Jussi Kawasaki GPz 305
Moderaator: Moded
Jussi Kawasaki GPz 305
Tere kaasfoorumlased, sai siis endale soetatud Kawasaki GPz 305. Läksin siis kohale et vaadata mis asi endast kujutab, omanik üritas käima panna eag tulutult, sest aku oli omadega läbi. Mõtlein, et kui siia sai juba tuldud siis võtan asja ära ja nii oligi. Sain dokumendid milles oli mingi võõras nimi sees ja küsisin, et see pole ju sinu nimi, tuli välja, et ta polnud isegi ostumüügi lepingut teinud ja nüüd pean mina Kawa eelmise omaniku üles otsima ja ostumüügi lepingu sõlmima. Aga mis seal ikka . Mõni pilt algsest olekust
Nii, siis kui koju jõudsin üritasin veel starterist käima ajaga aga aku liiga tühi, üks väga jama asi on veel see, et tal pole vänta millest käima lüüa. Lükates läks kohe käima aga üllatus oli suur , nimelt kuulen vasakus pütis kõva kolksu ja tööle läks ainult vasak pütt, annan gaasi, tõmbas parema püti tööle aga viskab õrnalt sinist, kohe asi selge, et kas sõrm/sõrrmelaager või kepsulaager läbi vasakul pütil ja paremal pütil rõngad läbi. Sõitsin natuke ja võtsin asja laiali ja praegu on ta mul selline
Üks huvitav asi mis tal on, on rihmülekanne. Igaljuhul olen mina masinaga rahul Talv on ees ja aega kui palju remontida teda.
Parimat soovides Juss
Re: Jussi Kawasaki GPz 305
suusk kirjutas:Selle jutu peale loodan ,et said selle väga väikese raha eest .
Edu
Sai jah põhimõtteliselt ilma eest kätte
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
isegi olen sellisega ringi vuranud nooremas eas,isa tõi kunagi saksast paar tükki,päris mõnus selline alustuseks töristada
aga miks sa vana omaniku üles otsima pead?kirjuta ise ostu-müügileping,pane omaniku andmed peale,lähed ark'is näitad selle ette ja korras.ma mitmeid kordi nii teind auto ja tsikliga
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Kas eelmise omaniku allkirja pole vaja-kui ise selle kirjutad siis mille järgi see lõhnab?
pyta kirjutas:isegi olen sellisega ringi vuranud nooremas eas,isa tõi kunagi saksast paar tükki,päris mõnus selline alustuseks töristada
aga miks sa vana omaniku üles otsima pead?kirjuta ise ostu-müügileping,pane omaniku andmed peale,lähed ark'is näitad selle ette ja korras.ma mitmeid kordi nii teind auto ja tsikliga
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Vahele ei soovita küll sellise asjaga jääda, päris kena litakas on sellise tegevuse eest
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
pyta kirjutas:franz125 kirjutas:Kas eelmise omaniku allkirja pole vaja-kui ise selle kirjutad siis mille järgi see lõhnab?
pyta kirjutas:isegi olen sellisega ringi vuranud nooremas eas,isa tõi kunagi saksast paar tükki,päris mõnus selline alustuseks töristada
aga miks sa vana omaniku üles otsima pead?kirjuta ise ostu-müügileping,pane omaniku andmed peale,lähed ark'is näitad selle ette ja korras.ma mitmeid kordi nii teind auto ja tsikligaviska mingi konks alla ja korras,mul pole probleeme tulnud.ni palju võid teha,et las omaniku andmed kirjutab keegi teine inimene,aga samas olen ise ka kogu lehe täis kirjutanud ja ega nad ei uuri midagi
Ei ole just ilus ja peale selle ka foorumi reeglitega(arvan) kooskõlas kaasfoorumlast õhutada seadust rikkuma
Osta ratas omanikult, kelle nimel see masin pole või kellel pole ostu-müügilepingut... uskumatu.
Räägivad et varastatud rattad tuleb varuosadeks müüa või välismaale viia... pole tarviski, ostetakse kohapealgi!
Isiklikult mina poleks põrsast kotis ostnud, sest sa ei oska öelda, kas see ratas on varastatud, arvelt maas, võõrandamiskeeld vms.
