kvaliteetne gaasikäepide
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 113
- Tsikkel: Yamaha XJR1300 ´09
- Kontakt:
kvaliteetne gaasikäepide
Tere
Kas oskate soovitada, kes toodab ja kust saaks osta kvaliteetse gaasikäepideme (kahe trossiga). Pean silmas sellist, mis ei loksuks piki- ja ristisuunas, mida need odavad tehaseoriginaalid teevad (vähemalt minu XJR1300 küll).
Olen kuulnud, et kvaliteetsed gaasirutshkad on laagritel, mitte nagu tavaliselt, kus lihtsalt kaks plastiktoru üksteise sees.
Asjalike postituste eest ette tänades!
Anti
..............
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Re: kvaliteetne gaasikäepide
Orig. rutskadel pole häda ju midagi, käravad küll ju. Kuidas see sinu oma nii jubedalt loksub, mingi väike lõtk on normaalne, muidu hakkaks pooma iga tolmukübeme pärast.
-
Teema algataja - Postitusi: 113
- Tsikkel: Yamaha XJR1300 ´09
- Kontakt:
Eka see lõtk nii jube polegi. Aga ma hariduselt (või peast ) peenmehaanik ja meeldib, kui asjad ilusti käivad. Lihtsalt enesetunde küsimus
Anti
..............
Ega gaasirutska pole kolvisõrm, mis on ilma lõtkuta .Peaaegu kõigil asjadel on mingi lõtk ,Isegi kella hammasratastel on päris suur lõtk .Nii et ei ole vaja selle asja pärast põdeda.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 438 korda
- Kontakt:
Krossiratastele tehakse küll kvalittetseid ja ka laagritel rulle aga tänavaratastele ei ole selliseid asju kohanud.
Kui suur peaks olema rutska nö. lõtk bike tüüpi rattal? Üks "spetsialist" soovitas mul lõtk suuremaks keerata (3-4mm liikus rutska pärast) teine jälle ütles, et miks sul nii suur lõtk on (keeras pingule mõlemad trossid, et nii kui puudud kohe mõikaks)
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
udu22 kirjutas:Kui suur peaks olema rutska nö. lõtk bike tüüpi rattal? Üks "spetsialist" soovitas mul lõtk suuremaks keerata (3-4mm liikus rutska pärast) teine jälle ütles, et miks sul nii suur lõtk on (keeras pingule mõlemad trossid, et nii kui puudud kohe mõikaks)
Just niipalju, et lenksu keerates kummalegi poole ei tiriks ise gaasi peale.
Villem aka Villu aka Madis

udu22 kirjutas:Kui suur peaks olema rutska nö. lõtk bike tüüpi rattal? Üks "spetsialist" soovitas mul lõtk suuremaks keerata (3-4mm liikus rutska pärast) teine jälle ütles, et miks sul nii suur lõtk on (keeras pingule mõlemad trossid, et nii kui puudud kohe mõikaks)
Kuni 5mm on tõesti mõistlik.
Kui lõtku pole, siis mõne aja pärast avastad, et gaas jääb peale.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
udu22 kirjutas:Kui suur peaks olema rutska nö. lõtk bike tüüpi rattal?
ca 2mm
Pane maalriteip korpuse külge, märgi rutskale ja teibile väike kriips mis ühtiksid, nüüd keera ja kui pöörded hakkavad muutuma siis näed mitu mm nihkunud on, vastavalt reguleerid.
Aga jah, see ikka haruharva kui keegi nii viitsib teha, ikka silmajärgi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.