tuleb ülejäänud riikide ja teekonna läbimiseks siiski päevas 500-600 km kulgeda, mis pole kaugeltki puhkus, suhteliselt sõitmine siiski.
Soovitan rahulikult ühe nädala juurde lisada või teekonda lühendada, muidu puhata ei saa ja paljut eriti ei näe.
Telkidega matkamine, looduses söögitegemine röövib veel lisaaega päevaajast...

Teema algataja
Snowhite
Mode
Kontakt:

Korra kergelt läbi mõeldud ja vähendatud mõne nurga võrra kilometraazi - saan mina sellise tulemuse -
1600 km teatud kaugusele - kust tagasi samuti 1600. need mõlemad osalõigud 4 päeva. 14-4 = 10 vaba veel.

kohapeal serbo-horvaadi- itaalia jms rännak kokku näiteks 2500 km. Ütleme, et jagame selle 8 sõidupäeva peale ära - nu et 2 päeva varusse või näiteks totaalseks puhkuseks - ja saan ma 290 km päevas. Mis koormus on 290 km päevas sõita??? Ja sellest on vabalt selline osa, et teha üks päev näiteks igavamas piirkonnas 450 km ja järgmises - näiteks mägedes ainult 150 km päevas. Ja tulemus ikka see, et näeb kõike - kui väsind, saab puhata ja ei ole kusagil seda liigset koormust.

Pilt

Kasutaja avatar

sitikass
Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS

Lugemata postitus Postitas sitikass »

Tere.
Siin rahakad inimesed räägivad reisist.
Milline selle reisi eelarve peaks olema , et see läbi teha.
Kui numbrid pole väga suured siis ehk tuleb keegi vähem kogenud kaasa.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Snowhite
Mode
Kontakt:

Nu eelarve on ju lihtne teha -
keskmine bensu hind. võtad kilometraazi ette ja vaatad palju benssu ratas võtab selllise maa peale.
mina olen arvestanud näiteks 350l bensuga. selles on umbes 50l ülekulu juurde arvestatud.
ööbimised - kui kodumajutus sis tuleb kõvasti maksta - kui telk sis tavaliselt saab 20 eur-i piiresse öö.
Söögivõimalused, kes saab ja tahab, see võtab midagi kaasa, mida saab süüa aga muidu käiakse kohalikes kohtades keha kinnitamas mõistuse piires.
Arvestama peaks 2 söögikorda päevas millest üks vähemalt soe toit näkku - aga NB!!!! kõik oleneb ilmast - eelmine aasta isa käis samal ajal Itaalias ja ei söönud nädala jooksul peaaegu midagi, selle eest jõi vett rohkem vist kui kodus poole aasta jooksul kokku ja jää jms peale kulus palju lisaraha.
Kirvereegli järgi võiks endale panna ette sellise numbri, et kui arvel on 1000 eur. Siis sellega saab vabalt käidud ja tehtud ja ei jää kellelegi võlgu. Kui priisata - siis saab kindlasti palju rohkem kulutada ja kui olla matkaks korralikult ette valmistunud ja jumal annab (loe: ei lõhu ratast ega jää pollarile 5x vahele) siis saab kindlasti ka palju odavamalt hakkama.

Pilt

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

ja pärast reisi on rattale uut tagarehvi ka vaja.

Kasutaja avatar

Hanno
Tsikkel: R1200GS
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Hanno »

Üks reisieelarvestamise kalkulaator ekselifailina Aitab natuke planeerida otseseid ja kaudseid kulusid ning reisi tarvis säästmist ajatada.
Sisaldab ka kulutusi uuele tagarehvile

Au ja kiitus selle kokkuklopsimise eest Horizons Unlimited'i foorumikasutajale WQFTruckster

taux
Tsikkel: VTX 1800

Lugemata postitus Postitas taux »

1000 euri jääb väheks..... ca 500 eur kulub juba bensule...ja 500 euri 14 päeva peale ...majutuse ja söögi eest ... nutuseks kisub..... pakun,et ca 100 eur päev tuleb arvestada,et lahedalt ära elada

Kasutaja avatar

Teema algataja
Snowhite
Mode
Kontakt:

taux kirjutas:

1000 euri jääb väheks..... ca 500 eur kulub juba bensule...ja 500 euri 14 päeva peale ...majutuse ja söögi eest ... nutuseks kisub..... pakun,et ca 100 eur päev tuleb arvestada,et lahedalt ära elada

Eks igaüks arvutab vastavalt enda elustandarditele ja tavapärasele hinnakirjale.
500 eur elamisraha siiski jagatud max 12 päeva peale - reaalsem siiski 10 päeva, sest nende 4 päeva suurim kulu on ainult söök ja s..ne.
Ja nagu varemgi - tuletan meelde sellistele, kes pole "rännakutel" käinud ja kes sellest mõnu vb ei oska tunda - 5-10 eur päevas söögi peale kulutada on enam kui küll. Ettevalmistused peavad olema korralikult tehtud. Minnakse siiski koormatud ratastega ja suurte "seljakottidega" milles kõik elamiseks vajalik on kaasas. Seda siis selliste meesterahvaste vaatevinklist kellele meeldib öösiti ka tähti taevas vaadata ja keda meres hammaste pesemine mitte ei kohuta.
Oleks enduro omanik, siis läheks kogu selle ürituse mööda kolkakülateid ja oleks ka broo.

minu esialgne arveldus on igaljuhul selline -
350l benssu - 450 eur.
Igapäevase söögi peale 10 eur - 12 päeva = 120 EUR
Magamine lageda taeva ja campa ja krt teab kus = 300EUR
Lisakulud teel ja maksud - 100 EUR
Varuraha arvel ja kaasas min 500 eur.