No jääb siiski lootma, et ükski nendest ülalnimetatud nimekirjas tõele ei vasta ning saad ratta ilusti arvele.
Samamoodi arvan, et ega see mootoriremont odav ka ei saa olema.
Ning paluks vähemalt mitte avalikult foorumis sellistest asjadest rääkida!
-
- Tsikkel: Suzaki
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Olen seda ratast ainult ühe korra näinud ja esmamulje oli väga hea!Mulle hakkas ratas meeldima kui seda masinat nägin.Peale selga istumist asi läks veel paremaks (kõige pealt proovisin kuidas taga istuda on, sest tavaliselt sõidan üsna tihti seljakotina ), nimelt on masin madal ja lai - mõnus
mulle igatahes meeldis!MINU jaoks miinusteks on ainult see rihmülekanne,mulle lihtsalt ei meeldi
.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
Ega see pole seesama GPZ, millega maapoisid ringi rallisid ja sitahunnikus mäkketõusu tegid?
Tundub küll on: http://www.rate.ee/show.php?id=15815702
Ainult edu ja paksu rahakotti saab soovida...
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
NO OFFENCE, aga juba kahetsen, et sinuga diili ei teinud. Naiivsus möllab j2lle .Ja vana omanik ütleb varsti, et ta ratas varastatud - saab endale lihtsalt enda ratta tagasi ja siis saab sulle uuesti müüa
.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
extinction kirjutas:Ega see pole seesama GPZ, millega maapoisid ringi rallisid ja sitahunnikus mäkketõusu tegid?
![]()
Tundub küll on: http://www.rate.ee/show.php?id=15815702Ainult edu ja paksu rahakotti saab soovida...
Oi blää ,noh vähemalt ei läinud mul see masin midagi erilist maksma
Uurisin eile hindu kah: kolvirõngaste komplekt 660kr Veldis(1320kr kokku), sõrme ega sõrmalaagrite hindu ei küsinud aga igatahes olemas oli küll. Väga pikad talve õhtud on veel ees ning septembris saan load. Mul aega on ja teen ühe sammu korraga, suveks ikka saab masina korda ja uue värvi peale.
Kui saladus ei ole, siis äkki saad öelda mingi umbkaudse hinna, mille eest tsikli ostsid? Ja kui ei saa, no ei saa.
3000 krooni umbes võibolla isegi vähem Sai vahetatud väga-väga halvas korras hiina "krossika" vastu, putitasin enavähem koduste asjadega ta käima ja hoidsin hinge kinni.
Aga täna võtsin silindri maha ja vaatan et kolbidel pole mingeid lõtke sees, huvitav mis seda põrgulärmi tegi siis?
juss456 kirjutas:3000 krooni umbes võibolla isegi vähem
Sai vahetatud väga-väga halvas korras hiina "krossika" vastu, putitasin enavähem koduste asjadega ta käima ja hoidsin hinge kinni.
Aga täna võtsin silindri maha ja vaatan et kolbidel pole mingeid lõtke sees, huvitav mis seda põrgulärmi tegi siis?
Täpselt sama palju, kui minu heas korras Mini maksis . Klappide juures olev ala ehk?
Nojah, samas võis olla nukkvõlli kett ka.
Paar pilti:
Silindrid ilusad:
Nukk:
Kolvid ilusad, kuid pealt väga tahmased:
Minu jaoks uus asi:
Nuka kett ikka sellist häält ei tee, samas võivad häält teha veel vända laagrid.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
juss456 kirjutas:Nii, siis kui koju jõudsin üritasin veel starterist käima ajaga aga aku liiga tühi, üks väga jama asi on veel see, et tal pole vänta millest käima lüüa.
kusjuures jumala jama on see jahh.. mu rattal ka pole,olen mõelnud,et ehitaks ise vända talle.. ei peaks olema raske ju või mis Sa arvad?
sepp kirjutas:juss456 kirjutas:Nii, siis kui koju jõudsin üritasin veel starterist käima ajaga aga aku liiga tühi, üks väga jama asi on veel see, et tal pole vänta millest käima lüüa.
kusjuures jumala jama on see jahh.. mu rattal ka pole,olen mõelnud,et ehitaks ise vända talle.. ei peaks olema raske ju või mis Sa arvad?
