suzuki maradeur
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 25
- Tsikkel: vulcan 1500custom
- Tänanud: 1 kord
suzuki maradeur
Tere.See siis minu esimene postitus.Olen omale välja valinud Suzuki Maradeur vz800-a.ja hetkel näen rattast veel märgi unenägusid sest pood avatakse alles veebruaris.Aga ma sooviks infi selle isendi ;head vead;kohta.Tsikkel ise aastast2001.Maradeuri omanikud andke teada.
kirjanikku minust küll eisaa

kes ei tööta see ei söö
-
Teema algataja - Postitusi: 25
- Tsikkel: vulcan 1500custom
olenemata vastukajade puudumisest on tsikkel nüüd juba üle nädala kuuri all seisnud.ja eile ei suutnud ma ennast ohjeldada ning lükkasin ratta läbi lumehangede tänavale,mis oli õnneks täiesti sõidetav(kohati).paar inimest jäid küll vaatama sellise pilguga et sellel vennal küll kõik kodus pole aga who cares.pärast a´16aastast pausi oli adrenaliini laks tohutu. KEVAD KUS SA OLED
kes ei tööta see ei söö
Re: suzuki maradeur
Palju õnne ja muretuid kilomeetreid.plaatija kirjutas:Tere.See siis minu esimene postitus.Olen omale välja valinud Suzuki Maradeur vz800-a.ja hetkel näen rattast veel märgi unenägusid sest pood avatakse alles veebruaris.
Huvitav oleks teada mis naljaks pood see on mis ratta müümiseks ei ole nõus ennast avama..?

Sa ikka oled avaldanud neile oma ostusoovi?
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänatud: 1 kord
Re: suzuki maradeur
Miskipärast mul on tunne, et see oli MotodepooCB500 kirjutas:Palju õnne ja muretuid kilomeetreid.plaatija kirjutas:Tere.See siis minu esimene postitus.Olen omale välja valinud Suzuki Maradeur vz800-a.ja hetkel näen rattast veel märgi unenägusid sest pood avatakse alles veebruaris.
Huvitav oleks teada mis naljaks pood see on mis ratta müümiseks ei ole nõus ennast avama..?![]()
Sa ikka oled avaldanud neile oma ostusoovi?

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.