Ehk siis aktiivkuludeks ligi 1000EUR ja reservi 500 eur - et oleks näiteks bussi või lennuki raha tagasi sõiduks. Ptüi, Ptüi, Ptüi.

Pilt

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Snowhite kirjutas:

minu esialgne arveldus on igaljuhul selline -
350l benssu - 450 eur.
Igapäevase söögi peale 10 eur - 12 päeva = 120 EUR

350l benssu - 450 eur. Mis ulme kütuse kulu järgi see arvutatud ?
Igapäevase söögi peale 10 eur - 12 päeva = 120 EUR Päevas üks kohvi ja hotdog ning edasi sööte prügikastidest :roll: ?

Reis peab olema nauding aga mitte ellujäämise kursus :wack: Mine käi kellegiga teistega reisil ning siis alles hakka arvutama ja organiseerima reisi. Ma isegi sinu sugusega ei julgeks minna sest su eelarve on räigelt väike ning siis hakkad koguaeg kisama ,et: ''poisid ärme sõida nii kiiresti mu kütuse kulu tõusis...üritame kiirust hoida nii ,et oleks 6 käik ning tsikkel podiseks tühikäihu pööretel'' ......''ärme osta tanklast kohvi, keedame ise kusagil tankla prügikasti kõrval ning raiskame selle peale tunnikese ning pärast jättame paar vaatamis väärsus kohta vahele ,et tasa teha aeg''

:wack: :wack: :wack:

Eelarve on palju hullem ja suurem sest eelarvesse peab olema sissearvestatud ka tsikli hoolduskulud ning ettevalmistamine.

Reisile tuleb minna tutika õliga ja filtriga. 70 eur?
Tutikad rehvid 300-400 eur ?
kett ja hammakad 200-300 eur.
Piduriklotsid 100 eur ?
Amordi simmerid 100 eur

1000 euri läinud nagu niuhti :)

Tsikli kütusekulu tuleb arvestada varuga ja mõistusega. 8 liitrit läheb kindlasti !!! Kui suudad kokku hoida siis see on võit aga superbike tüüpi tsiklid on väga janused eriti kui nad on täis koormatud sest selles tuleneb RÄIGE kütusekulu.

Söögi peale kulub sul rohkem kui 12 euri päevas. Sa ei suuda elada kiirnuudlite ja konservide peal ning seda kusagil prügikasti kõrval valmistada. Korra tahaks korraliku soojatoitu saada ka ning tankides jalgu sirutada ja kohvi juua ! Kohvi maksab tanklates 2 eur kuni 3 eur !

Viimati muutis korke, 31 Jaan 2011, 11:57, muudetud 2 korda kokku.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Snowhite
Mode
Kontakt:

To - Korke...

Minu ratta kütusekulu = mina + 70kg lisakaalu 320 km läbimisel kulus 17,6 l benssu - seda sõites keskmiselt 40 m/s vastutuules (kes oskab arvutada saab aru).
Kes on harjunud elama kokkuhoidlikult, see suudab seda teha ka trippides. Ratas on juba ette valmistatud reisiks - commuter rehvid all, õlid veed klotsid jms asjad kõik uued. Kogemusi väljasõitudega on piisavalt ja samuti ka "laagrieluna". Kulusid on võimalik ka väga äärmuslikult veel kokku hoida aga mõistlikkuse piires tegin arvutused selliselt, et võtta kodumaiste trippide kulud ja korrutasin kahega.

Kõik see on sama nagu lennukipiletite ostmisega - kes tahab plähmerdada, see maksab itaalia lennu pileti eest 5keek. Kes natuke mõtleb ja otsib, see maksab 2keek ja jõuab ka täiesti normaalselt ja viisaka inimese kombel kohale. Kõik on lähenemise küsimus.

Viimati muutis Snowhite, 31 Jaan 2011, 12:40, muudetud 2 korda kokku.

Pilt

arnoldal
Tsikkel: HD Custom

Lugemata postitus Postitas arnoldal »

taux kirjutas:

Lahe elu ikka lahedam :) , aga hakkama saanud kui 1000 raha, ehk praegused 65 raha päeva peale panna on olnud ja seda veel koos "sabaga"sõites. Tubaka, alko ja trahviraha mul kulunud ei ole, telk ja gaasipriimus kotis... Ütlen seda lihtsalt julgustuseks neile, keda siin hirmutatud on... ootamatusteks võiks siis kasvõi grediidikas sobida. Ptui,ptüi, ptüi,-nagu juba siin öeldud on. :D

Kasutaja avatar

sitikass
Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS

Lugemata postitus Postitas sitikass »

Tere.
Kui saab 65-100ga päevas hakkama , pole hullu. Tekitasin siin suure vaidluse . Ärge pikka viha pidage. Plaanin esimest korda minna alles ja sellest ka sellised küsimused .
Guzzistide leeris räägib üks härra et 6000km-it on võrdne 1400 eur-iga. seal sees on mökk , kerge hommikueine tankimise ees või taga, ning õhtusöök (soe toit).
See ring mis siin härradel plaanis on , kattub peaaegu möödunud aasta Guzzisti tehtud ringiga.

Muidugi ma pean ütlema et tsikli hoole on enne tehtud . Pean silmas puhast reisi pappi.

Lgp. Feliks

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

korke kirjutas:

350l benssu - 450 eur. Mis ulme kütuse kulu järgi see arvutatud ?

Mis siin ulmet on??? Nädalase reisi keskmine Soomes näitas minu ratta puhul küttekuluks 4,6 täislastis ka kaksi sõites. Eestis samades tingimustes 5,5l sajale.

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

korke jaoks see ON ulme, tal on gaasirutskal ainult kaks asendit - on ja off. ja benakulu arvestab oma kiirendustrippide järgi.

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”