fzr läbisõit

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
allar1

fzr läbisõit

Lugemata postitus Postitas allar1 »

tere
plaan ktm bike vastu välja vahetada ,sest kruusateed on ära kadunud ja saab ka bikega kodust liikuma, aga kuna bike minujaoks täiesti võõras teema siis küsiks kui palju ültse need mootorid läbisõitu kannatavad. praegu on silma jäänud üks 92 fzr 1000 millel läbisõitu üle 70000, kas se on palju või sõidab veel samapalju . fzr just sellepärast ,et mulle meeldib selle ratta kuju, kuigi jah vana ta on ja sama raha eest saab ka 98a ratast aga meeldib krt. kuidas se fzr ültse on, kannatab sõita või on mingid kindlad tüüp vead mida peaks jälgima. või mõned varuosad mis maksavad kirvehinda ja tihtipeale vahetust tahavad.

loeks heameelega midagi sest ise suht :wack: bike kohapealt :lol:

Kasutaja avatar

folf
Tsikkel: yamaha fzr1000r

Re: fzr läbisõit

Lugemata postitus Postitas folf »

oman fzr 94 aasta väljalaset,läbisõit 47000 km vahetanud olen suuremad jupid sidurikomplekt,gaasitross ja kuluosasi
mugav ja võimas bike ,ka seljakotile
bike ostes tuleks arvestada ,et kuluosad on kallid ,rehvid juba ise maksavad hingehinda ,aga kui huvi on miks mitte

Teema algataja
allar1

rehve põen kõigevähem ,aga palju näiteks se siduri komplekt ja kett, hammakad,klotsid maksavad umbes :?:
aa ja milline se küttekulu on :?:

Kasutaja avatar

h0lger
Tsikkel: roheline
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas h0lger »

Kett ja hammakad maksid mul 2900 eek. Muid sinu nimetud asju ei ole pidanud õnneks ostma.
Kütusekulu olen mina kõige vähem 6l saanud, tavaliselt läheb ikka julgelt rohkem. Läbisõitu on minu rattal nüüdseks 64000.

Mootorrattaga sõitmine on kallis, kuid see-eest ohtlik tegevus.
Kasutaja avatar

nark
Tsikkel: GSXXXR

Lugemata postitus Postitas nark »

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html Kas jutt käib sellest masinast?
Endal mul 88 aasta fzr. Siiani olen teda ainult parandanud aga see mu oma süü :ner:

Teema algataja
allar1

nark kirjutas:

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html Kas jutt käib sellest masinast?
Endal mul 88 aasta fzr. Siiani olen teda ainult parandanud aga see mu oma süü :ner:

jah käib, tundub kobe olema ju.

Teema algataja
allar1

h0lger kirjutas:

Kett ja hammakad maksid mul 2900 eek. Muid sinu nimetud asju ei ole pidanud õnneks ostma.
Kütusekulu olen mina kõige vähem 6l saanud, tavaliselt läheb ikka julgelt rohkem. Läbisõitu on minu rattal nüüdseks 64000.

kas se 6 on rahulik sõit või on se 6 koos väikese kihutamisega :)

Kasutaja avatar

Mait.V
Tsikkel: BMW S1000RR 17
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Mait.V »

Mina saan maanteel 110-ga ja kiiremini natuke üle 5l,üksi sõites.

Viimati muutis Mait.V, 08 Aug 2009, 20:54, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Schizo
Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Schizo »

endal on 90 aasta fzr. Ainuke nn. tüüpviga, mida mina tean, on see reservilüliti kipub mingi aja peale ülesse ütlema. muidu nagu kõik tipp-topp. Trossid ja voolikud on kõik ära vahetatud ka. Ja rehvi kohta ei saaks ka öelda, et hirmkallis. Sain endale just tagarehvi 400.- :wink:

Never ride faster than your Angel can fly!

keenius

Lugemata postitus Postitas keenius »

Mina kiskusin oma masina lahti 75 000 et, teine käik korda teha ja muuseas mõõtsin ära rõngaste kulumise astme. lubatud oli 0,3-0,5 minu masinal oli mingi 0,4. hooldus välp annab masinale veel 100000 vahetada genekas. Ma arvan kui normaalse õliga sõita siis peak kindlasti tugevalt üle 100 000 sõita saama.

Kasutaja avatar

h0lger
Tsikkel: roheline
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas h0lger »

allar1 kirjutas:
h0lger kirjutas:

kas se 6 on rahulik sõit või on se 6 koos väikese kihutamisega :)

See on selline "tavaline" ehk siis enamus ajast lubatud kiirus (kuni +20) ja mõnelt ristilt võib-olla tagarattal minema sõites.
Kahjuks ei ole suutnud kätte võtta ja proovida kui vähe ta siis võtaks kui sõita punktipealt lubatud kiirusega ja kiirendusel käik 4000 peal ära vahetada.

Mootorrattaga sõitmine on kallis, kuid see-eest ohtlik tegevus.
Kasutaja avatar

marx350
Tsikkel: Transalp 600, Suzuki RF900
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas marx350 »

Peale keerad siis võtab oma 20 sajale kindlasti..

Teema algataja
allar1

marx350 kirjutas:

Peale keerad siis võtab oma 20 sajale kindlasti..

siis nagu sõbra 525 sx ,et paak ja tund jõristamist.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”