Mingi süsteemi saaks ikka leiutada aga üksasi see, et kas ja kui kaua see töötab. Mul üldse siin auk
, ei saa mingit süsteemi siiapoole aretada
Vääga lihtne süsteem mootori laiali saamiseks. Ma ei pidnud muud tegema, kui külgmised kaaned maha ja poldid lahti tegema.
-
Mõtle jah midagi välja, ma tahaks ka oma baigile vänta- krt, saad veel hakata ebays müüma performance juppide all ning kõva raha teenima. Uus trend äkki koorumas?
Oleks vaja alumiinium keevitust ning taolist käimalöömissüsteemi nagu on Kawa kx 80-l, siis asi teostatav
Sain, siis täna teada, et kui palju kolvi komplekt maksab, 1560kr ehk kokku 3120 krooni. Suhteliselt kallis ikka ja hetkel pole sellist raha välja võtta kusagilt. Seega jätkan oma Cagiva projektiga, ning kui Cagiva valmis olen teinud, teen Kawa kh edasi. Kawa saan võikest moodi edasi teha ikka aga aega läheb.
Seniks kõike head, Juss
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
Oled sa kindel, et kolvid vajavad ilmtingimata vahetust? Äkki piisab vaid rõngastest, sa ju ise ütlesid eespool et mingeid lõtke pole. Saad odavamalt.
Mina isiklikult katsuks enne remontima asumist paberid korda saada. Kui lööd masina üles ja tuleb mingi ebameeldivus välja...
extinction kirjutas:Oled sa kindel, et kolvid vajavad ilmtingimata vahetust? Äkki piisab vaid rõngastest, sa ju ise ütlesid eespool et mingeid lõtke pole. Saad odavamalt.
![]()
Mina isiklikult katsuks enne remontima asumist paberid korda saada. Kui lööd masina üles ja tuleb mingi ebameeldivus välja...
No jah lõtke pole, aga mis siis seda kolksu tegi siis? Mul käis siin üks remondi mees ja ta ütles, et vaheta kolvid ära. Ma pean mõõtma mõlemad kolvid ja silindrid ära mõõtma. Homme vaatan mõõdan ära. Rõngad ühele kolvile läheks 660kr. Aga kui ära vahetan ja ikka kolks sees, siis pean ikka kolvid ära vahetama.
Eelmine ÕIGE omanik on üles leitud
Täna panin mootori alumise osa kokku ära ja nüüd kui raha saan ostan rõngad ära. Samas võisid klapid kah seda "heli" tekitada. Aga esmalt rõngad, siis vaatab edasi. Kuulsin head uudist kah, nimelt on mul Cagiva ratta omanik lähipäevil Eestisse jõudmas Kui kõik hästi läheb saan nädala lõpus ratta kätte
Nüüdseks on Kawasaki kokku pandud ja sõidab, enamus vigu likvideeritud, kuid siiski tahab masin veel tiba tegemist saada. Mis kõige tähtsam, tuleb ju otsida omanik ülesse ja teha ostumüügi leping.
Tervitus, pole ammu kirjutanud Kawast. Sain omale tsikli load kah ära teha ja läbitud on 500km . Alates augusti kuust on ta laiali olnud. Käisin Motodepoos juppe tellimas, maksin 1000kr sissemaksuks ära ja nüüdseks olen oodanud juba 6 nädalat ja 5 päeva. Käisin poolteist nädalat tagasi pärimas, et kaugel asi on. Vastuseks oli, et tihendid on kohal aga rõngaid pole. Siis öeldi karmil toonil kannata järgmise nädalani (eelmise nädalani), siia maani kannatan aga kaua ma veel kannatama pean??? Kurat kui selle nädala lõpuks kohal pole, siis küsin küll raha tagasi ja enam mitte mingit tegemist sellise mitte kvaliteetse motopoega ei tee. Klient on kuningaks, seal tundub vastupidi. Igaljuhul väga pettunud olen, odavam hind oli küll võrreldes Veldiga AGA Veldist oleksin selle aja peale juba kaks korda jupid kätte saanud. Nagu näha üks tsiklimees on jäänud oma hooajast ilma
Teistele mõnusat ja sujuvat sõitu kuniks ilma jätkub
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.