VARASTATUD: Yamaha Jog-RR 2005 sinine - esiporilaud puudu
Moderaator: Moded
VARASTATUD: Yamaha Jog-RR 2005 sinine - esiporilaud puudu
Niisis, eile öösel varastati veskimöldrest, lukus trepikojaukse tagant sinine Yamaha roller. Roller oli lisaks veel jämeda lukuga kinni, millest on näha, et on läbi saetud kuna hulgem peenikest traadipuru on maas.
Roller on sinine, üsna räsitud olemisega, paljudest kohtadest kraabitud ning enamus keredetaile on kinnitatud plastmassist grip-idega, läbisõit on u. 14500km ning vast kõige silmatorkavamaks tunnuseks on puuduv esimene porilaud. Lisaks veel hulgem väikseid pisivigu, mida võin vajadusel täpsustada.
Igasuguse info eest, mis viib rolleri leidmiseni pakun 1500.-
Kahjuks puuduvad mul rollerist pildid, kuid tegu on sama mudeliga (ainult minu omal ei olnud alumine detail valge, vaid musta värvi):
Kõige äratuntavamaks tunnuseks on puuduv esimene porilaud ning lähedalt kergelt märgatav fakt, et esiotsa gondel pole kinni kruvidega, vaid on plastikusse puuritud augud ning kinnitatud nendega:
Kokkuvõttes, minu pakutud 1500.- eest saab paraja hunniku õlut, et ehk motiveerib baiker.ee kasutajakonda hüva nõu/jõuga aitama!:)
Ise olen kõige rohkem hädas venekeelses internetiruumis otsimisega.
Hanno
56698681
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.